Menu
A saját játékod
Biztos gondolkodtál már rajta, hogy milyen jó lenne ha saját játékot csinálhatnál. Ide leírhatod az ötleteidet, a játék stílusát stb...
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 6
Liptik avatar
1 éve | 2017. 04. 23. 19:29:45
#
Már csináltam ilyen fórumot régebben, de nem baj.
LordSzalko avatar
1 éve | 2017. 02. 04. 04:25:00
#
Nekünk ez volt az első játékunk amit csináltunk még régebben: https://play.goog….opendoors

Azóta a csapat szét széledt legalábbis akikkel együtt csináltuk, igaz nem top kategóriás, de saját :)
Nyilván nem a reklám miatt raktam ide, hiszen nem is mai darab, foglalkozni meg már pláne nem foglalkozunk vele.

Nekem többnyire meglévő játékokhoz van többnyire + ötletem ami kiegészítené azokat, de ha a nulláról kellene kezdeni akkor egy Metro 2033 stílusú multira kihegyezett játékot készítenék ami némileg hajaz a Rainbow Six Siege-re. Maga a környezetet tényleg a Metro stílusa adná, 5v5-ről szólna a játék, egy támadó és egy védekező csapatról. A védekező csapat a támadás előtt személyre szabhatná a föld alatti bázisát amit az ellenségnek kell bevennie (a kör addig tartana míg az utolsó ember is meghal a csapatból). Miután a védekező csapat személyre szabta a bázisát az ellenség támadhat, a campelés elkerülése végett a pályára véletlen szerű időközönként 5 mutáns spawnol, amik felfedik a játékosokat a lövés hangok miatt (persze ha okos vagy halkan is megölheted a szörnyet pl.: dobókés). Miután az ellenség eljut odáig, hogy bejusson a bázisra, már a csapdákkal is számolniuk kell, amiket a védekező csapat tetszőlegesen helyezett el. A játék 5 védekező és 5 támadó körből állna, amelyik csapat több kört nyer az nyer. :)

Nagyon röviden tömören ennyi lenne, remélem tetszik valakinek. Aki egyébként játszott már a Metro játék bármelyik részével az el tudja képzelni magát benne!
Warlordcommander avatar
1 éve | 2017. 02. 04. 02:18:01
#
A lényeg az lenne hogy egy open world scifi játék egy masszív történettel sok extrával keresgélő cuccok, sokfajta karakter, fegyverek űrhajók.
Azt akartam leírni hogy a játék alapjához már vannak modellek elkészítve de nincs meg a tudásom ahoz hogy összerakjam inkább csak hobbi szinten készítek 3d modelleket progikkal mint pl zbrush de a hozzáértő biztos össze tudná rakni.:)
És ahogy a topicban is van gondolkodtam rajta hogy el lehetne készíteni.
HakuDragon avatar
1 éve | 2017. 02. 04. 00:45:33
#
Nekem volt pár ilyen szörnyszülöttem.
Pl a GeeFace: Rasta Pasta (Ami sajnos elveszett mikor meghalt a gép)
GameMakerrel csinált kis vacak FPS volt. Igazából az ellenséges celeb "sztárokat" és egyéb közismert személyeket kellett benne megakadályozni, hogy átvegyék az uralmat Gyár City felett.
Az első pályára még emlékszem. "Tesco - Nálunk az árak felfelé csökkennek"
Puffin avatar
1 éve | 2017. 02. 04. 00:37:17
#
Most ez mi ez? XD
Ebből semmi nem derült ki mit is szeretnél...
Warlordcommander avatar
1 éve | 2017. 02. 04. 00:09:54
#
Amint látom még senki nem írt ebben a témában pedig szerintem biztos vannak akiknek lennének jó ötleteik mint nekem :?
Van egy hatalmas kitalált univerzumom (scifi) rengeteg karakterrel űrhajókkal és történettel. Tényleg nagyon kidolgozott és most éppen egy könyvet irok róla de 3d-s modelleket is készítek belőle gépen:)
Szóval még alapok is lennének egy játékhoz ami egy fps vagy tps játék lenne.
Gondolkoztam már rajta hogy egy két dolgot megcsinálok unityval egyreszt mert az ingyenes engine és elég jó dolgokat lehet benne csinálni de elég amatőr vagyok benne:?
A lényege ugyanaz lenne a játéknak mint az éppen készülő könyvnek persze némi átalakítással de egy igen izgalmas és fordulatokban gazdag történet lenne az egyszer biztos.
Ezenkívül simán elmenne még akár mmo-nak is de a legjobban egy fps rpg scifi openworld lenne az igazi.
Magáról az univerzumról nem szeretnék beszélni mert félek hogy ellopják az ötleteket
Nem vagyok paranoiás de azért talán egy kicsit.:P