G2A

Szerző: kazsmerlevente, 2015. July 31., téma
Fórum » Társalgó
Minden a G2A-ról!
Hozzászólások: 121
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
djsiegfried avatar
A kis közvélemény kutatás:

- Ki hogy áll a 27% adó befizetésével?

Olvastam, hogy sokan nem fizetik be illetve nem uniós országot választanak vásárláskor. Lesz ennek valami hátulütője? Mi van akkor, ha ugyanezt a kódot az ebay-en vásárolom meg. Ott nincs ilyen lehetőség, hogy még rápakoljak 27% adót.

Köszönöm a hozzászólásokat előre is!
0
0
0
0
Blaise1999 avatar
Gyerekek, én eddig körülbelül 15 játékot vettem g2a-ről, és tapasztalataim szerint felesleges a Shield. 300 ft-ot kidobsz a kukába, ami 10 alkalommal már egy teljes játék. Olyan személytől vásárolj, aki adott már el pár ezer játékot, és 95% felett van az értékelése. Vagy akár 100%. Akkor biztosan nem fog átvágni.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Én is mindig onnan vásárolok (az a mindig az kemény 4 alkalom) de eddig sose volt vele semmi gond. Viszont az áfa-t sose mertem EU-n kívülire állítani, mindig féltem de ezek szerint akkor nem kell...
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Én nem szoktam kikapcsolni. 200 forintot megér az hogy ne vessze el a kulcs. Vagy ha használt akkor ne kelljen térden állva könyörögni nekik hogy cseréjék ki.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Rendben, akkor úgy veszem meg. És a G2A Shield-et bekapcsolva hagyhatom?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
phoenixfire fizetésnél beállítod, hogy Európán kívül vagy és kész. Én mindig így veszek játékot, ha veszek. A halál fog még "3000-t" fizetni ilyen adó mellett...
0
0
0
0
csuz-li avatar
phoenixfire: Magyarországon csak álmodozunk a 24%-ról, mivel itt27%... Amúgy mindig a szolgáltatás helyén keletkezik az adófizetési kötelezettség az ottani szabályoknak megfelelően, mely adót a számlának tartalmaznia kell, az akár 0% is lehet a helyi viszonyoktól függően.
0
0
0
0
GaboC avatar
Elmondások szerint, bár én nem kockáztatok egy "kopogtatást". Most olvastam az Ubisoft botrányról, meg a visszavont kulcsokról, így inkább kerülöm.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Lehet adó nélkül is vásárolni? Mert nálunk Romániában 24%-os és az rendesen rátesz a játék árára...
És ettől még be tudnám kapcsolni a G2A Shield-et?
0
0
0
0
Teeborg avatar
Annyival egészíteném még ki az előttem szólókat, hogy ne csak az értékeléseket figyeld, mert szinte mindenkinek 100% körüli. Érdemes a legtöbbet értékelttől vásárolni. Nekem így még soha nem volt gondom. Igaz, ezek általában 1-2e Ft-al drágábbak, de szerintem annyit megér, hogy ne fuss bele átb*szásba!
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Eddig egy kulcsot vettem CoD4 semmi baj nem volt. 😀Teljesen elégedett vagyok.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Én úgy vettem észre hogy megbízható. Persze azért figyelni kell kitől veszel, de én amiket eddig vettem simán, gond nélkül és rövid időn belül megérkeztek.
0
0
0
0
winrar avatar
Mennyire megbízható úgy általában a G2A? Mert van pár dolog, amit tényleg érdemes lenne venni...
0
0
0
0
prismateech avatar
Érdemes, csak jól értékelt embertől vegyél, akinek pozitív a feedbackje. Ha be is rántanak, azt általában Steam Gift-el teszik, nem mondom, hogy sűrű de volt már rá példa. Egyébként ismerősöm folyton adó nélkül vásárol és nem történt még semmi. G2A shieldet se használja.
0
0
0
0
GaboC avatar
Nézegettem a G2A-t és érdemes még venni onnan? Legolcsóbb és megbízhatóbb ember (99%) 8.33-ért adja a CS:GO-t (EU), amire rájön az adó meg a shield és 11.85-re jön ki... Igaz ebből faragni lehet a shield kikapcsolásával meg a discount kóddal, ami 3% talán.
0
0
0
0
kazsmerlevente avatar
Elnézést nem néztem körül, hogy van-e olyan. Azért köszi
0
0
0
0
no avatar
Heeeee. Elmagyarázom, hogy lásd milyen jó fej vagyok. 😃

A kulcsokat, akárhonnan veszed CSAK EGYSZER tudod aktiválni, egy példány ha úgy tetszik. Tehát onnantól fogva, hogy a saját felhasználóddal aktiváltad, attól kezdve az a te játékod kulcsa, amit nem adhatsz tovább.

U.i.: Szerintem elfért volna az origines témában is, de ez mellékes 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció