Menu
Star Trek
Minden a Star Trek-ről
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 2
sudosu avatar
3 éve | 2015. 04. 17. 21:30:42
#
Szerintem nem okozhat problémát a topic nyitása. Mivel a Star Trek is egy elég meghatározó sorozat volt. Hisz elég sok évadot élt meg.
Én úgy emlékszem csak a 2009-es filmet láttam, de nem igazán jött be. Nekem a sorozatok jobban átjöttek. Van abból is jó és rossz korszak is.

Sorozatból egyértelműen az eredeti sorozat volt a legmeghatározóbb, amelyben az Enterprise első generációja szerepelt lásd Leonard Nimoy (nyugodjon békében) (Spock), William Shatner (Jim T. Kirk). Kár hogy ebből csak 3 évad készült. Mai szemmel nézve a CGI világában már elég gagyinak tűnhet ez a megalkotási módszer, de megvan a maga varázsa. Élethűnek tűnnek az objektumok, használták a megfelelő perspektívákat és megvilágításokat.
Sicu33 avatar
3 éve | 2015. 04. 17. 20:06:57
#
Minden filmnek lehet nyitni topicot?
Én nem mondanám nagy Star Trek fannak magam,hisz a sorozatot sose láttam,de a 2 filmet a premier napján láttam. Leonard Nimoy (R.I.P) nélkül már nem igen lesz olyan mint régen,sőt a rendezői székben se J.J. Abrams ül majd hanem Justin Lin,emiatt legyet kihagyom a 2016-ban várható filmet :-/