Menu
Gépigény Google+ profilja
Gépigény Google+ profilja
Gépigény Google+ profilja
Gépigény Facebook profilja
Windows Phone
Windows Phone oprendszerről minden
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 17
Tuhajohn avatar
2016. 02. 22. 19:07:50
#
Mi a véleméynetek a WP-ről? Jobb mint az android? vagyis inkább úgy kérdezem kinek mi a véleméye róla sebbeségben, kezelhetőségben, stb.?
Andris18 avatar
2016. 02. 14. 15:50:49
#
Sziasztok, windows phone lumia 735-öm nem tudja megjeleníteni a fájlokat win 7 ultimate 64bit-en felismeri az eszközt de a belső tárolóját és az sd kártyát nem miután ma csináltam egy rendszervisszaállítást. Tegnap még felismerte a telfenon lévő adatokat.
Segítsetek légyszíves.
mostmár műkodik úgyhogy semmi, valószínű hogyha van képernyőzárad akkor azt be kell írnod.
Arnybiro avatar
2015. 09. 20. 16:51:23
#
Sziasztok!
Valakinek volt már olyan problémája, hogy bizonyos képek nézhetetlenek lettek, minden ok nélkül? A probléma az, hogy kb 2 nap fényképei vagy tök fekete vagy lila lett, és nem tudom miért. valakinek valami ötlete van esetleg?
lase922 avatar
2015. 06. 13. 21:24:23
#
Engem inkább az zavar,hogy a total commander nem látja sem a telefont,sem a memkártyát,ezért mindent az intézővel kell csinálni (másolás-beillesztés,stb) és ezt finoman szólva is utálom.

Hello! Én a total commanderben nem látom a telót dolgot úgy oldottam meg, hogy létrehoztam egy parancsikont valamelyik meghajtó gyökér könyvtárában.

Annyi, hogy ugyanúgy az intéző másolós ablakja jelenik meg
, de ha bezárod a tc-t, eltűnik :o
sisko avatar
2015. 06. 13. 12:57:28
#
Bicike : Na ez már más kérdés,a fájlkezelés valóban nem az igazi a telefonon.......főleg eleinte,még fájlkezelés sem volt a telefonon....bár ez már többé-kevésbé megoldódott.Ami a kérdésed illeti,nem tudom,mi okozza,én még nem tapasztaltam sem fénykép,sem videó megnyitásánál.Engem inkább az zavar,hogy a total commander nem látja sem a telefont,sem a memkártyát,ezért mindent az intézővel kell csinálni (másolás-beillesztés,stb) és ezt finoman szólva is utálom.
Bicike avatar
2015. 06. 12. 23:08:30
#
@sisko
Kösz a tippet. Igazából én se foglalkoztam vele, mert annyira nem érdekelt.

Nekem inkább olyan kérdésem lenne, ha a telefonról másolnék valamit a gépre, azt nem mindig másolja át, illetve ha telefonról valamit meg akarok nyitni, elkezdi a fájlt valahová felmásolni. Ez miért szükséges?
sisko avatar
2015. 06. 12. 20:40:34
#
Ez is csak nézőpont kérdése.Nekem kb.2 éve van,eddig semmi gondom vele,nem fagy,nem vacakol,átlag 2-3 napot bír az akksi(napi kb 1 óra netezés+telefonálás mellett).A zenelejátszót szinte naponta használom,soha nem volt gondom vele,pedig mindenre a memóriakártyát használom.És a 2 év alatt sokat változott-fejlődött maga a rendszer is - az igaz,hogy volt is honnan.
Arnybiro avatar
2015. 06. 12. 19:37:06
#
sisko kipróbáltam én is. Sikerült nekem is. Sőt most a zenelejátszó látja a memória kártyára másolt zenéket is. Érdekes egy rendszer ez de hogy én nem kérek belőle az biztos :D Még egyszer köszi :)
sisko avatar
2015. 06. 12. 18:41:44
#
chrono02 : most kipróbáltam,ha a gépről másoltam be zenét a "windowsphone--->ringtones" mappába,onnan már a hangbeállításoknál megjelent,hogy egyéni,és működik is,akár telefonszámhoz is rendelhető,ahogy leírtam.
Arnybiro avatar
2015. 06. 12. 10:35:24
#
Ezt ha jól emlékszem próbáltam de nem működött. De megpróbálom még egyszer aztán leírom mire jutottam.
sisko avatar
2015. 06. 12. 01:44:09
#
Bicike : Tudtommal csengőhangot lehet,de csak abban az esetben,ha a kívánt zenét a telefon saját csengőhangjai közé másoljuk.Ezután a kapcsolatok-->névjegy szerkesztése és itt elvileg bármit be lehet állítani,ami abban a mappában van(Lumia 625,wp8.1,ez áll az kézikönyvben,bár nem próbáltam,mivel nem igazán érdekel....)Egy a lényeg,hogy csak akkor lehet,ha a telefon "csengőhangok" mappájába is bemásoljuk,nem elég,ha a kártyára,vagy bárhova máshová tesszük a zenét,ami tényleg eléggé kezdetleges ( vagy inkább tragikomikus így 2015-ben........)
http://www.window…o-my-phone
Bicike avatar
2015. 06. 11. 22:58:44
#
@mufan93
Nem lehet, ahogy csengőhangot se, csak mindenféle alkalmazással. Mondjuk engemsosem izgatott, hogy milyen csengőhangom van, de ilyen téren mintha kezdetleges lenne a telefon. 8.1-nl is maradt, sőt, 8.1 Denimnél sem lehet olyan csengőhangot állítani, amit akarunk, csak a gyáriakat. Vannak alkalmazások az orvoslására, lehet szedni jó csengőhangokat.
mufan93 avatar
2015. 05. 27. 20:11:52
#
Régebben én is próbálkoztam vele és hosszú szenvedés és kutatás után arra jutottam hogy elvileg nem lehetséges bár elvileg van olyan app aminek a segítségével megoldható lenne de annyi agyf****-t kaptam hogy feladtam és maradt a gyári. (ez még 8as verziónál volt, amióta lefrissítettem 8.1re azóta nem próbáltam)
Arnybiro avatar
2015. 05. 27. 19:31:01
#
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert lassan agyi összeroppanást kapok ettől a hülye windows phone-tól. Valaki le tudná írni hogy hogy tudok SMS hangnak saját zenét beállítani? Próbáltam már mindent de ez a pokol nem akar csinálni semmit amivel be tudnám állítani rendesen.
Köszönöm.
FrostnovaZ avatar
2014. 12. 27. 14:20:35
#
Én karácsonyra most kaptam egy Lumia 630-at :P Eddig Androidot használtam, úgy hogy most ez a windows phone nagyon furcsa még... Ami egyértelműen jobban tetszett az androidnál az a billentyűzet... nem csak a "z" meg az "y" van felcserélve, de androidon sokkal könyebben hozzá tudtam jutni bizonyos karakterekhez (pl a számokhoz nem kell külön megnyitnom a szám tab-ot), hanem a felsősorban, hosszú lenyomással is betudtam ütni... ami még jobban tetszik az androidban az a személyre szabhatóság... a sok 100 widgettel hihetetlenül sokat szórakoztam anno XD de összességében azt tapasztaltam hogy sokkal gyorsabb a windows és idővel tuti hozzászokok.
frostwagen avatar
2014. 12. 27. 13:14:09
#
Nekem most Lumia 630-am van, és én is teljes mértékben megvagyok vele elégedve. Igaz androidos telefonom nem volt még, de sok helyen olvastam már olyanokat, miszerint sokszor lefagy, na hát ez WP-n on nekem még nem fordult elő. A másik: mint köztudott, androidon az appok, játékok sokkal több RAM-ot zabálnak le, ezért ha veszel egy 512 MB RAM-os WP telót, azon a legtöbb app / játék nem fog laggolni (legalábbis amiket eddig én próbáltam, még egyiknél sem laggolt be). Azt vettem még észre, hogy amint kijöt egy-egy újabb oprendszer frissítés, mindig csak jobb lesz a rendszer (8.1 nekem kifejezetten tetszik) noha még lenne rajta azért mit javítani, de én személy szerint nagyon várom a Windows 10-es frissítést :)
shubi1597 avatar
2014. 12. 26. 21:54:45
#
Sziasztok! Most kaptam karácsonyra egy Nokia Lumia 735-öt, én megvagyok vele elégedve! Ha valaki egy felső-közép kategóriás telefont akar, ami nem androidos, annak tudom ajánlani ezt, mert nagyon jó. Persze, vannak hibái, pl: Nincs benne Glance, nincs dedikált kameragomb, kevesebb az alkalmazás (állítólag), mint az Androidon, vagy iOs-en, én eddig minden olyan alkalmazást megtaláltam, ami kell, max más néven. Eddig még egyszer sem fagyott be, max játék közben egy kis mikrolag, de az belefér. Aminek bejött a csempés felület, annak ajánlani tudom, hogy kezdésképp egy gyengébb Lumiával kezdjen, aki már többre vágyik az egy 735-öt vagy felső kat.-ás telefont is vehet. Igazából amiket írnak, hogy a Facebook szar, mert csak a lájkolt oldal posztjait mutatja, hülyeség, én látom minden ismerősöm kiírását, a Messenger nem zabálja az aksit annyira mint gondoltam: Ma reggel vettem le a telefont töltőröl, kb 9-kor 13-kor már 50%-on voltam, a kijelző miatt, mert automata fényerőn volt, aztán levettem kicsire, ami napfénybe is olvasható volt, 3 órán keresztül folyamatos Messengerezéssel kb 10% merülést értem el. Remélem ezzel tudtam segíteni mindenkinek aki, a WP-n gondolkozik vagy a Lumia 735-ön, ha érdekel fotó, akkor írj egy üzenetet!
Szavazás
Tervezel AMD Ryzen processzorra váltani?


Szavazáshoz be kell jelentkezni