Fl Stúdióról minden

Szerző: dave500, 2015. August 03., téma
Fórum » Szoftver
Üdv!
Azért nyitottam ezt a témát, hogy mindenki megoszthassa miket alkotott eddig, vagy ha segítséget kér valamiben, esetleg valamilyen plugin-t nem tudja honnan lehet beszerezni, itt megkérdezheti!
Kezdem én:
Valaki találkozott már a reFX Nexus 2.2 feletti verziójával, ami működik? Sajnos a 2.2-es nem nyitja meg az új expansion-öket.
Jó fórumozást!
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
dave500 avatar
Elsőre ez tökéletes, én mostanában Remake-eket csinálok, de van a fejemben egy terv, hogy egy régi zenét felújítok, és ehhez kellene a Nexus-ból a Trance expasion, abban van az "AR Love Parade" hang, na nekem az az egyetlen egy kéne.
Az gondolkozok, vajon nem lehetne megmókolni az .nxp-t, hogy azt higyje 2.2-höz való?
Mi lehet ebben a .nxp-ben? Gondolom waw/flac hangok, ezekhez tartozó "ini" fájl nexushoz, meg talán még egy ini, ami a verzió, stb.. és amikor olvassa be a nexus, akkor jön a bibi, hogy nem hozzá való. Mert szerintem magában a nexusban semmi különbség nincs a 2.2 és a 2.3.2 között, csak az hogy "ezzel megy ezzel meg nem"..
0
0
0
0
Flash avatar
Bár én rocker vagyok, de egyszer csináltam egy ilyet elsőre. 😆

[LINK]
0
0
0
0
dave500 avatar
Tudsz linket hozzá?
Tudom tudom, vírusos, de ez a része nem érdekel, megnézném mennyire működik ha működik egyáltalán. Mire jó a régi gép..😃
Én már használom egy jó éve, kezdek rájönni. Olyan ez mint a Photoshop. Alap dolgokat órák alatt megtanulsz, de komolyabban használni évek. Mire te tudod fejből hogy egy adott vagy elképzelt hangot hogyan is lehet reprodukálni..
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Én beszereztem már,csak vírusos volt,és letöröltem,nagyon szeretném megtanulni,mi hogy működik benne,de nem akarom megvenni,nincs rá 80.000ft-om...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció