Nintendo Switch

2020. October 26., téma
Fórum » Konzol
Minden a Nintendo Switch-ről.
Hozzászólások: 20
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
zsiroslangos avatar
Az egyik leggyengébb direct volt az idei.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Számológép switchre "csak" 8 font. Teljesen megéri. 😆
0
0
0
0
reflmix avatar
Megéri manapság vásárolni Switch-et ? Párommal nagyon gondolkodunk egyen, csak nekem annyira komolytalan konzolnak tűnik ..
0
0
0
0
💬 16
zsiroslangos avatar
@reflmix: Mit értesz az alatt hogy komolytalan? Ha cod-ozni, assasins creedezni vagy forzázni akakrsz akkor ez nem a te konzolod. Én konkrétan csak a super mario maker 2 miatt vettem meg és így két év után sem bántam meg.
0
0
0
0
reflmix avatar
@zsiroslangos: Ennyire addiktív pl a mario hogy egy százezres konzolt meg ér ? Félreértés ne essék, fogunk venni mi is , csak szimplán kíváncsiságból kérdezem, vagy pl egy Animal crossing meg érne ennyit ?
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@reflmix: Animal crossinghoz nem értek. A mario meg érte nekem, mert egy közösség építi a pályákat. Kb annyi van a pályákból hogy öreg koromra se végeznék+jönnek folyamatosan.
0
0
0
0
susguy avatar
@reflmix: Megéri, bőven van még élettartama, mind új és mind meglévő játékok terén.
Mit értesz komolytalan alatt?
0
0
0
0
no avatar
@reflmix: Mindenképp megéri, jó címeket kap rá az ember és remek társas programokat lehet vele csinálni. Jövője is abszolút van a konzolnak, bárhol jó időtöltésnek számít a Switch. Úgy külsőre egyébként valóban olyan semmilyennek hat, anyaghasználatra nem túl komoly, de ettől függetlenül egész kellemes kézben tartani és kezelni magát a konzolt. Egy próbát abszolút megér a dolog.
0
0
0
0
reflmix avatar
@LordSzalko: Ez lehet ami engem is el tántorít sokszor hogy ilyen kis semmilyenke a készülék, de ezek szerint hogy mindenki pozitívan ír róla, csak meg ér egy próbát . Meg hát a játék árak is, 17.000 forintos összegükkel elég durva, kicsit nekem olyan mintha egy mobil játékra adnék ki 17.000 forintot. Vagy minőségben azért ott van a szeren ez ? Nyilván gameplay meg hasonlókat nézegettem, de azért jobb hallani olyantól akinek van, vagy már játszott rajta.
0
0
0
0
no avatar
@reflmix: Persze, bőven jobb minőséget képviselnek a Switch-es játékok. Bátran ajánlom.
0
0
0
0
reflmix avatar
@LordSzalko: Mennyire kényelmes ezzel ketten játszani ? Osztott képernyő, csak ez a pici kis controller nem tűnik el az ember kezében ?
0
0
0
0
no avatar
@reflmix: Hogy neked/nektek mennyire kényelmes azt nem tudhatom. Próbáljátok ki élőben valamelyik üzletben, biztosan van rá lehetőség. Dokkolóval ki tudjátok küldeni TV-re a képet, ha éppen nem lenne elegendő a konzolé.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@reflmix: Azért vannak nagyon jó portok switchre amit nem neveznék mobiljátéknak. (Witcher 3,Doom, wolfenstein, burnout, alien:isolation, és most fog rá megjelenni a need for speed hot pusuit remastered, serious sam trilógia). Viszont arra készülj, hogyha ilyen táposabb játékot beraksz a konzolba az 1,5-2 óra alatt lemeríti a konzolt.Ha tv-n akarsz játszani a pro kontroller szinte kötelező hozzá.
0
0
0
0
susguy avatar
@reflmix: Én is írok egy kicsit hosszabban a Switchről, erre és a többi kommentre reagálva, hátha segít.

Külsőre mindenképpen becsapós volt nekem is, de használat közben rájöttem hogy milyen sokat rejt funkcionalitásban és játék kínáltatban, emellett egy olyan élményt amit egy más platform sem tud.

Minőség: japán eredete lévén iszonyatosan egy makacs cég, aminek mindenképpen megvannak a hátrányai, viszont előbb vetnék magukat kardélre, minthogy szándékosan adnának ki úgy játékot, hogy az szerintük nem közelíti meg a tökéletességet (sajnos a hátrányok része néha az, hogy bizonyos célirányai egy játéknak közel sem az, ami a játékosnak jó lenne, de ez messze az elenyésző kisebbség). A 80-as években azzal mentették meg a játékípart hogy csak minőségi játékokat engedtek kiadni a platformjukra, és a mai napig nem hajlandóak engedni ebből a hírnévből és bizalombol amit kiépítettek. Emellett szinte minden játékuk teljesen egyedi, mindegyikkel próbálnak valami teljesen újat mutatni, és minden részletükből hemzseg az odafigyelés, és ezekből a részletekből pedig rengeteg van (persze nem mondom hogy hibák náluk nem léteznek).

Árak: A játékok árban mindenképpen a drágább fajtából valóak, ez is sajnos a makacsságuk része (és azé hogy szart sem ér a forint). Néha el lett kapni egy-egy jó akciót, de alapvetően elég hosszú távon maradnak ugyanazokon az árakon, és a 3rd party címek is szinte mindig valamennyivel drágábbak mint a többi platformon.

Irányítás: Alapvetően direkt olyan játékokat csinálnak, amit az egész család élvezhet. Nekem 15-20 év után ez volt az első konzolom, akkor is csak egy N64-esem volt. Soha semmi máshoz nem használtam kontrollert, bár alapvetően sokat játszottam, így könnyebben ráállt a kezem a dolgokra. Tavaly augusztusban vettem, egy-két hét viszonylag ritkás használat után már nagyjából meg is szoktam, és alapból nagyobbak voltak az elvárásaim magam iránt, hogy mennyire fogom jól kezelni.
A céljuk mindig az, hogy ugyanúgy tudja élvezni az, aki már profi játékokban, mint az, aki most ül életében először játékok elé. Ez igaz a joy-conokra is több játékos módban, bár persze a méretük miatt így is furcsa lesz elsőre, de szerintem hamar megszokható. Osztott képernyőznöm még nem kellett (amiket én játszok több fővel pont egy képernyőn zajlik mindig), de TV-s kivetítéssel nem hiszem hogy rosszabb legyen mint bármely másik platformon. Kézi módban mindenképpen vannak játékok, amiknek túl kicsi a képernyő osztott játékra, hacsak nem húzodtok nagyon össze és hajoltok közösen bele a kijelzőbe.
0
0
0
0
reflmix avatar
@susguy: Köszi neked is meg mindenkinek ezeket a véleményeket / segítségeket napok kérdése és majd talán pár óra használat után én is fogok tudni mondani prot- kontrát egyaránt. Irányítás pontban mélységesen együtt érzek veled, annyi hogy nekem nem hogy 15-20 év után, hanem egyáltalán nem volt konzol, és kontrollert is akkor fogtam a kezemben ha más választásom nem volt, lehet ezért is furcsállom ezt, és remélem hogy ki békülök ezzel a kis joy-al. Annyi változás jött hogy szóba került azóta a Switch okosítása, valamint nagyobb controller, ha a favágó kezeimbe valami miatt mégse illene be az alap, de hát ezeket hallva meg az árakat nézve, tényleg remélem hogy ami véleményeket írtok segítenek. Nem fogok hatalmas elvárásokkal le ülni elé, félig meddig azt is mondanám ha nem idegesít fel úgy hogy a joyt a tv be állítom, hanem a kis balfa*zságokon is csak mosolygok akkor már megéri az a összeg amibe kerülni fog ez az egész .
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@reflmix: Végül vásároltál? 😀
0
0
0
0
reflmix avatar
@zsiroslangos: Köszönöm kérdésed.Igen vásároltam, párom azóta tappancsos joyra felszerelhető matricákkal is telerakta, valamint Mario, és az elengedhetetlen Animal Crossingot is be zsebeltük. Aranyos konzol, igaza volt mindenkinek aki írta itt a véleményeket könnyen kezelhető, szórakoztató, általában tv re felszerelve használom mivel ez az első konzolom, így nekem már az is hatalmas luxus hogy berakom a dokkolóba és egyből odakapcsol a tv 😆. Könnyed munka utáni kikapcsra tökéletes, szépen apránként gyűlnek is rá a játékok. Annyi hogy az Online részét nem erőltetem a konzolnak, olvastam hogy Online könnyebb a játékok terén,csak annyit nem használom, így fizetni még nem fizettem elő. De összességben gyors, egyszerűen kezelhető tökéletesen használható kis konzol😀
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@reflmix: Ennek örülok. További jó játékot! 😀
0
0
0
0
reflmix avatar
@zsiroslangos: Köszönöm ! Neked is 😀
0
0
0
0
S4mple avatar
Igen pedig nem rossz a switch
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció