Menu
Nektek melyik a kedvenc játékotok?
Itt mindenki leírhatja hogy melyik a kedvenc játéka/játékai, indokot is írj!
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 13
LordSzalko avatar
1 éve | 2017. 02. 06. 23:19:42
#
Warframe - Mert leköt, jó a társaság.
Warlordcommander avatar
1 éve | 2017. 02. 06. 22:56:18
#
Nálam ez a top 3:

1. Titanfall - egy nagyon jól összerakott univerzum ami megfogott, remélem majd a 2 is jó lesz, minél hamarabb be akarom szerezni, ezenkívül hihető technológia kidolgozott fegyverek páncélok, jó cosplayeket lehet belőle csinálni :D

2. Halo széria abból is legjobban az ODST - egyrészt szintén a fegyverek és páncélok miatt, a kiváló történet itt is megfogott, nagyon jól ki van dolgozva, és rengeteg magyar vonatkozás, például a Reach-et magyarok kolonizálták :D aztán ODST trailerbe az UNSC magyar alakulata szerepel:D, ez nekem személy szerint sokat dob rajta.

3. Metro 2033 - a könyv zseniális volt a játék játéknak elment.
xymano avatar
2 éve | 2016. 01. 02. 21:46:10
#
Mass Effect trilógia
ennél nincs jobb
nona03 avatar
2 éve | 2016. 01. 02. 18:27:09
#
Grand Theft Auto V - A játékmenete miatt , a grafika és természetesen a karakterek miatt :D

Grand Theft Auto San Andreas - Ebben is leginkább a játékmenetet szeretem :)
Liptik avatar
2 éve | 2016. 01. 02. 15:07:47
#
Assassin's Creed Desmond and Ezio Saga/Black Flag/Rogue/Syndicate/Libaration: Remek történet, remek játékmenet, remek zenék, az Ezio a legszimpatikusabb karakter, kár, hogy csak három rész volt benne, alig vártam azt a rész, hogy Desmonddal Open Worldozhesek, de nem csinálták meg kivéve a BH-ban, a villa, ami üres nincs ellenfél, nincs semmi küldi ott, a Rogue-ot is a történet miatt és a templomosság miatt, meglepődtem, hogy SPOILER VESZÉLY! Spoiler!
megölte a semmi karakter Arno apját,
, a Rogue és a Black Flag még a hajózási játékmenete miatt is. A Syndicate meg már kezd üressé válni, de ott karaktereink szimpatikusak, kötélvető, világháborús Open Worldos rész, változatos templomos vadászatok, a DLC-je jobb a 4 DLC-jénél. Kár, hogy ebbe a részbe a jelen egy semmi, csak ilyen bejátszások vannak, ami csak húzza az időt, nem raktak be interakciót, pedig egy Rebeca vagy Shaun vagy valami új karakter irányítása jó lett volna. A Libaration csak a női karakter miatt. Amúgy az AC a kedvenc sorozatom, kár, hogy a mostani részek nem olyan jók, mint régen.
caysemax avatar
2 éve | 2016. 01. 02. 14:42:17
#
1, Grand Theft Auto 5 - legfőképpen a mozgás, továbbá a küldetések miatt. De nagyon szeretem benne még a grafikát is természetesen, és a szereplőket is.

2, Watch Dogs - heckelés,ölés,futás,autókázás a nagyvárosban, remek játék :D

3, Far Cry 3 - a története nekem nagyon bejött, kb. 4x-5x végig is vittem a játékot.

4, Grand Theft Auto: San Andreas - régi kedvenc, asszem 5 évet multiplayereztem vele.

6, Sleeping Dogs - csodálatos verekedés, főleg a részeges karatemester öltözékben. Igazából egyszersem tudtam végigvinni a telefonos hackelés miatt.

Asszem nekem ennyi van. Szerintem az kiderült rólam, hogy inkább az OpenWorld játékokat szeretem.
Meg amit még személyes kedvencemnek mondanék, és külön kiemelném az nem más, mint az Assassins Creed Unity.
Nexuska avatar
2 éve | 2015. 12. 20. 20:30:35
#
Hozzátenném előző felsorolásomhoz a Fullmetal Alchemist-eket, kivéve a DS-re megjelent utolsó részt (azt sajnos ki kellett hagynom, nincs JP DS-em). Tipikus japán játékok, a Dream Carnivallal az élen, hatalmas őrültség, imádom, de a másik kettőnek nagyon szép a sztorija (DC Tekkenhez hasonló), nekem nagyon bejöttek. Az animéhez is remek kiegészítők, az elsőhöz kapcsolódnak.

Skyrimben meg 200+ órám van, és még sehol sem járok kb. Imádom, a kis nemes elfemmel csapatom, de ha új játékot kezdek egyszer (miután ezt kivittem), a többi karim is elf lesz, mily' meglepő :DD
Krissz avatar
2 éve | 2015. 11. 16. 17:47:01
#
Postal 2: mert ebben lehet a legbetegebben írtani a nyomorult emberiséget <3
GTA SA: ennek meg a nigga stílusa, a gettó, egyszerűen a feeleing je
Starcraft 2 - Wigs of Liberty: nemtom,... elvok vele :)
Captain Claw: mert egy klasszikus, és még mindig jó :D
Colonir avatar
2 éve | 2015. 11. 16. 16:07:32
#
Nagyon nehéz 1 darabot kiválasztani. Kedvenceim közé raknám a Neverhood-ot, nagyon szórakoztató, múlt évezredi, gyurma-pc játék, elképzelhető, hogy az első játék amivel valaha játszottam. Fable: The Lost Chapters, az első játék amit valaha megvettem, és nem bántam meg, egyszerűen a története nagyon beszippantott, ahogy én dönthettem el, hogy mit teszek, jó esetleg rossz karmájú karaktert csinálok, és ez nekem akkor még annyira új volt, hogy több mint 10 alkalommal játszottam végig. Fallout széria(az első 2 résszel sajnos nem játszottam még, ugyanis azoknak izometrikus nézete van, és féltem, hogy majd az a játékélmény rovására megy), a hangulata, a világa, játszás közben konkrétan beletudom magam élni, hogy " itt a világvége, szétbombázták bolygónkat" és valahogy túl kell élnünk. Age of Empires széria, csak hogy valami stratégia is legyen :); az 1-el több száz órát is játszottam, hiszen a scenario-val nagyon eltudtam szórakozni, megépítettem híresebb csatáknak helyeit, és azokat többször végigjátszottam. Mount & Blade: Warband, jelenleg nagyon űzöm, steam szerint 400 órám van benne, bár megvétele előtt is nagyon durván toltam. Singleplayer része a szabadságérzet, és a realisztikus csaták miatt tetszett, a multiplayer ( itt hozzátenném, hogy a hozzá készült Napoleonic Wars dlc csak multiplayer, és 200 fős szervezett csaták is folynak rajta) pedig egészen fantasztikus, hogy egyre jobb tudsz lenni, de mindig lesznek olyanok, akik pucéran egy két kezes kardal pörögve mindenkit lekaszabolnak :D. Warcraft széria (amibe belerakom a World of Warcraft mmo-t is), azért kerül ide, mert maga a világa, szerintem baromira érdekes. Azt hiszem ennyi, de biztos kihagytam valamit.
Moudog1 avatar
2 éve | 2015. 11. 16. 15:46:42
#
Ubisoft játékok (Assassin's Creedek és Far Cry 3+4), Fallout, Life is Strange, Telltale Games közül a Wolf Among Us és a Walking Dead. Talán ezek, amik leginkább bejöttek mostanság.
Nexuska avatar
2 éve | 2015. 11. 16. 15:42:07
#
Konzolokra a Legacy of Kain sorozat, abból is legfőképpen a Blood Omen 2.
Devil May Cry, de csak 4-ig, az 5-ös nem jött be.

PC-n a Dragon Age sorozat a kedvencem, de Skyrim, Mass Effect is nagyon bejövős. :)
bukta2 avatar
2 éve | 2015. 11. 16. 15:37:31
#
World of Warcraft//Cod2


Ez a kettő játék mindig is a kedvencem marad még ha már nem is játszom velük :) ;)
winrar avatar
2 éve | 2015. 11. 15. 22:40:10
#
Grand Theft Auto San Andreas. Valós problémákra alapuló történet, rendkívül változatos map, jól irányítható járművek, változatos fegyverek, egyedi és utánozhatatlan hangulat. Bandaháborúk, a család összetartása fontos szerepet játszik benne.
De ezeket mind összeszedem majd egy játéktesztben :D