Microsoft HoloLens

Szerző: ForHonor, 2015. May 02., téma
Fórum » Periféria
Mi a véleményetek a Microsoft HoloLens-el kapcsolatban?

Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ForHonor avatar
Na ez a gémerek vidámparkja
0
0
0
0
Liptik avatar
Jó lehet, hogy más, de nekem a virtuális valóság még mindig ugyanaz. Hiába hologramos, nekem még mindig a két monitor jut eszembe minden virtuális valóságos cuccról.
😆.

Az a Minecraft demó tényleg jó volt, nekem az tetszett ebbe, más nem.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Liptik, én ebben egy kis kopit se látok, teljesen más a kettő. Az egyik két monitor a szemed előtt ez meg "hologramokat" vetit a térre, bár szerintem sokat igér a Microsoft nem tudom, hogy mit tud betartani de az is biztos hogy eddig ez a legjobb virtuális valóság ötlet. Szóval szeintem Liptik hülyeségeket beszél. Úgy mondta mintha a Hololens egyik tervezője lett volna.
0
0
0
0
ForHonor avatar
Liptik: Örülök hogy becsatlakoztál 😃

Véleményem szerint a HoloLens nem annyira követi az Oculus Rift vonalat hiszen itt nem egy "zárt" monitor, kijelzőt kapsz.

A Windowsra kitérve azt kell mondjam, hogy azért a 8.1 egy nagy ellőre lépés volt végre a Microsoft részéről, és az ígéreteknek ( "tudjuk" ), de csak ha a fele is igaz lesz akkor jó az irány a Windows 10.

Valakinek valami hasznos ötlet, meglátás???
0
0
0
0
Liptik avatar
Magyarul "Ocolos Rift Microsoft módra"

Nekem ez jött le, az Ocolos Rift erősebb lesz ennél sokkal. Már mindenki gyártja ezt a virtuális valóság cuccot, az Ocolos Rift kezdte utána meg mindenkinek koppizni kell, ezt utálom. Még az Ocolos Riftet még Magyarországon nem is lehet még kapni boltokba, de már koppiznia kell a Microsoftnak, Samsungnak, HTCnek (Valvenak) stb. A Microsoft mindent akar, inkább törődnének jobban a Windowssal, hogy még jobb legyen és ne legyen szar.
0
0
0
0
ForHonor avatar
Microsoft HoloLens ár és megjelenés

"Sajnos ez az a két információ, amelyről nagyon keveset tudni. Annyi egészen biztosan mondható, hogy valamikor a Windows 10 megjelenését követően a HoloLens is megjelenik. Ez 2015 júniusa utánra tehető. Szerencsére a demó azt sejteti, hogy már nem lehet annyira messze a megjelenés, de még így sem zárnék ki 1 évet."
0
0
0
0
gyurka88 avatar
fuu ez aztán a jövő itt van technika !!!
0
0
0
0
ForHonor avatar
Remélem hamarosan a piacra kerül.

Így épül fel és működik a Microsoft HoloLens:


Valódi robot+virtuális test:
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció