Windows 10

Szerző: Liptik, 2014. August 24., téma
Fórum » Szoftver
Itt mindent a Windwos 10-ről.
Hozzászólások: 4 059
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Joker avatar
gatya123
Csak windows 8 hoz kaphatsz ingyen windows 10 frissítést ha jól tudom.
0
0
0
0
gatya123 avatar
tegnap megvettem a hetest, eddig még nem jelent meg az ikon, remélemh nemhagynak ki a buliból 😀
0
0
0
0
no avatar
chrono02:nem olyan sok? Ezzel vitatkoznék.30-50k-ból már gyengébb cpu-t vagy gpu-t veszek.Értem én,hogy "1x kell megvenni" mert elég sokáig fogjuk használni mivel nem jön ki újabb op.rendszer,de hát akkor is..
0
0
0
0
Arnybiro avatar
A Windows 10 nem egy játék, így hülyeség ahhoz hasonlítani. És ez a 30 és 50 000 forint nem olyan sok egy Operációs rendszerért. Kettő: az árakat nem az országunkhoz mérik. Windows 7 is ekörül volt ha jól emlékszem.
0
0
0
0
Liptik avatar
Most komoly 30 és 50 ezer Forint lesz a Windwos 10? Ez még a GTA V-nél is drágább + a SW BF (2015-nél is) fúúúúúúúúú tudjuk szegény az ország, de akkor is ez pénz rablás. Remélem fog rendesen működni a frissítés és utána sokáig foglya bírni.
Az Ac Rogue is teljes árú játékért árulták, amikkor teljesen ugyanaz a négy, csak kicsit más élményt nyújt, ezért 5 ezer lehetett volna nem pedig 10k. GTA V 15 k magába a sztori és kb 8 ezret meg szerintem a multi sokat ér, mondom, ha lesz rá pénzem lehet megveszem és akkor tudok igazán véleményt mondani. A The Crew meg 8k amibe benne van teljes Amerika, online, tuning, MMO, nem veszik el a mentés ez van benne, de ha nem lettem volna benne a betaba, akkor nem fizettem volna.

Na Windows 10: Windows 7 start menü + Windows 8.1 Metro (nem tetszik) kinézet + Xbox Games -Internet Explorer + DX x 11+1 + FPS Booster + League of Legends teljes támogatás (azt olvastam) + Feltörhetetlenség (Na erre kiváncsi leszek AC 2 re is ezt mondják és 1 nap alatt feltörték, most meg a mostaniakat meg pár nappal előtte feltörik, GTA V is feltörhetetlen volt), na ez lesz a Windows 10.
0
0
0
0
flashbang8909 avatar
Végülis lényegtelen, mivel úgyis frissíteni fogok majd elvileg win10-re főként a dx12 miatt. De köszi az infókat. 😀
0
0
0
0
Blue Thunder avatar
flash89
Csak azért kérdeztem mert igazából nem sok különbség van a pro és az ultimate közt.....az egyik hogy jóval több helyet foglal, de te amire használod teljesen felesleges..a másik meg a BitLocker amit valószínűleg megint csak nem használsz 😀... és sokakkal tévhitben azt hiszik hogy gyorsabb..jah még egyet kihagytam a többnyelvű UI-t...azt ennyivel tud többet
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Nálam Win7 ultimate van és megjelent a frissítés, de letölteni még nem töltöttem le.
0
0
0
0
Liptik avatar
A két Windows 7-es gépen még mindig nem jelent meg, de a Windows 8-ason már megjelent a laptopon.
Csak Windows 8-an jelenik meg? Minden frissítés megvan. Amúgy csak én érzek hype szagot, hogy túlhypolják és utána szar lesz? Mert nagyon rossz szagot érzek. Reméljük nem így lesz.
0
0
0
0
gatya123 avatar
most találtam ebay-en 11 euróért win 7 kulcsot 😀
0
0
0
0
flashbang8909 avatar
Mert az használok mióta átváltottam xp-ről és nekem bejött.
0
0
0
0
flashbang8909 avatar
Keresni kéne egy megbízható oldalt, ahol árulnak win7 ultimatet olcsó pénzért. Valaki esetleg tudna ajánlani egy olyan oldalt? előre is köszi.
0
0
0
0
Blue Thunder avatar
TheFame78
Ez kicsit érdekes!? Tört verzió de eredeti kóddal van feltöltve? Most akkor eredeti vagy tört?? Ezt fejtsd ki légyszíves 😊
0
0
0
0
gatya123 avatar
1 éved lessz ráh frissítsd, de utána már a tied marad végleg
0
0
0
0
no avatar
de az csak 1 évig lesz elérhető ?!
0
0
0
0
gatya123 avatar
ebay-en 20 euróért osztogatják a hetest, ráfrissíted a tizet aszt kész 😀
0
0
0
0
flashbang8909 avatar
Na sztem az lesz, hogy megvárjuk a tört verziót, merthogy én nem fogok kb 55 ezret kiadni érte az is biztos. Esetleg akkor ha nagyon megéri és kevesebb lesz az ára, de lehet még akkor sem. 😠
0
0
0
0
winrar avatar
Én megvárom a véglegest, nincs kedvem szórakozni Techical Prewiew-ekkel. Amíg kijön a végleges, addig bőven elég a Windows 7.
0
0
0
0
TheFame78 avatar
Nekem most jelent meg az icon a taskbar ban es lekelett foglalni egy helyet nah most ugy van a dolog hogy attol fugg hogy mien a windowsod az enyem tort 8.1 es de az enyem eredeti licensz koddal van feltorve ezert en megkapom az eredeti windows 10 pro packot de akinek nem koddal hanem aktivaloval volt torve a windows a akkor tort windows 10 et kap ... a programokkal kapcsolatba igen , lesz olyan progi ami nem lesz kompatibilis de majd idovel
0
0
0
0
Kneki avatar
Ez most a teljes verzió mert nekem megjelent egy jel a jobb alsó sarokban hogy "A Windows 10 beszerzése"
0
0
0
0
Blue Thunder avatar
Addigra amíg kijön a win lesz szerintem mindenből ami kell 😀
0
0
0
0
FoLey avatar
Igen és ott van a bukta,hogy csak iso fájlt kezel,holott van más formátuma is,így kénytelenek vagyunk Daemon-t is feltelepíteni,hogy megnyissuk a nem iso fájlokat is.
0
0
0
0
simon69 avatar
Akinek azt írja, hogy a daemon tools nem fog működni az azért van, mert alapból kezelni fogja az iso fájlokat, mint a windows 8 és 8.1! Na meg a daemon toolsnak még nincs windows 10 verziója! 😃
0
0
0
0
Blue Thunder avatar
Mindenkit megnyugtatnék a korábbi progikkal kapcsolatban....sok programfejlesztőnek már megvan a támogatása az új win10-re...de nem is aggódnék ezért mert hiszen ugyanazokra az alapokra épül a win7, 8 és a 10 is. A töréstől sem félek...de lehet ha most elkezdenék utánanézni már biztosan lenne egy vagy kettő aktivátor 😀
Az hogy mennyi mindent eltávolítottak, talán nem véletlen...(csak futólag néztem hogy miket), mert a kutya nem használta öket...pl nmedia center...szerintem kb 100 emberből ha egy használta...szóval én asszem nem fogok sírni, mert minden programot megtalálok ami kell nekem és megfelelő, stabil...ezek meg pláne arra fognak törekedni hogy minél hamarabb stabil verziót csináljanak a win10-hez
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Ezt nehéz megmondani. Arra kell azért számítani, hogy régebbi programok nem biztos hogy fognak.
0
0
0
0
no avatar
nem lesz gond semmilyen progival ugyanugy fog menni mint a mostani tört win7-en??
0
0
0
0
Kneki avatar
Légyszi valaki mondja meg hogy ha a sarokban van az a windows jel és ha rámegyek és ha megcsinálom az utasitásokat akkor máris frissül windows 10-re?
0
0
0
0
TheFame78 avatar
Nemtudom hogy mivan hogyvan de tort windows 8.1 pro m van mindent frissitettem a windows update ben azert hogy megjelenjem majd ..... ugyhogy varok a pillanatra ... felvagyok keszulve allitolag julius 29 en jon a win 10 igaz ?
0
0
0
0
Thomaz avatar
Érdemes átolvasni:
[LINK]
0
0
0
0
Liptik avatar
Na laptopon megjelent a jel, ezaz, de az asztali gépemen még mindig nincs rajta valamiért, az miért van, mert Windows 7 ultimate 64 bit van rajta vagy valami nincs engedélyezve, vagy a Micro tényleg kiszúrta a kalóz windowsokat, mert nekem nincs az a jel, csak a laptopomon, de azon Windows 8.1 van, akkor miért nem, azt is olvastam, hogy még nincs illesztőprogram vagy mi a Micro oldalán?

Amúgy ezt a témát én csináltam és most olvasom, hogy

Itt mindent a Windwos 10-ről.


Megkérem az egyik moderátort, hogy javítsa ki, mert ez az én hibám.
0
0
0
0
visor261 avatar
Csak nekem teszi le az asztalra és hozza fel a start menüt mikor egészképernyős játékot indítok el?
0
0
0
0
Kneki avatar
Ha most frissitem windows 10-re akkor minden eltünik a gépemről?
0
0
0
0
flashbang8909 avatar
Nekem az ellenőrzésnél, egyedül a daemon tools-t írta ki, hogy nem fog működni a frissítés után. (a regisztációs ablaknál néztem)
0
0
0
0
no avatar
ha fölrakom ugyanazok a progik menni fognak rajta? nem lesz driver hiba? win 7-en semmi gáz, ott se lesz?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Biztos lesz. Olyan nincs hogy ne törnék föl 😃
0
0
0
0
atemi105 avatar
nekem is tört windows-om van, de nem aggódóm. szerintem ehhez is lesz majd valamilyen aktiváló program hogy ne észlelje a törtet.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Mi köze ahhoz hogy írott vagy nem írott? Bárki fölrakhatja csak aki nem eredeti rendszerről frissít egy idő után nyavajogni fog, hogy Nem eredeti, vedd meg.
0
0
0
0
no avatar
akkor akinek irott a win 7 az inkább ne tegye fel a win 10-et ha nem muszáj??
0
0
0
0
no avatar
Én is miatta fogok váltani, meg muszáj is.
0
0
0
0
flashbang8909 avatar
Blue Thunder: Köszi, ha tényleg jó lesz, akkor váltani fogok, tényleg jónak tűnik ez a dx12, ha minden igaz amit írnak róla.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Jó lesz a Windows 7 is nekem, ameddig bírni fogja.
Majd ha már tényleg szinte mindenhez kelleni fog, majd akkor.
Bár szerintem használhatóbb lesz a felület mint az elődnél.
Spoiler!
Win7től akkor sem fanyarogtam, mikor új volt. Sőt nekem nagyon bejött.
Igaz még nem akartam váltani, mert még XP-t sem használtam régóta akkor még, de a haverom hetest tett a gépre amit eladott. Próbálgattam és engem meggyőzött. Legtöbb dolog ugyanúgy működött és még szép is.
Na ugyanez Win8al nem volt meg. A DP még érdekes volt. Raktak rá érdekes metro alkalmazásokat és még újdonság volt a felületnek a jó tulajdonságai. A CP-t kipróbálva már tudtam, hogy akkor ez kimarad az életemből. Próbáltam 8.1et is, az sem jött át
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Liptik frissítések fent vannak mind?
0
0
0
0
Liptik avatar
Nekem miért nem jelent meg az a jel?
0
0
0
0
Blue Thunder avatar
Nem fogják hidd el...épp ezért adtak ki nem egy build-et a külső felhasználóknak, tesztelőknek hogy onnan is kapják a visszajelzéseket...ezért is kerül vissza pl a start menü is...de MS-éknál azért nem kis idő a 2 hónap 😀
0
0
0
0
Blue Thunder avatar
Vass Gábor
Általában a pro elég

Reinkz
Van még 2 hónap... 😉
A másik meg hogy sokan elkezdik fikázni...ugyanez volt amikor jött a win7, win8 azt mégis emberek 95%-a mégis csak ezeket használta..mert rájöttek hogy igen is jobb az új win...aztán meg igazából ha kijön a végleges verzió, felrakjuk aztán lehet igazából véleményeket mondani, tesztelések után...de mint minden win ez sem lesz elsőre tökéletes...asszem ha ilyenre várnánk jó hosszú ideig várnánk...pedig azért MS-éknál nem egy két ember dolgozik rajta...sőt külső tesztelők
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Anno kipróbáltam a previeweot. A 8as GUI holokausztjánál jobb. Spoiler!
A "holokauszt" csak a saját véleményem, attól még lehet egy szuperül működő elrendezés ami táblagépeken tiszta designos, kényelmes meg minden, de azért ne kelljen kötelezően metrozni még asztali gépen is
0
0
0
0
no avatar
Az ára sem vészes 30 ezer kb a legkisebb 41-40 a professional játékokra melyiket vegyem?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció