Milyen sorozatokat nézel/fogsz nézni?

Szerző: Matt99, 2015. January 04., téma
Fórum » Film, sorozat
Itt leírhatjátok, hogy milyen sorozatokat néztek mostanság, vagy melyek azok a sorozatok amiket vártok.
Hozzászólások: 233
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kmetovics avatar
One Punch Man
Seven Deadly Sins
Yu Yu Hakusho
Inuyasha
(most csak animézek 😆 )
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@kmetovics: Ha nem ismernéd az alábbiakat, érdemes megnézni őket:
GATE
Ghost in the Shell Stand Alone Complex S1-2
Arpeggio of Blue Steel
Full Metal Panic! S1-3, Fumoffu, S4 már nagyon depis lett
Grisaia no Kajitsu
Ichiban Ushiro no Daimaou
Amagi Brilliant Park
Shuffle!
High school of the Dead
To aru Majutsu no Index S1-3
To aru Kagaku no Railgun S1-2
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Palanova: Köszi a tippeket, de most be van tervezve ezen a 4-en kívül még egy csomó, amit nem láttam. Talán majd valamikor megnézem ezeket is.
0
0
0
0
no avatar
@kmetovics: és akkor még ott a Dragon Pilot is.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Marvel's Iron Fist
Marvel's Luke Cage
Marvel's Jessica Jones
Marvel's The Defenders
0
0
0
0
Superman79 avatar
Castle és a Mentalistát végigpörgettem már, tök jó mind2.
0
0
0
0
kmetovics avatar
The Mandalorian, Star Wars:The Clone Wars (utolsó évad végre)
0
0
0
0
bukta2 avatar
Dexter 03. évadnál tartok, egész jó.
0
0
0
0
BenuGT avatar
Walking dead , Vikings
0
0
0
0
kmetovics avatar
The Witcher, Chernobyl, The 100, The Walking Dead, Vikings
0
0
0
0
19ati93 avatar
Champions League 😜 😆
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@Ironmask: Jó választás, továbbá ajánlom még a Generation Kill 1 évados sorozatot, ha még nem láttad volna.
0
0
0
0
Ironmask avatar
@Scorn Face: Köszönöm az ajánlást,de már láttam a Generation Kill-t 😀
0
0
0
0
no avatar
Csillagkapu és utána majd az Atlantis.

Hihetetlen hogy ekkora ziccert kihagytak a játékkészítők. Még ha egy sima Half Life 1 vagy Deus Ex 1 motorral készül egy single FPS kaland játék, mint amilyen a fenti kettő volt bőven megérte volna, mert kereslet lett volna rá. Gyakorlatilag a 7. évadig végig átvezették a sztorit, vagyis addig futott volna TV-ben mindenképp. Ha csak a 4. évaddal egy időben kezdik a fejlesztést, a 7. évadra végeznek vele...ok a Halálsiklózás lehet kimaradt volna 😀 de anélkül is lehet jó játékot összerakni.
És akkor még nem is beszéltünk egy igazi MMO-ról, vagy akár egy single - multi hibrid, mint a No Man's Sky (ami nem mellesleg nem gyengén másolt az SG-ről, ha csak a szimbólumokat - kapukat és tárcsázókat vesszük ) még ma is lenne rá kereslet szerintem még így is, hogy majd 10 éve volt utoljára normális Stargate tartalom. A Universe-t nem veszem annak, se az animációs sorozatot...
0
0
0
0
💬 6
reszler112233 avatar
@Palanova: Nekem a NAS-on csücsöl a Csillagkapu 1-10 évad és a Atlantisz 1-5 évad is. Az Atlantiszt épp nemrég néztem újra. Most az Universe-t nézem végig, igaz hogy nem hozza az elődök szintjét, de egynek elmegy, legalábbis nekem. Ebből is lent van a 2 évad.
0
0
0
0
no avatar
@reszler112233: Az a bajom az Universsel meg az utána érkező scifi sorozatokkal hogy túl sokat drámáznak benne. Expanse-t is sokan dicsőítik de kb 2 évad után is csak egy drámasorozat amit scifi díszletek között vettek fel, ahogy a Star Trek Discovery is...
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@Palanova: Ez igaz sajnos. Mondjuk én az Atlantiszt sajnálom, hogy nem folytatták. Jó lett volna abból is még pár évad.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@reszler112233: A záró rész után (mikor a Földre érkezett Atlantisz) bizony nehéz lett volna tovább folytatni. Vagy ha mégis, akkor erősen át kellett volna gondolni a továbbiakat. Az Universe meg tényleg árnyéka a nagy elődnek, nem véletlen lett csak 2 évad.
0
0
0
0
no avatar
@Scorn Face: Bőven elmehettek volna a korai Star Trekek után, mármint hogy egy hajóval nekivágnak és nem Universe szinten drámázgatnak, vagy akár egy stabil állomást építenek valahol és ott zajlanak az események, vagy hovatovább, folytatják a felderítéseket mondjuk a többi földi nemzet bevonásával, kirajzás, és az ebből fakadó problémák, Földi népek hogyan viszonyulnak a kapuk létezéséhez, új technológiák hogyan jelennek meg a mindennapokban, vagy kijjebb mennek és nem csak már a két ismert galaxis között utazgatnak hanem tovább merészkednek...
Star Trekből is csak az maradt ki eddig, hogy a 3. VH után hogyan épült fel a társadalom és hogyan léptek ki a csillagok közé a Vulkaniak árnyékában, és nem Archerről beszélek aki kb komfortban warp5-el repkedett már, hanem az elődjeiről is lehetett volna érdekes történés.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@Palanova: Teljesen jól hangzik amit írtál, hogy milyen irányt vehetett volna.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Most: The Flash, Arrow, Odaát, Legends of Tomorrow, Supergirl
0
0
0
0
Superman79 avatar
Seal team
Első,és második évad eléggé jó volt,most jon a harmadik. Aki szereti a katonás filmeket, kötelező darab.
0
0
0
0
💬 1
BenjaminHun avatar
@Superman79: Én is szeretem 3. évad 4. részénél tartok de sajna korona miatt nem jött ki több rész gondolom nem tudták csinálni a szinkront.
0
0
0
0
PatkosXX avatar
House M.D. (3. évadnál járok)
0
0
0
0
nemvagyokitt avatar
Régebben néztem egy sorozatot de már elfelejtettem a nevét, lényegében olyan mint a csillagkapu idegen helyekre mennek. Amit tudok az hogy minden rész 40p hosszú és 2 külön csapat ment minden alkalommal de a tagok cserélődtek és maga a történet párhuzamosan mutatja be hogy mit csinálnak. Valaki tudja hogy mi a neve?
0
0
0
0
Ayistion avatar
Valaki esetleg tud valamit arról hogy mikor fog érkezni a South Park 23. évada szinkronosan? 😀
0
0
0
0
maestro86 avatar
The witcher eddig nagyon jó.
0
0
0
0
💬 2
kmetovics avatar
@maestro86: Lassan én is elkezdem nézni. Remélem jó lesz.
0
0
0
0
maestro86 avatar
@kmetovics: Csak ajánlani tudom nekem nagyon tettszett ha kijön a második évad biztos újra megfogom nézni nagyon figyelni kell de meglehet érteni.
0
0
0
0
ppista avatar
Castle Rock és a Marianne című sorozatot fogom elkezdeni.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Böngészek a Youtube-on és a következő "beteg" sorozatot találtam. 😆
Gundarr
https://static.zikvid.com/uploads/tmp/992c3cecddc8a63a140331beedc15af2.jpg
0
0
0
0
Ayistion avatar
Most végeztem a S.W.A.T. - Különleges Egység második évadjával, várom a harmadikat. Addig lehet nekiállok a The Rookie-nak legfőképp csak Nathan Fillion miatt. (Castle-t imádtam)
Inkább az új Tomb Raider filmet nézném már meg, kíváncsian várom hogy mit fognak alkotni, főleg hogy teljesen elcseszték a storyt egy rész alatt. 😆 (Játék szerint Lara apját már kiskorában elvesztette, míg a filmben felnőttként találkozik vele...)
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Daredevil 1 évad végignézve. Jöhet a második évad.
0
0
0
0
bickxo avatar
nemrég nézte Doom Patrol és Bodyguard
0
0
0
0
no avatar
NCIS:Los Angeles
Hawaii Five-0
Nagypályások (Dwayne Johnson főszereplésével aki még nem látta álljon neki 😀 )
És most kezdenék neki a Trónok harcának de még nem tudom, véleményeket kérnék.
Jah és ki ne hagyjam a Két pasi meg egy kicsit, de csak addig amíg Charlie Sheen van benne, onnantól nem is érdekelt egyet nem néztem nem is fogok.
0
0
0
0
no avatar
@reszler112233: Akkor te már tudod mi a jó 😃 én már második karácsonyomat töltöttem egy NCIS: Los Angeles maratonnal összes évad összes epizódot megnéztem ami eddig kijött.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@Matesz9818: Ami eddig kijött magyar szinkronosan azt már mindet láttam egyszer biztos, de vannak részek amiket többször is. De bármikor megnézhetem, mert meg vannak a külső merevlemezen az elsőtől a 10. évad utolsó magyar szinkronosig, és a 10/11 rész az utolsó.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Aggmenők
[img]https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMjM2Njg2NjExOV5BMl5BanBnXkFtZTgwMzU5OTQwNjM@._V1_.jpg[/img]
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Skylanders Academy Season 3
https://pbs.twimg.com/media/DlOEJ7RUUAIBMWP.jpg
0
0
0
0
no avatar
Tom Clancy's Jack Ryan (2018)

Összes Jack Ryan könyvet olvastam és filmet láttam, így eléggé vegyes érzéseim voltak a sorozat első évada után. Helyenként azt éreztem egyes jeleneteknél, hogy valamelyik korábbi filmből ollózták ki, illetve hogy valamely könyvből emelték át. Az egész évad vezetése ilyen hullámvölgyeket mutatott, különösen hogy a karaktereket is meglehetősen átszabták a könyvekhez/filmekhez képest. A karakterek átszabása ráadásul szerintem ártott is a sorozatnak, hiszen jóformán teljesen szembe ment a könyvekkel/filmekkel, igaz azokhoz amúgy is nagyon lazán kapcsolódik.
Felesleges átszabások és változtatások:
Spoiler!

James Greer tengernagyból, a CIA hírszerző részlegének igazgatójából aki terepen utoljára akkor volt, amikor megrendezték John Kelly halálát, hogy utána John Clarkként a CIA műveleti tisztje legyen, ebben a sorozatban lövöldöző terepügynököt formáltak.
Caty Mueller szemész szakorvosból egy fertőző betegségekkel foglalkozó specialistát formáltak. Igaz így kimaradt volna az a helyzet hogy a meghallgatására betoppan Jack, CIA színekben.
John Clark egy az egyben kimaradt, de helyette van egy Matice nevű aki kb ugyanaz a karakter. Persze itt még lehet egy csavar a második évadban amikor Maticeról kiderül hogy az igazi neve John Clark
A drónpilóta szála közel jelentéktelen volt, mintha csak azért került volna bele, hogy a készítők így ellenezzék a drónprogramot. persze később még lehet komolyabb szerepe, de az első évadból a nagy ziccert kihagyták. Pedig érdekes lett volna ha hasonló cselekményt építettek volna fel vele mint a könyvekben Clark és Ryan esetében. (Ők ketten csak a Végveszélyben című könyvben találkoznak személyesen, addig csak egymás útját keresztezték. Clark ment volna egy csapattal a sivatagba az IRA tábor kitakarítására a Férfias játékokban, de visszarendelték őket, mert addigra a tárbor kiürült; Clark hozta ki a KGB igazgatójának családját Litvániából a USS Dallas segítségével; és a Végveszélyben Ryan ment le Dél-Amerikába hogy kihozza az otthagyott katonákat, ekkor találkoztak először.)
Az USA elnökének másik színészt kellett volna választani, mondjuk csak azért is Harrison Fordot felkérni arra a pár percre (Air Force One-ban már eljátszotta és nem is rosszul), vagy Alec Baldwint, esetleg Kiefer Sutherlandet. Ez nem Michael Gaston ellen szól, hanem hogy a Designated Survivor sorozatot is nézem párhuzamosan és ott nem éppen barátságos karaktert alakított.


A végeredmény egy nézhető, nem unalmas 8 részes minisorozat lett, ami egy esemény körül forog, de nem igazán maradt hű a könyvekhez/filmekhez. Valahol úgy vélem hogy az utolsó jó Jack Ryan film a Végveszélyben volt ami sajnos nagyon lazán dolgozta fel az eredeti könyv történéseit, komplett szálakat kihagyva a könyvből.
És persze bekerült az amerikai igazságosság is, ahogy az is hogy a hősünk folyamatosan egyik lövöldözésből a másikba csöppen. Érdekes, hogy ez utóbbiak csak a két legutolsó filmmel kerültek középpontba, ahol is a hangsúly áthelyeződött az akcióra és lövöldözésre, semmint a könyvekben ábrázolt információ morzsák összeszedésére és egy nagy képpé összeállítására.
Volt az első évadban 1-2 szál ami kb felesleges volt, mert az első évadban semmit vagy legalábbis nagyon kicsit tett hozzá a fő történethez és voltak benne hatalmas, kihagyott ziccerek is. Meglehet ez utóbbiakat már nem is fogják felhasználni a második évadban, így kb olyan kihagyott lehetőség ami hozzájárult volna a tartalmasabb történethez.
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Seal team 1. évad nagyon adja.
David Boreanaz főszerepében aki ügye a Dr. Csontban is főszerepel.
Ajánlom mindenkinek a sorozatot aki szereti a katonás dolgokat!
0
0
0
0
💬 3
Sicu33 avatar
@BenjaminHun: Erről már hallottam,van hozzá szinkron?
0
0
0
0
Dooma avatar
@Sicu33: Első évad fullban 😀
0
0
0
0
Sicu33 avatar
@Dooma: Királyság,köszi 😃
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Z Nation-t nézem,most járok a 3. évadnál (nekem jobban tetszik mint a TWD)
Better Call Sault augusztusban jön a 4. évad (nagyon várom) 😃
A The Walking Dead 9. évadját már nem is várom,eléggé csalódás volt a 8. évad :/
0
0
0
0
Dooma avatar
13 Reason Why (13 okom volt)
Most fogok neki állni az első évad 13. részének ami egyben az utolsó is.(feliratos)
Nagyon átjön..általános 7-8. évem -érzései- egy sorozatban.(2009-11)
https://melegfilmfelirat.hu/wp-content/uploads/2017/09/13-okom-volt.jpg
0
0
0
0
💬 4
bukta2 avatar
@Dooma: Nem lesz véletlenül magyarul is? ... tudom hozy úgy nem olyan de ne gyertek ezzel légyszives... 😊
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
@bukta2: Nem lesz sajnos. Dooma utána olvasott. (Dooma öcsém)
0
0
0
0
bukta2 avatar
@BenjaminHun: Értem kösz! Kár! Pedig biztos jó kis sorozat lehet.
0
0
0
0
Dooma avatar
@bukta2: Sajna nem. Most fogok neki állni a 2.évadnak, de már van harmadik is,mihez még nincs felirat.(első és másodikhoz van)
Nem szoktam feliratosan nézni egy sorozatot sem és egy filmet sem, de nem bántam meg,hogy ennél az egynél kivételt tettem.Ha annyira érdekel,mint engem,meg ahogy mondod,akkor hajrá én nem tudtam kihagyni,hiába a felirat.
0
0
0
0
Andris18 avatar
Sziasztok!

Rick és Morty 3. évada valahol fent van angol szinkronnal de magyar felirattal?

Eddig úgy néztem, és láttam hogy a cc csatorna leszinkronizálta de nagyon béna lett.
0
0
0
0
THEMAX avatar
The Flash.
The Walking Dead.
Game of Thrones.
Mr. Robot.

Ha lesz rá kedvem és időm.
0
0
0
0
Sue016 avatar
Most:
This Is Us
South Park
Modern Family
The Good Place
Orange Is the New Black
-
Amiket láttam, néha-néha nézek:
Gilmore girls
Dr house
Dr csont
Munkaügyek
Office
Fapad
Korhatáros szerelem
Kalandra fel
Két pasi meg egy kicsi
Jóbarátok
Felhőtlen Philadelphia
13 Reasons Why
Simpson Család
Family Guy
Mick kell a gyereknek!
CSI: Miami helyszinelők
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Ezt hol tudom leszedni magyarul?
https://static.tvgcdn.net/feed/1/178/thumbs/115194178_1300x1733.jpg
0
0
0
0
Sicu33 avatar
South Park
The Walking Dead
Fresh Off The Boat
Ezeket nézem most
0
0
0
0
sisko avatar
Nem vagyok igazán tévéfüggő,de most kivételt teszek,mégpedig a Star Trek Discovery kedvéért
0
0
0
0
Ayistion avatar
Valaki tudna nekem mondani jó krimi sorozatot? Amik kint vannak a profilomon azokat már kivégeztem, az NCIS meg az ilyen hulladékok meg nem tudnak lekötni. 😜
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
Úr Isten, ez a rajzfilm sorozat valami borzasztóan jó !

[LINK]

Hatalmas benne az öreg, amilyen nagy zseni annyira tróger, az idióta kissráccal brutális kombót alkotnak.

Aki szereti a pörgős, idétlen, vicces filmeket\meséket annak csak ajánlani tudom. 😃
0
0
0
0
💬 7
Rockos avatar
@Moon_Breaker: Pont ma kezdtem el nézni, gondoltam le is írom ide, hátha valakit nem hagy teljesen hidegen.
Valóban egy zseniális sorozat a maga módján, bár ugyanakkor egy kissé talán beteg is.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@Rockos: Ja ja, én is tegnap találtam rá erre a gyöngyszemre tök véletlen ,a kedvenc tor*** oldalam dobta be randomba.
Remélem majd jó sok évad lesz belőle ! 😃
0
0
0
0
Rockos avatar
@Moon_Breaker: Én is remélem, hogy lesz még pár évad, bár ha azt nézzük, hogy az eddigi évadok között egy-egy év üresen telt el, lehet várni kell majd a negyedikre. De ha a 3. évaddal befejezik, azt se bánom, vannak még megnézendő sorozatok.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@Rockos: Hasonlóan jó sorozat még az Archer, Ash vs Evil Dead, Shameless, The Big Bang Theory. 😀
0
0
0
0
Rockos avatar
@Moon_Breaker: A The Big Bang Theory-t ismerem. Jó sorozat, bár az utolsó pár évad nekem valahogy nem volt olyan szórakoztató, mint a korábbiak, a legutolsót már meg se néztem. A többiről még nem hallottam, ha végeztem a Rick&Mortyval esetleg adok nekik egy esélyt.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@Rockos: Archer nagyon szórakoztató kis rajzfilm sorozat remek párbeszédekkel és humorral, Shameless picit erősebb-pörgősebb de olyan poénokkal hogy besírsz. 😃
0
0
0
0
Rockos avatar
@Moon_Breaker: Hmm.. Ez egész jól hangzik, köszi 😃 Szerintem lesz mit néznem egy darabig
0
0
0
0
ppista avatar
Amit most nézek:
Épülő Vonzerő
Egy rém rendes család
Felhőtlen Philadelphia
Most akarom elkezdeni:
Ki vagy,doki
Ash vs Evil Dead
0
0
0
0
xsebix avatar
Most végeztem a Vikingekkel, nagyon jó kis sorozat aki szereti a GOT-ot annak lehet az is tetszik... Legalábbis nekem bejonnek az ilyen régi korban játszódó filmek nem mellesleg a Vikingeknek mèg van történelmi alapja is valamennyire. 😀
0
0
0
0
Ayistion avatar
Hát az Aranyélet, és a mi kis falunkat végeztem ki nem rég, nap/évad szinten, szóval most csak várni tudom az összes sorozatom következő részét, ha csak addig rá nem bukkanok valamire. Szerencsére hetente jön új rész A szökés-ből, szóval azért van mit nézni. Nemsokára itt az új Trónok Harca és talán nyáron folytatódik A mi kis falunk, esetleg az Aranyélet.
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Valaki nem tudja mikor jön a S.H.I.E.L.D. 4. Évad magyar szinkronnal?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció