Játékötletek

Szerző: Puklee, 2014. July 05., téma
Fórum » Játékokról általában
Keresgéltem, de nem találtam olyan topicot, ami annak adna helyet, hogy az egyszeri ember megossza a többiekkel egy játékötletét. Legyen az bármilyen stílusú, témájú.
Hozzászólások: 40
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Wakari avatar
Találtam egy régi új S.T.A.L.K.E.R részt ingyenesen letölthető : S.T.A.L.K.E.R.: Lost Alpha néven. Próbáljátok ki! Én is most fogom.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Én a crash team racing et várnám már nagyon! Lehetne egy felújjított változat vagy egy crash team racing 2 amiben már multi is van sztem hatalmasat ütne csak nem kellene túlszinezni minden ***sággal ezért inkább egy felújjított elsőrésznek jobban örülnék főleg ha még multit is csapnának bele!
0
0
0
0
no avatar
Roncsderbis játékot, amiben van splitscreen local multi rész. Raceing rész és stadion rész, ahol zúzzuk egymást szét.
Lehetőleg működjenek a kontrollerek.
0
0
0
0
lived avatar
Minap vettem elő a Need for speed ug2-őt. Szerintem az egyik legjobb nfs rész, habár nekem az ug1 és az Első MW is a kedvencem. De ezek a dolgok most mellékesek.
Eléggé a Remastered-reboot világot élünk manapság. Még a SC-ből is készül feljavított változat, pedig anno hogy tiltakoztak a blizzardnál hogy ők nem ölik az energiájukat ilyenekbe.
Visszatérve, eléggé eltávolodtam a NFS szériától. Ha játszok is velük akkor is a fenti 3 közül valamelyikkel szoktam. Úgy ahogy követtem a újabbakat ill. játszottam is párral, de nem igazán ragadtak meg.
Én nem bánnám ha az EA-nél valakinek lenne egy ötlete és mondjuk az ug2-őt kiadnák feljavított grafikával. Minden maradjon a régi. Az irányítás, a kocsik stb. csak a grafikán javítsanak. Nálam tuti vétel lenne.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Lehetne a Ratchet & Clank játékokból PC verzió. Én biztosan kipróbálnám! 😃
0
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
@Gyrger72: Az új nekem megvan ps4 en,kegyetlen jó játék!!
0
0
0
0
no avatar
Tremors ahová lépek szörny terem pc-és játék jó lenne már. 😀
0
0
0
0
Yuri Boyka avatar
De pc re nincs.... Azért meg nem veszek konzolt...
0
0
0
0
19ati93 avatar
xbox/psre van egy rakat verekedős,box játék nem?😆
0
0
0
0
Yuri Boyka avatar
Arra ott a kecske szimulátor 😆

Meg lehetne valami normális ökölvívós játék PC-re. Nem olyan mint a Real boxing.
0
0
0
0
kenyerlangoss avatar
Ennyi erővel legyen Beethoven játék is 😂
0
0
0
0
Yuri Boyka avatar
Lehetne egy Vitathatatlan3-on alapuló játék PC-re. Olyasmi mint a WWE csak Yuri Boykával és azzal ami a filmben is van.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
FrostnovaZ még jó pár évvel ezelőtt, talán van az 5 év is, volt egy hasonló stílusú játék mint amit írtál. Gods & Heroes Roma Rising volt a neve. Egy MMO volt, a bétájával játszottam, a korához képest egész tűrhető volt, de ha jól tudom nem élt sokáig a játék.
0
0
0
0
Puffin avatar
Need for Speed High Stakes Remake milyen jó lenne... 😃 Többet játszottam azzal mint az Underground-al. Az szerintem nagyon el lett találva. Ha törted a kocsit annál szarabbul ment, volt olyan hogy az ellenfél kocsijáért mentél, ha vesztettél akkor te buktad a kocsid... 😃 Éjszakai mapon ha kitörött a lámpád akkor eléggé éles volt közben... 😆 Ilyet miért nem lehet ma csinálni? 😃
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Én legszívesebben egy olyan fantasy rpg-vel játszanék ami nem valami középkori hangulatú világban játszódik hanem a Római köztársaságban. És ilyen nagyon badass legionárius páncélok lennének meg ilyenek. Pl a mage-ek lehetnének a 4 féle papi kollegium, részt vehetnél a szenátus ülésein, ahol a döntéseid befolyásolják a játék kimenetelét (kapcsolatok, küldetések), ha consullá választanak, irányíthatsz seregeket csatába. Meg ilyenek 😃
Bár tudom az Elder Scrolls játék világa is kicsit a római stílust adják át (több istenhit, páncélzat/ruházat, provincia rendszer, építészet, nevek stb...) de az attól még egy fiktív világ.
0
0
0
0
no avatar
Szerintem olyan kéne amiben egyszerre vannak űrlények és fertőzöttek.(Nem zombik hanem olyanok akik valamitől őrültek lettek.)Kisvárosban játszódna de az egész világot érintené az egész ígycsak a környékre tudsz menni. Karakterfejlesztések és barkácsolás is lehetne benne . (De nem minecraft szerű hanem mint mondjuk a Dead Islandban csak sokrétűbb.) Open world féle lopakodós FPS- shooterre gondoltam. Többféle karakter lenne benne akik máshoz értenek. (Erő, lopakodás, barkácsolás, lőfegyverek.) Ez lenne az én ötletem.😀
0
0
0
0
Masterthief avatar
Jó lenne, jelen időben játszódó Thief. Afféle "perui indián" szimulátor. 😃
Külvárosi kertes házakat, luxus villákat kellene kirabolni benne, éjszaka , illetve nappali időszakban.
Fegyver, maximum kés lehetne és olyan eszköz, amit kézbe lehet venni. Bár, ha jobban belegondolok, szerszámokat, villáskulcsot, bármit fel lehet kapni, ami a kéz ügyébe kerül, és leütni vele, aki tetten ér. 😆
Eszközök: állkulcs, feszítővas, zseblámpa vagy gyertya, üvegvágó, stb.
Minden, ami elképzelhető és reális, egy ilyen helyzetben.
0
0
0
0
Krissz avatar
Postal reboot pls. Vagy valami faja tömeggyilkos Szimulátor <3
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Lehetne Telltale-es játék a Gyűrűk Urából is, sok elmesélhető történet van Középföldén.
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
én már egy ideje arra vágyom hogy a telltale csináljon a dexter-ről point&click játékot 😀 *.*
0
0
0
0
no avatar
Na ez nem rossz hír. Örülök, hogy a sok idiótaszimulátor mellett egy ilyen játékot is sikerült legalább végigverni a zöldfényen 😃

Amúgy azóta már korai hozzáférésben van: [LINK]
0
0
0
0
TrolHunter avatar
Helló!
GS-en olvastam a hírt, gondoltam valakinek jól jönne.[LINK]
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Anno, mikor FreddyD hatására toplistás lett a mesterlövész, az nem volt semmi 😆
Am I. VH:
[LINK]
Verdun
0
0
0
0
no avatar
Puklee Nyilván rétegjáték szintjén bármit meglehet csinálni. Az idióta szimulátoroknak persze így semmi értelme, de míg az emberek beszélnek róla, néhányan még meg is veszik... Nos, akkor megéri csinálni azt is...

chrono02 Szeretem a Civilization sorozatot is, viszont ott ha azt nézed nagyon kis különbség van a népek/civilizációk között. Jó, van néhány különleges egység, más neve van a városoknak meg más színe a térképen, de kb. ennyi. És ott nem is az a végcél, mint amit én leírtam.
0
0
0
0
Puklee avatar
Az 1.vh-s témához szólva: szerintem meg lehetne csinálni jól, na persze nem feltétlen aaa címmel. Ez ugyan olyan dolog mint pl a repülő vagy vonat szimulátor, csak egy bizonyos körben népszerű.. lehet nem verné népszerűségben a cod-okat, vagy a far cry 3-at, de biztosan lenne rá kereslet.. Inkább ez, mint különféle kecske, kő, fű meg anyámkínja szimulátor... lasan ott tartunk, hogy lesz szalagmunka, meg wc pucoló szimulátor is -.-

Dono: Jó ötlet, jómagam szerettem a Spore-t jó lenne hasonló játék kevésbé sims-es stílusban...

Ja igen majdnem elfelejtettem, igen Half Life 3- at a népnek jó lenne már tudni mi lesz a vége.. de ha így halad sosem tudjuk meg, pedig sokan várták, hogy majd az e3-on bejelentik, de semmi ilyesmi.. majd megjelenik jó soká mint a duke nukem forever és jól elcseszik 😞
0
0
0
0
no avatar
Egy olyan stratégiai játék, amelyben az őskorban kell kezdeni, majd az evolúció segítségével elterjedni először a tengerben, majd szárazföldre lépni. Uralkodóvá válni egy adott területen, majd földrészen, végül az egész bolygón és felfejleszteni a civilizációt, hogy kijuthasson az űrbe. Közben kialakíthatnád a fajod öltözködését, épületeit, járműveit, városait, stb. (Ehhez a Spore játékmenete adta a legnagyobb inspirációt).

Ezután az űrös része olyan lenne, mint amit mostanság az Ubisoft játékaiban látni. Azaz, hogy betudsz lépni más játékába. Ez úgy nézne ki hogy egyszerűen elmész egy másik bolygóra, amelyik az övé és természetesen visszafelé.
0
0
0
0
PoPet avatar
Androidra tudtok jó játékokat? S2-őm van.
0
0
0
0
Matt99 avatar
Pc-re kellene egy RDR-hez hasonló vadnyugati Open-world játék. Nekem a Gun sajna nem jött be, de tervezem, hogy adok neki még egy esélyt.
0
0
0
0
sudosu avatar
Nem tudom hogy ismerős e valakinek a Knights & Merchants sorozat, én abból örülnék egy új résznek, jó kis RTS 😀. Magyar fejlesztésű.

Egy Gothic IV-nek is örülnék (Az arcania sose lesz Gothic számomra). Jó a risen oké de nem teljesen azt a élményt adja mint a Gothic.

Sleeping Dogs folytatás is jó lenne, bár abból még simán lehet 😃.

Végül egy COD is jó lenne ami 2. Vh-s 😀, én azt jobban preferálom. Vagy egy normális Medal Of Honor folytatás.

Ja és végül egy Might & Magic Heroes folytatás is jó lenne mert a VI rész minden lett csak jó nem!
0
0
0
0
kulcsarbence avatar
Új Age of Empires játék, de lehetoleg ne a modern korban.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@kulcsarbence: Támogatom.
0
0
0
0
Abstrrkt avatar
Battlefield Bad Company 3 !
0
0
0
0
Matt99 avatar
Ha már remake, akkor egy Mafia HD, vagy KotOR II director's cut-ért ölni tudnék 😃 A KotOR II jövőre lesz 10 éves, szóval van bennem egy halvány remény.
0
0
0
0
no avatar
Meg lehetne egy rahedli játék folytatása vagy Remakje.....

Engem pl rohadtul érdekelne egy Clive Barker's Undying Remake vagy végre egy normális AVP vagy Alien vagy Predator játék......
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Na igen, meg akkor még nem voltak nagyon automatizált fegyverek így pl multiban igen nehéz lenne megcsinálni hogy olyan pörgős, legyen mint ahogy a Cod mp-k szoktak lenni.
0
0
0
0
no avatar
Szerintem annyi gond van az 1. világháborúval, hogy az állóháború nem kicsit unalmas lenne. De most komolyan, kinek van kedve a szomszéd árokba lövöldözni napokig?
0
0
0
0
Matt99 avatar
Hát igen nem ártana egy jó kis I. vh-s FPS van is rá igény. Én egyébként egy rakás ötletet leírtam már egy itteni topikba, de már nem tudom melyikbe. 😃 ha megtalálom bemásolom őket ide
0
0
0
0
Puklee avatar
Szerintem akar Codot, akar más ilyen játékot adhatnának ki első vh-s témát, hisz 100 éve, hogy kitört az első világháború. Meglehetne jól csinálni.. Az előzményben pl. Történethűen nekünk kellene 1914. Június 28-án elkövetni a merényletet Ferenc Ferdinánd ellen, aztán egy kis történethű videó elkalauzolna minket Július 28.-ig, persze több részre osztva és mindkét fél játszható. No meg persze egy jó multit.. cím Call of Duty: The Great War
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció