Vírusírtok használata

Szerző: VeteranBoogee, 2009. March 08., téma
Fórum » Szoftver
Szia! Ide írj, ha nem működik, megfelelően vagy nem tudod használni vagy csak egyszerűen tanácsot akarsz kérni a vírusirtóval kapcsolatban.
Hozzászólások: 329
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
zelcsi avatar
valami más van ott a gépen és azt jelzi, mert nálam is avast van és nem jelzi vírusosnak az oldalt!kerestesd át a gépedet! és szerintem az egyik legjobb és legmegbízhatóbb vírusirtó az avast! 😉
0
0
0
0
Puffin avatar
Az Eset Smart Security nem jelez.
0
0
0
0
zelcsi avatar
FrostDave0303: nálam is avast van, de nálam nem jelzett!
0
0
0
0
Astronaut0303 avatar
Ez téves riasztás vagy tényleg vírusos a Telekom oldala? Kb minden Telekom oldalon feljön az Avast figyelmeztetése.

https://kepfeltoltes.hu/160407/K_perny_felv_tel__22__www.kepfeltoltes.hu_.pnghttps://kepfeltoltes.hu/160407/K_perny_felv_tel__23__www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
Boyman avatar
Omis:Kisfiam ha belinkeled ezt a vírusirtót esküszöm lepetézek neked...Avast Smart Security 9...Na lássuk.....
0
0
0
0
Omis avatar
NOD 32 Smart Security 9 tedd fel
eredeti oldaláról szedd le és vadássz hozzá kulcsot.
0
0
0
0
no avatar
Avast premier a legjobb..
0
0
0
0
TarantulaGuy1989 avatar
Az Avira mennyire jó vírusirtó, mik az előnyei, hátrányai? Esetleg mi lenne jó alternatíva helyette? Közel 10 éve használom vegyes érzelmekkel. :/
0
0
0
0
Omis avatar
ja nem ilyen fosokat nem tennék fel
régebben volt nod 32 .
akkor jó,köszi.
0
0
0
0
Omis avatar
nekem is jó lenne valami,vagy a malware bytes elég?
eddig nem volt vele gond .
0
0
0
0
no avatar
hogyan kell [LINK]? mi van írva ott?
0
0
0
0
Puffin avatar
Eset Smart Security, aktiválás egy perc.
0
0
0
0
Krissz avatar
Az a esernyős? Jaja, az nemiskell

Suliban a teszt gépekre, az lett felrakva de olyan tetű lassuak lettek, nemtom, én mikor megnyitottam böngészőt egyből valamit hozzá akart adni, meg mindig volt valalmi baja, ott legalábbis.
0
0
0
0
Bronson avatar
Krissz : sok beépülő...? Én nem tapasztaltam semmi ilyesmit, évek óta használom...
0
0
0
0
Krissz avatar
Áhh, Avast régen jóvolt, mostanság annyi beépülőt tesz a böngészőbe is, meg nagyon fogja a gépet. (tapasztalat)
0
0
0
0
no avatar
Nemhiszem hogy pont az Avast lenne rá a legjobb, nálam nagyon belassította a gépet, Avirát használtam, az jobb, amit megnyitsz, ellenőrzi, jelzi ha vírus, de már gép újra telepítés óta nem használok vírusírtót.
0
0
0
0
Krissz avatar
Tudnátok ajánlani olyan vírusírtót amit feltudnék tenni olyan gépekre, amit elhoznak hozzám szerelésre / javításra / reinstallra, és gyors, valoban véd és ingyenes és nemfogja a gépet, nemkell az aktiválással bas.....ni, hanem teszi a dolgát?
Köszi
0
0
0
0
zsoltaba avatar
Egyértelmű Kaspersky 😉
0
0
0
0
Omis avatar
Egyértelmű NOD 32😃
0
0
0
0
Arbalest avatar
Nagyon szépen köszönöm a hasznos válaszokat 😀
Le is szedem az Avastot 😀
0
0
0
0
csuz-li avatar
Arbalest: Ami legkevésbé terheli a gépet, az a Microsoft saját vírusirtója, de cserébe az alacsony terhelésért, nem is ér sokat.
Az avast a másik véglet - magam is avast-ot használok - ami elég rendesen terhel, de ez leginkább abban mutatkozik meg, hogy a gép elindulása után még egy jó darabig lassúbb a rendszer, ám pár perc után befejezi az aktív működést, utána tényleg csak a RAM foglalás az egyetlen hátránya. Cserébe viszont az egyik legjobb ingyenes vírusirtó. Én azért használom, mert tud olyan rendszerbetöltéskor lefutó vizsgálatot, amit tudomásom szerint a többi ingyenes nem: azaz, mielőtt a rendszer elindulna és a rajta lévő vírusok aktivizálódnának, le tudja szedni az összeset, ami jó, tekintve, hogy sok oylan vírus van, ami ha már fut, akkor elrejti egyes részeit a vírusirtók elől, vagy épp nem tud vele mit kezdeni a biztonsági szoftver, hiszen futása miatt a vírus nem manipulálható, mert foglalt.
Szóval kiindulva a gépedből, bátran használd az Avast-ot, mert memóriád elég van és a processzor is elég erős ahhoz, hogy az indulás után hamar befejeződjék az elsődleges ellenőrzés.
0
0
0
0
gamewhitme avatar
Szia!

Én az avast!-ot tudom ajánlani. Lassan 2 éve használom, és semmi problémám nincs vele! Bár sokat eszi a RAM-ot, azonban csökkentett üzemmódba/játék üzemmódba lehet tenni, ha nagyon zavar. Ingyenes szoftver, a célra alkalmas, kényelmes, egyszerű a használata.

Emellett még két szoftvert tudok ajánlani, amik bár nem vírusirtók, de mégis hasznosak:

CCleaner: Ezzel a böngésződet tudod kitakarítani, rengeteg helyet tudsz felszabadítani a winchestereden, és regisztrációs hibákat is javít. Van benne töredezettségmentesítő program is, azonban az nem sok mindenre jó.

Auslogics DiskDefrag: Ez töredezettségmentesítő program, ez is fontos a számítógép karbantartására.
0
0
0
0
Arbalest avatar
Helló,

valaki tudna egy jó Vírusírtót ajánlani? Nem szoktam használni, de szeretnék.
Sokat játszok, töltök le néha, és nem szeretnék valami vírust a gépen. Valaki tudna ajánlani egy egyszerűt ami nem zabálja a gépet és játszani is enged? 😀
0
0
0
0
atstuff07 avatar
galex: én az említett exe hibával nem találkoztam. Milyen mértékben fogyik neked a C-n a hely? Nem rendszervisszaállítási pontok keletkezése miatt csökken a tárhely? Mert azt tudod törölni. Készíts "sűrűn" a C-n főmappánkénti tulajdonságvizsgálatot (vagyis a méreteket nézd meg majd printscreeneld le őket) úgy min Program Files, Windows mappa stb. Ha változás van abból le lehet szűkíteni a dolgot. Lényeg, hogy ne telepíts és ne törölj addig.
Ha problémás a vírusírtó, telepítsd újra.
0
0
0
0
Galex1995 avatar
Ööö aki az Avast 2015-t feltette jelentkezik e nála egy aswFe.exe hiba és fogy e neki a hely a C-n?
0
0
0
0
Bronson avatar
ha nem tapasztalsz semmilyen anomáliát a gép működésében, akkor örülj neki és ne foglalkozz vele 😃
0
0
0
0
Player123 avatar
Sziasztok. az Avast talált egy virust a hosts.exe-t és letörölte. Azt akarom kérdezni,hogy ez a fájl fontos vagy esetleg nem tudjátok mire jó? Neten nem találok róla semmit.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Köszönöm a videót winrar remélem teljesen megszabadultam tőle 😃
Nincs ötleted,hogy honnan lehet ezt elkapni?
atstuff07 : Leszedtem az Avast! vírusirtót remélem nem lesz vele gond 😀
Köszönöm a segítségeteket 😀
0
0
0
0
atstuff07 avatar
djwarp: Ccleaner is segíthet, az automatikusan induló programok / saját böngésződ fülön letilthatod majd kitörölheted a felesleges bővítményeket. Az Avast!-ban is van böngészőtakarító.
0
0
0
0
winrar avatar
Nekem ESET Smart Security 8 van fönt, teszi a dolgát, nem lassítja a gépemet (bár durva lenne, ha lefogná a procim 😃😉, szóval ajánlom. Újságos kódokkal használom.
djwarp:
0
0
0
0
Sicu33 avatar
atstuff07 : Nekem most a Nod32 van fent,korábban a Microsoft Security volt fent,csak elkaptam valami vírust,és még reinstall után is(mint most) beugrál az internet magától vagy 50x,a net kezdőoldala a mystartsearch volt,azt nagy nehezen letöröltem,de még mindig ugrál,valami ötlet? A Malwarebytes kimutatta le is töröltem de még se szűnt meg a problémám 😕
0
0
0
0
atstuff07 avatar
djwarp:
Nekem az Avast! vált be. Az ingyenes verziója elegendő egy mezei felhasználónak, bár egyre jobb dolgokat építenek be a fizetős (premium) csomagjába is. Sokat fejlődött, akár 1 évre visszamenőleg is nézzük. Egy email címmel évente meg lehet újítani, nincs kódokkal való vacakolás sem. A 2015-ös kiadás már messze túlszárnyalja az évekkel ezelőttieket (már az ingyenes alapváltozat is).
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Milyen vírusírtókat ajánlotok? 😀
0
0
0
0
nokiacsabika avatar
Ha jót akartok akkor Avira Free, a crack-elt mókákat hagyjátok. Itt a friss lista!

https://www.virusbtn.com/vb100/RAP/RAP-quadrant-Oct13-Apr14-1200.jpg
0
0
0
0
MartiniHenry avatar
Hali. Az lenne a kérdésem hogy a SKIDROW crackek tényleg trójai vírusosak vagy csak az ESET nézi annak?
0
0
0
0
kmetovics avatar
Valaki tudna ajánlani egy jó féregtelenítő programot?
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Kaspersky-nek van valami ingyenes keresője úgy tudom,megpróbálom majd még azzal.
Köszi a választ!
0
0
0
0
Bronson avatar
valami vírusírtóval is nem ártana egy teljes rendszervizsgálat mielőtt újrarakod... eset vagy avast.
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Sziasztok! Ma beszereztem a rendőrös malware vírust,de szerencsére a gépet úgy tudtam használni hogy kinyomtam a netet és újraindítottam,utána nem jött be,még akkor se,mikor a netet visszanyomtam. Defenderrel leellenőriztem,meg a Malware Byte Anti Malware-rel is ami talált 2 trójait is,valószínüleg ez volt az. Ez szerintetek mennyire volt hatásos ellene? Jobban járnék ha újraraknám a gépet? Attól tartok hogy maradt valami még rajta belőle.

A válaszokat előre is köszönöm!
0
0
0
0
PoPet avatar
Én vagy 2 éve nem használok semmit, és egyszer sem kellett még vírus miatt újratenni.
0
0
0
0
cseszka avatar
Eddig én is használtam,de 3hónapja kb ujra raktam a gépet,és nem tettem fel virus keresöt.A gépnek semmi baja,pedig netezek is rendesen.A lényeg reklámokra meg hirdetésekre amik csak elöugranak nemszabad rá klikkelni.
0
0
0
0
gabi86 avatar
Reméljük elkerül mindenkit !! De az ESET smart az nekem a teljes verziós remélem az akadályozta meg ,hogy települjön a gépre ez a s*ar !
0
0
0
0
Bronson avatar
sajnos egyik ingyenes vírusírtó sem nyújt teljes védelmet... azért kösz a figyelmeztetést, remélem nem futok össze ezzel a jószággal 😃
0
0
0
0
gabi86 avatar
ESET smart security bár háll Istenek nem települt fel !
0
0
0
0
Bronson avatar
milyen írtót használsz hogy ez a kártevő így bekúszott az életedbe? 😃
0
0
0
0
gabi86 avatar
Ma be akart a gépemre mászni egy POLICE vírus lezárta a böngészőmet és kiírta hogy fizessek 25000-t vagy börön lesz jó vicc gyors újrainditás és már sehol sincs ha ilyet kaptok ne reagáljatok rá csak gyorsan netkábel ki utána meg gép újraindítás !
0
0
0
0
fagyivisszanyal avatar
Sziasztok virusos lett a barátom számitógépe és sok fontos adat van rajta. Azt szeretném tudni hogy hogyan törölhetem le a virust mert nem lennne elönyös ujraformázni a winchestert. Én arra gondoltam hogy pendrivera valamien linuxot(vagy mást) és azon keresztül valamivel kiirtani. Bármien más alternativa is jöhet 😀
0
0
0
0
mathejocy avatar
Én átálltam a Microsoft Security Essentiálra.Több mint 100 xxx oldalon teszteltem és megbízhatónak tűnik.Másrészt meg ugye ingyenes és sok az állítási lehetőség benne.Egyébként én amondó vagyok,hogy nem vírusírtó kell,hanem egy megbízható tűzfal.Ha nem látnak,akkor nincs gebasz.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció