Számodra melyek a legfontosabb dolgok egy játékban?

2015. June 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Ebben a témában megírhatod, számodra melyek a legfontosabb dolgok egy játékban. Pl.: Újrajátszhatóság, multiplayer mód, pályaszerkesztő, modolhatóság, művésziesség stb.
Bővebben is kifejtheted, hogy miért az általad választott szempontokat részesíted előnyben.
Hozzászólások: 16
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Neo1989 avatar
-Legyen benne sok fegyver.
-Nem árt ha van másodlagos tüzelési mondja. (Wolfenstein: The New Order, Resistance )
- Egyszerű legyen mint egy faék
- Legyen viszonylag hosszú kampánya 15-30 óra.
- Figyeljenek a részletekre épületek, autók ...
0
0
0
0
no avatar
Elsődleges:
-Történet
-Open world

Másodlagos:
- Co-op
- Grafika
0
0
0
0
matany001 avatar
Attól függ éppen mi elé szeretnék leülni. Van úgy, hogy az ember csak kiakarja kapcsolni az agyát, és csak menni előre és menni. Van úgy, hogy borzongani akar ( pl Amnesia), egy nagyobb dolognak akar a részese lenni (pl Mass Effect), vagy csak szimplán mindenkit bedarálni a g*cibe (pl Serious Sam 3).

Lényegében fontos, hogy ha egy tartalmas egyszemélyes kampányos játék elé ülünk le, legyen története, ami magával ragad, és csavarokkal teli, gazdag élményt nyújt. Ha valami agyatlan lövöldözőst akarunk űzni fontos a játékélmény, hogy kellőképpen odaszögezzen a monitor elé. Egy szerepjátéknál a kellően átgondolt játékfelépítés, és a sok kis dolog összehangolása egy naggyá. Ami legkevésbé fontos nekem az a grafika, mivel mai napig ha valaki elindítaná nekem a Doom 1-et megint végigvinném simán. Mai napig nem tudta semmi leverni a trónról a Baldur's Gate szériát. Az a gond nagyon, hogy manapság mindenki a csúcs élethű grafikára akar menni, holott a tartalom meg nagyon kevés, persze vannak kivételek. Az interetes játékoknál meg az a cél, hogy mindig letudja kötni a játékost, emiatt folyamatosan javítgatni, bővíteni kell, ha ez nincs, akkor egy idő után unalomba fog fulladni. Mégegyszer hangsúlyozom annyi fajta játék típus létezik, hogy nem lehet mindegyikre ugyanezt mondani, mert elvgére egy zombi írtós mész előre és lősz játéktól, nem várunk eget verő sztorit, helyette inkább sok fegyvert, és kellő brutalitást.
0
0
0
0
Istvan1995 avatar
- Szép grafika (Optimalizált)
- Jó játékélmény
- Kevés hiba, bug
- Bővítések
0
0
0
0
FireCube avatar
Ugyanazok az elvárásaim egy játéknál, mint winrar kollégának.. 😆
0
0
0
0
winrar avatar
Első és talán a legfontosabb a játékélmény és a történet. A történet azért, hogy legyen értelme az egésznek, amit csinálok az adott játékban és hogy végigvezessen egy történeten, amibe beleélhetem magam (kicsit olyan, mint filmeknél). A játékélmény azért, hogy élvezzem azt, amivel játszok és örömet okozzon, hogy én alakíthatom a történéseket. Grafika nem érdekel, bár azért az újabb játékoktól elvárom, hogy a kor grafikai elvárásainak megfeleljen.
Mindenesetre egy kezemen megtudnám számolni, hogy hány játék kötött le annyira, hogy napokig kaja+alváson kívül fel sem álltam a géptől 😆
0
0
0
0
Krissz avatar
Számomra amik fontosak egy játéknál:
- Viszonylag jó grafika
- Kiválló játékélmény
- Ember irtás
- Aok és változatos inventory készlet
0
0
0
0
Raven7710 avatar
Jó történet
Grafika
És hogy hosszú legyen
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Legyen érdekfeszítő, de legyen mélyebb tartalma is. Nem árt, ha művészi, vagy mondanivalója van. De a legfontosabb, hogy szórakoztató legyen.
0
0
0
0
MariusHuN avatar
-Ne legyen unalmas
- Grafika minimum legyen közepes
-Jó történet és egyedi karakter
-Hosszú legyen ne legyen túl rövid de ha mégis rövid akkor újrajátszató legyen
-Jól legyen optimalizálva és ne legyen bug os
-És ne legyen koppintott
0
0
0
0
no avatar
nekem az hogy vigye a gépem 😀 és teljesen mindegy a grafika ha nem tudom letenni a joy-t.szívesen játszok régi játékokkal is pl:fatal fury,final fight,cadilacs@dinosaurus....anno kocsmai gépen 10 meg 20frt-ossal mentek.persze az újak közül is van pár kedvenc mint pl:mad max,the witcher3,
grid autosport,DIRT2,trial fusion. na és a régi konzolok mint mario3,battletoads!
0
0
0
0
no avatar
számomra egy játék akkor jó ha be tud vonni a "világába" és ott tud tartni.Mai játékok sajnos nem sok ilyen.Grafikai is számít számomra valamit,de nem annyira.
0
0
0
0
arsenal9 avatar
Grafika
Játékélmény 😀
Mi kell még egy jó játékhoz semmi .
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Hát nálam a grafika mellékes dolog de szeretem azért ha valahogy mégis csak kinéz... 😃 Multiplayer ami úgy fontosabb. Singleplayert nem igazán játszom, csak néha de olyankor főleg a történet, a játékmenet a fontos. Ne legyen 30 perc után monoton az egész, legyen benne valami ami buzdít, hogy játsszak.
0
0
0
0
Nexuska avatar
Történet.
Szeretem, ha van hozzá könyv, manga/képregény, folytatás de maga a játék is jóóó sok szöveggel operál.
Anno egy cimbim azt mondta, a Devil May Cry nem egy sztori, csak egy 6 órás hack and slash. Aztán mutattam neki a novellákat és mangákat, máris abbahagyta a sírást.
Újrajátszhatóság szintén. Amit nem akarnék újra kivinni, azt el is adom.
0
0
0
0
MoonW avatar
Ebben a témában megírhatod, számodra melyek a legfontosabb dolgok egy játékban. Pl.: Újrajátszhatóság, multiplayer mód, pályaszerkesztő, mod-olhatóság, művésziesség stb.
Bővebben is kifejtheted, hogy miért az általad választott szempontokat részesíted előnyben.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció