Böngészőkről minden

Szerző: Herman, 2009. March 31., téma
Fórum » Szoftver
Böngészőkről minden. Ki melyiket használja, ajánlja. Tippek, trükkök, stb.
Hozzászólások: 379
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TaylorXIII avatar
Én úgy szoktam a megnyitott oldalaim visszahozni, hogy magán a google chrome feladatot a feladatkezelőben jobb klikk-> ugrás folyamatra és amire ugrott azt leállítom. Legközelebb mikor megnyitom akkor ott lesz, hogy visszaállítás és akkor visszaállítja a megnyitott lapokat.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Olyan problémám lenne a Google Cheommal hogy ha megnyitom és beállítom hogy ott folytassa ahol abba hagytam majd ezután bezárom nem menti el hanem ujra bedob egy kezdő oldalt ezt az utobbi pár napban csinálja.Valaki tudna rá megoldást mondani?(legfrissebb verzió)
0
0
0
0
atstuff07 avatar
probléma megoldva, a CCleaner-t kellett frissíteni a legújabb verzióra..... 😀 micsoda összefüggések....
0
0
0
0
Ajax avatar
Mozilla Firefoxot használtam eddig, de áttértem a Google Chromera.
A kérdésem pedig az lenne, hogy Chromeban lehet olyan csinálni, mint a Firefoxban, hogy ha új lapon nyitok meg egy képet, akkor középen jelenjen meg, és ne bal oldalt? Olyan frusztráló, hogy a bal oldalra rakja a képet, jó lenne ha középen lenne Chromeban is. Ezt meglehet oldani?
0
0
0
0
atstuff07 avatar
Az mitől lehet, hogy az Opera-ban ma már harmadjára telepítem a kiterjesztéseket? (pl. Ad Block reklámtiltó).... miért törli ki??? Csak azt veszem észre hogy a reklámokat egyszer csak megjeleníti...
0
0
0
0
Bronson avatar
azért ez megint egy X-aktás eset volt... 😆
0
0
0
0
Roger87 avatar
Szenvedtem egy sort.Rendszer visszaállítás kemény 3 perccel korábbra állította vissza a win-t.Kaspersky-t kompletten minden beállítással együtt eltávolítottam.Aztán futtattam egy ASC-t is.Letöröltem mindent,amit ma vagy tegnap tettem fel,de semmi.:'(
A Windows Műveletközpontban a Biztonsági központ szolgáltatást nem tudom bekapcsolni. ( "A szolgáltatást nem lehet elindítani." ) Az Opera ikonjának a háttere lent a tálcán meg piros.😢
Update: Sikerült 4 nappal korábbra visszaállítani a rendszert.Minden OK.
0
0
0
0
Bronson avatar
ha még mindig a sikertelen a virusellenőrzés hibát dobja ki akkor még mindig fent van egy része szerintem...
0
0
0
0
Roger87 avatar
Na letöröltem a Kaspersky-t,de még mindig ugyanaz a helyzet😃
Újratelepítem az Operát,hátha...
...és még mindig.Új Operával is.Hát besz*rok...
0
0
0
0
Bronson avatar
nankacu : ha ezt komolyan gondoltad,inkább ne adj tanácsot senkinek! 😊
0
0
0
0
PoPet avatar
Roger87: töröld és ne tegyél fel vírusirtót felesleges...
0
0
0
0
Roger87 avatar
A Kaspersky sem csinálta ezt korábban.Már sok vírusírtót próbáltam és ez még úgy szódával elmegy.
0
0
0
0
Bronson avatar
ez fura,mivel mint említettem régóta azt használom és csak pozitívan tudok nyilatkozni róla... 😊
0
0
0
0
sudosu avatar
Szerintem az Avast! nem túl egészséges, suliba nekünk kellet meg Ghostozni a gépeket miatta, mert tele bugolta a Windows-t. Szerintem inkább NOD32 lenne jobb 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
szedd le a gépről teljesen,én az avast!-ot használom,azzal nem voltak ilyen gondjaim...
0
0
0
0
Roger87 avatar
Sziasztok!
Tegnap feltelepítettem a Kaspersky-t és azóta semmit sem tudok lementeni/letölteni.Az összes böngésző a Megszakítva:Sikertelen vírusellenőrzés hibát dobja ha le akarok tölteni valamit.A web-es vírusellenőrzést azóta letiltottam próbából,de így sem jó.Mi lehet a megoldás?Köszi.
(A védelem teljes felfüggesztése sem segített.)
0
0
0
0
devil035 avatar
valaki tudna segíteni a firefoxban a youtubos videók mind fekete téglalapok frissitetem a adobe flash player is hozá de semmi változás. (megnéztem a chrome és a explorer és ott meg lejátsza a youtubos videókat) ebben kéne nekem segitség.
0
0
0
0
FL1XxY avatar
üdv all.

Az mitől lehet hogy a firefoxon mérek egy speedtest et ,kevesebbet mér mint a chrome, viszont ha a chromeval mérek akkor több a letöltés, és amikor elkezdi mérni a feltöltés megfagy és elmegy a netem a gépen, ujrakell inditani és visszajön, a modemet és a routert nem érinti a probléma, csak a gépet.
0
0
0
0
no avatar
Tűzrókára voksolok.😃
Ajánlom mellé cFosSpeed nevű progit, még gyorsabb lesz.😉
0
0
0
0
niteforce avatar
molfer98 írta:
Melyik a jobb böngésző? A chrome vagy a tűzróka? 😀

Szerintem a tűzróka 😂
Valahogy nekem stabilabbnak tűnik. Próbáltam Chrome-ot, operát, de a firefoxhoz fordultam vissza mindig 😃 Egyedül a Safari tetszett még.
0
0
0
0
molfer98 avatar
Melyik a jobb böngésző? A chrome vagy a tűzróka? 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Óóóóó gyerekek csak most nézem, hogy a chrome már lassab mint Firefox. Akor ágyő Chrome. Firefoxban legalább le lehet tiltani ezt az idegesítő automatikus oldalfrissítést....
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nemcsak állítólag, hanem ki lehet. Be lehet állítani, hogy az adott oldalt ne frisstse soha. Az alap beállítás az adott oldal alapérzelmezett frissítése (tehát ha 5 perce van téve egy oldal, akkor 5 perc múlva fog frissülni.).
0
0
0
0
sachme avatar
Maxthon a legjobb szerintem 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Állítólag Operában ki lehet kapcsolni.
0
0
0
0
scrawzz avatar
az a gepigeny.hu hibája 😀 minden böngészőn ez van 😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Az lenne kérdésem ,hogy a Google Chromeban hol az istenbe lehet kikapcsolni az automatikus oldal újrafrissítést? Azért kéne mert mikor éppen egy hozzászólást írok és befrissül az oldal minden elveszik amit előtte írtam a szövegdobozba. Kerestem már de nem találtam azért fordultam ide.
0
0
0
0
scrawzz avatar
sziasztok 😀

nem pont ide illik, de jobb témát nem találtam...nah szóval: az lenne a problémám, h elfeljtettem a face jelszavamat.be volt állítva, hogy jegyezze meg a firefox, de elvesztek az adatok...próbáltam e-mailben jelszót újítani, de nem hajlandó elküldeni az e-mailt, ha estleg elküldi, akkor is több nap múlva, és akkor már azt írja, hogy lejárt.:S de telómon a gyári alkalmazással (android) még automatikusan belép, tehát gondolom elmentette a jelszót...ezt hol tudnám megnézni a telefonban?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ezért tényleg nem kell arcoskodni. Mondjuk te teszel mindig más véleményére. Amúgy szerintem számít másnak is a véleménye.

Nekem az a tapasztalatom, hogy a 12.0-ás opera egy kicsit bugos volt, de a 12.01-ben javították a kisebb hibákat.
0
0
0
0
no avatar
És nem kell másoknak beszólni mert valamit ajánl 😠

ez most jól is jött kirpóbálom az operát de az lenne a gondom hogy ha chromeot benyomom és ha videótinditok Indavideórol vagy youtouberól )csak netnél van) a chrome vagy felmeyg 90 re és akadozik a videó ugyanez van de kevésbé akadozik firefoxnál a cpu felmegy 90 re a folymatnál chorme nál a chrome.exe firfox nál a flash plkugin micsoda megy fel 90 re leállito öszeomlik avagy a flash vagy a chrome net okés! gép régi de okés (1.5 giga ram xpsp3, N6600 GT,amd athlon 2200xp+ 1.8 ghz) elözmények törlése rendzsertisztitás megvolt elég jó kis becsületes programmal Advanced SystemCare 5.3 pro-val akkor ötlet mit csináljak ? legujabb flash player szedjek le régebbbit eddig nem volt ilyen elöre is köszi 😀
0
0
0
0
no avatar
Én ajánlom az Operát. Nagyon szépen működik, a görgetés szebb és "smooth"-abb(~folyékonyabb) mint akármelyik más böngészőnél. Csak az Opera Turbo-t ne kapcsoljátok be... Nagyon sokmindent lehet rajta változtatni, És ha egyszer elmentette a jelszavad és neved, akkor csak a kulcsra kell rákattintani és automatikusan beléptet az adott oldalra. A flash az ami nem ér fel a Foxhoz vagy a Chrome-hoz(jobb gépeken nem hiszem, hogy észrevehető).
0
0
0
0
unknown user avatar
A Firefox-al nem tom mi lett, régen b*romi jó volt, mostanában elég sok ismerősöm panaszkodik rá. Én a Chrome-t ajánlom abba meg lehet bízni. Ajánlanám az Opera-t is, de azt még nem használtam.
0
0
0
0
no avatar
Nem is ajánlom őket, a Chrome, Firefox és Operán kívül nem éri meg használni egyiket sem. 😂
0
0
0
0
klzstar avatar
Hát a flashplayer az most a legújabbon van de eddig ilyen probléma nem történt 720-ba is mentek a vidik de most nem a felbontással van a baj mert még a 240p-és vidi is akad ha felteszem nagy képernyőre bár kicsin nem akad egyátalán. Am meg operát nem akarok használni mert dög lassú nekem. A firefox is döglassú , az internet explorer is meg az Avant Broswer is 😃
0
0
0
0
no avatar
A Flashplayer a legújabb verziója van fent? Nekem ha szarul megy a videó akkor frissítem(ha nem kérdezi meg magától), és akkor általában helyrejön.
Vagy megpróbálhatod a MiniTube-t. Ez egy YouTube program, és sokkal jobban mennek rajta a videó.
Gyenge gépekre az Opera ajánlott. Igaz, hogy a Chrome-t szeretem, viszont sok baj van vele az én crappy gépemen, és az Opera jobban megy, csak a flasht nem bírja szegény... Bezzeg a Chrome.... 😂
0
0
0
0
klzstar avatar
Üdv. Az lenne a problémám hogy már rég óta chrome-t használok mert az én atomerőmű gyenge gépemen jó gyorsan müködik meg minden de sajnos nemrég elromlott rajt valami mert minden gyors meg müködik de youtube-nagyon rossz rajta meg a vidik. Egyszerüen kicsibe rendesen mennek a videók de ha kinagyítom öket az úgy be lassul hogy képkockákba látom a vidit meg még az kurzor is akad 😞((( valaki valami megoldást ha tudna pls dobjon egy pm-em ! 😃
0
0
0
0
NjoY avatar
Igen, Avast van mindkettőn. Meg a router sem változik, szóval ez a furcsa....
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A másik gépen is van vírusirtó?
0
0
0
0
NjoY avatar
Próbáltam már azzal is... mindenből a legújabb van meg de semmi változás 😞
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A legújabb böngészőkkel próbáltad?

A másik gépen a legújabbak vannak fent?
0
0
0
0
19ati93 avatar
64bites IE-vel próbálkozz ( a legújabb verzióval!) nekem is volt egy ilyen problémám és az megoldotta!
0
0
0
0
NjoY avatar
Üdvözletem!

4 böngészőben sem indul el egy adott oldal, egyszerűen nem tölti be, ha más gépről próbálom akkor megy (3 gép megy 1 routeren keresztűl). Szóval mi lehet a probléma? Nem tartalmaz vírust az oldal, szóval az Avast nem jelez. Egyszerűen nem tudom megnyitni, Opera, Firefox, Chrome és IE se képes rá.

Mit lehet ilyenkor tenni?
0
0
0
0
niteforce avatar
Jól megváltozott a Firefox, Kezd hasonlítani a Chrome-ra 😕
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Beállítások -> Biztonság -> Mentett jelszavak
0
0
0
0
Devis avatar
adatbázis.
sql-ből erre következtetek
0
0
0
0
scrawzz avatar
sziasztok 😀lene egy kérdésem.mozilla firefoxot használok, és meg szeretném nézni az elmentett jelszavakat, amit ugye a signons.txt-be kéne tárolnia...viszont az a probléma, hogy én utoljáára a régi gépemen néztem, ahol még tényleg így volt itt viszont már signons.SQLITE az a bizonyos fálj..na most, én ehhez nem nagyon értek...😆 szóval hogy lehet SQLITE fájlokat olvasni? vagy esetleg az újabb verzió már máshol tárolja a jelszavakat? :S
0
0
0
0
19ati93 avatar
Attila007 írta:
sacpatrik írta:
Attila007 írta:
sziasztok van egy olyan problémám hogy nem működik az internek exploreren a silverlight eggyik napról a másikra csak ugy nem értem hogy lehet.:/ pedig már ujratelepíteeem de semmi ugynaz😞 valakinek valami ötlet?


Töröld le!
Google Chrome vagy Mozzila Firefox.


Köszi de nem lehet letörölni. De teljesen meg voltam vele elégedve de most nem tudom milehet:S mindenesetre köszi felrakom a chromot😀






szerintem szedd ki a szolgáltatásokból! igy olyan mintha ott se lenne! 😃
0
0
0
0
Joker avatar
sacpatrik írta:
Attila007 írta:
sziasztok van egy olyan problémám hogy nem működik az internek exploreren a silverlight eggyik napról a másikra csak ugy nem értem hogy lehet.:/ pedig már ujratelepíteeem de semmi ugynaz😞 valakinek valami ötlet?


Töröld le!
Google Chrome vagy Mozzila Firefox.


Köszi de nem lehet letörölni. De teljesen meg voltam vele elégedve de most nem tudom milehet:S mindenesetre köszi felrakom a chromot😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció