Windows Phone

Szerző: BiGame, 2014. December 26., téma
Fórum » Szoftver
Windows Phone oprendszerről minden
Hozzászólások: 29
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Andris18 avatar
Hát én akkor outsider vagyok 😂 Köszi a programot ahogy nézem van magyar verziója is 😀
0
0
0
0
NSD4rKn3SS avatar
Igazán nincs mit, lehet azért nem tudod frissíteni mert én beregisztráltam insidernek, igaz nem a fast/slow ring-re hanem release previewkat kapok, nem tudom ez mennyire befolyásolja az áruházi appokat, szerintem csak a rendszerre érvényes. 😃

Talán majd megkapod te is a frissebbet, újabban elég sokminden változott a Groove-ban is.

Amúgy én [LINK] ezzel szoktam az infókat beírni a zenéimhez. Ezzel lehet sikerül kategorizálnod a VLC-hez.
0
0
0
0
Andris18 avatar
Nekem régebbi groove verzió van fent de az áruházban nem tudom frissíteni (eltávolítani meg nem lehet ugye hogy újra felrakjam -.-). A vlc leaglább lejátsza, bár az előadókat nem rendezi be, hiába a gépen az album előadója és a közreműködő előadó ugyanaz pl egy albumban.

Köszönöm a segítséget!
0
0
0
0
NSD4rKn3SS avatar
Nekem Lumia 550-em van, de nincs ilyen gondom, pedig ugyan így vannak fent a zenéim. Próbáltad frissíteni az appokat telepítés után az áruházból? Nekem a 10.17022.1036.0. verzió van fennt, Beállítások->Névjegy-be tudod megnézni, a tetején írja.

Legrosszabb esetben tedd fel a VLC for Windows Phone-t és nézd meg az mit csinál, egész jól megvan írva az app, talán azzal nem lesz gondod.
0
0
0
0
Andris18 avatar
A groove zenelejátszó nem működik megfelelően. A következő helyről kéne kiszednie az mp3 formátumban lévő zenéket sd kárta(D meghajtó neki) --> music (mappa) --> azon belül pedig előadónként vannak a zenék mappákban. 8.1--->10-re frissítésnél átrakta zenéket de nem működik gondoltam kitörlöm az sd- kártyáról és visszarakom oda de az sem segített. 😞 A mobilon nem férne el a zene mert 4-5 giga. Valakinek van ötlete?
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Ezt viszont azoknak is tudniuk kell akik már rég frissítettek. A Windows Insider már nem működik. Mindenféleképpen a Frissítési tanácsadóval frissítsetek. Most megkíméltem a Usereket kőkemény 5-10 percnyi google-zéstől.
0
0
0
0
Andris18 avatar
Megy a windows 10 és vwle együtt a Messenger is. Köszönöm a segítséget!
0
0
0
0
gaborw avatar
Áruházból letöltöd a "Frissítési tanácsadó"-nevű programot! Ennek segítségével fel tudod rakni a Win10-et a telefonodra. Semmi problémád nem lesz a telefonod és a géped között a Win7 miatt!
[LINK]
-ezt keresd meg a telefonodon az áruházból
0
0
0
0
Andris18 avatar
És azt nem tudjátok hogyha a telefonomon frissítek windows 10-re ,de a gépen windows 7 ultimate 64bit van khmmm valahonnan khmm akkor lehet bármi gubanc? Mármint ha összekötöm a géppel pl. képek másolásakor.

Szerk: Ha nincs akkor hol tudom frissíteni?
0
0
0
0
gaborw avatar
Andris18-8.1-en megszűnt a Messenger támogatottsága! Frissíts Win10-re! Vagy használd a böngészőből! De érdemesebb a 10-et használni, sokkal jobb!
0
0
0
0
NSD4rKn3SS avatar
Melyik Win fut rajta? Frissítetted 10-re?
0
0
0
0
Andris18 avatar
Sziasztok, az történt hogy a messenger nemhajlandó üzenetet küldeni. Aztán újratelepítettem, és mostmár a hálózathoz sem tud csatlakozni.
Lumia 735-ösöm van a operációs rendszer nem nagyon lett frissítve. A frissítése megoldaná ezt a gondot?
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Mi a véleméynetek a WP-ről? Jobb mint az android? vagyis inkább úgy kérdezem kinek mi a véleméye róla sebbeségben, kezelhetőségben, stb.?
0
0
0
0
Andris18 avatar
Sziasztok, windows phone lumia 735-öm nem tudja megjeleníteni a fájlokat win 7 ultimate 64bit-en felismeri az eszközt de a belső tárolóját és az sd kártyát nem miután ma csináltam egy rendszervisszaállítást. Tegnap még felismerte a telfenon lévő adatokat.
Segítsetek légyszíves.
mostmár műkodik úgyhogy semmi, valószínű hogyha van képernyőzárad akkor azt be kell írnod.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Sziasztok!
Valakinek volt már olyan problémája, hogy bizonyos képek nézhetetlenek lettek, minden ok nélkül? A probléma az, hogy kb 2 nap fényképei vagy tök fekete vagy lila lett, és nem tudom miért. valakinek valami ötlete van esetleg?
0
0
0
0
lase922 avatar
Engem inkább az zavar,hogy a total commander nem látja sem a telefont,sem a memkártyát,ezért mindent az intézővel kell csinálni (másolás-beillesztés,stb) és ezt finoman szólva is utálom.

Hello! Én a total commanderben nem látom a telót dolgot úgy oldottam meg, hogy létrehoztam egy parancsikont valamelyik meghajtó gyökér könyvtárában.

Annyi, hogy ugyanúgy az intéző másolós ablakja jelenik meg
, de ha bezárod a tc-t, eltűnik 😲
0
0
0
0
sisko avatar
Bicike : Na ez már más kérdés,a fájlkezelés valóban nem az igazi a telefonon.......főleg eleinte,még fájlkezelés sem volt a telefonon....bár ez már többé-kevésbé megoldódott.Ami a kérdésed illeti,nem tudom,mi okozza,én még nem tapasztaltam sem fénykép,sem videó megnyitásánál.Engem inkább az zavar,hogy a total commander nem látja sem a telefont,sem a memkártyát,ezért mindent az intézővel kell csinálni (másolás-beillesztés,stb) és ezt finoman szólva is utálom.
0
0
0
0
Bicike avatar
@sisko
Kösz a tippet. Igazából én se foglalkoztam vele, mert annyira nem érdekelt.

Nekem inkább olyan kérdésem lenne, ha a telefonról másolnék valamit a gépre, azt nem mindig másolja át, illetve ha telefonról valamit meg akarok nyitni, elkezdi a fájlt valahová felmásolni. Ez miért szükséges?
0
0
0
0
sisko avatar
Ez is csak nézőpont kérdése.Nekem kb.2 éve van,eddig semmi gondom vele,nem fagy,nem vacakol,átlag 2-3 napot bír az akksi(napi kb 1 óra netezés+telefonálás mellett).A zenelejátszót szinte naponta használom,soha nem volt gondom vele,pedig mindenre a memóriakártyát használom.És a 2 év alatt sokat változott-fejlődött maga a rendszer is - az igaz,hogy volt is honnan.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
sisko kipróbáltam én is. Sikerült nekem is. Sőt most a zenelejátszó látja a memória kártyára másolt zenéket is. Érdekes egy rendszer ez de hogy én nem kérek belőle az biztos 😃 Még egyszer köszi 😀
0
0
0
0
sisko avatar
chrono02 : most kipróbáltam,ha a gépről másoltam be zenét a "windowsphone--->ringtones" mappába,onnan már a hangbeállításoknál megjelent,hogy egyéni,és működik is,akár telefonszámhoz is rendelhető,ahogy leírtam.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Ezt ha jól emlékszem próbáltam de nem működött. De megpróbálom még egyszer aztán leírom mire jutottam.
0
0
0
0
sisko avatar
Bicike : Tudtommal csengőhangot lehet,de csak abban az esetben,ha a kívánt zenét a telefon saját csengőhangjai közé másoljuk.Ezután a kapcsolatok-->névjegy szerkesztése és itt elvileg bármit be lehet állítani,ami abban a mappában van(Lumia 625,wp8.1,ez áll az kézikönyvben,bár nem próbáltam,mivel nem igazán érdekel....)Egy a lényeg,hogy csak akkor lehet,ha a telefon "csengőhangok" mappájába is bemásoljuk,nem elég,ha a kártyára,vagy bárhova máshová tesszük a zenét,ami tényleg eléggé kezdetleges ( vagy inkább tragikomikus így 2015-ben........)
[LINK]
0
0
0
0
Bicike avatar
@mufan93
Nem lehet, ahogy csengőhangot se, csak mindenféle alkalmazással. Mondjuk engemsosem izgatott, hogy milyen csengőhangom van, de ilyen téren mintha kezdetleges lenne a telefon. 8.1-nl is maradt, sőt, 8.1 Denimnél sem lehet olyan csengőhangot állítani, amit akarunk, csak a gyáriakat. Vannak alkalmazások az orvoslására, lehet szedni jó csengőhangokat.
0
0
0
0
mufan93 avatar
Régebben én is próbálkoztam vele és hosszú szenvedés és kutatás után arra jutottam hogy elvileg nem lehetséges bár elvileg van olyan app aminek a segítségével megoldható lenne de annyi agyf****-t kaptam hogy feladtam és maradt a gyári. (ez még 8as verziónál volt, amióta lefrissítettem 8.1re azóta nem próbáltam)
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert lassan agyi összeroppanást kapok ettől a hülye windows phone-tól. Valaki le tudná írni hogy hogy tudok SMS hangnak saját zenét beállítani? Próbáltam már mindent de ez a pokol nem akar csinálni semmit amivel be tudnám állítani rendesen.
Köszönöm.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Én karácsonyra most kaptam egy Lumia 630-at 😜 Eddig Androidot használtam, úgy hogy most ez a windows phone nagyon furcsa még... Ami egyértelműen jobban tetszett az androidnál az a billentyűzet... nem csak a "z" meg az "y" van felcserélve, de androidon sokkal könyebben hozzá tudtam jutni bizonyos karakterekhez (pl a számokhoz nem kell külön megnyitnom a szám tab-ot), hanem a felsősorban, hosszú lenyomással is betudtam ütni... ami még jobban tetszik az androidban az a személyre szabhatóság... a sok 100 widgettel hihetetlenül sokat szórakoztam anno 😆 de összességében azt tapasztaltam hogy sokkal gyorsabb a windows és idővel tuti hozzászokok.
0
0
0
0
frostwagen avatar
Nekem most Lumia 630-am van, és én is teljes mértékben megvagyok vele elégedve. Igaz androidos telefonom nem volt még, de sok helyen olvastam már olyanokat, miszerint sokszor lefagy, na hát ez WP-n on nekem még nem fordult elő. A másik: mint köztudott, androidon az appok, játékok sokkal több RAM-ot zabálnak le, ezért ha veszel egy 512 MB RAM-os WP telót, azon a legtöbb app / játék nem fog laggolni (legalábbis amiket eddig én próbáltam, még egyiknél sem laggolt be). Azt vettem még észre, hogy amint kijöt egy-egy újabb oprendszer frissítés, mindig csak jobb lesz a rendszer (8.1 nekem kifejezetten tetszik) noha még lenne rajta azért mit javítani, de én személy szerint nagyon várom a Windows 10-es frissítést 😀
0
0
0
0
shubi1597 avatar
Sziasztok! Most kaptam karácsonyra egy Nokia Lumia 735-öt, én megvagyok vele elégedve! Ha valaki egy felső-közép kategóriás telefont akar, ami nem androidos, annak tudom ajánlani ezt, mert nagyon jó. Persze, vannak hibái, pl: Nincs benne Glance, nincs dedikált kameragomb, kevesebb az alkalmazás (állítólag), mint az Androidon, vagy iOs-en, én eddig minden olyan alkalmazást megtaláltam, ami kell, max más néven. Eddig még egyszer sem fagyott be, max játék közben egy kis mikrolag, de az belefér. Aminek bejött a csempés felület, annak ajánlani tudom, hogy kezdésképp egy gyengébb Lumiával kezdjen, aki már többre vágyik az egy 735-öt vagy felső kat.-ás telefont is vehet. Igazából amiket írnak, hogy a Facebook szar, mert csak a lájkolt oldal posztjait mutatja, hülyeség, én látom minden ismerősöm kiírását, a Messenger nem zabálja az aksit annyira mint gondoltam: Ma reggel vettem le a telefont töltőröl, kb 9-kor 13-kor már 50%-on voltam, a kijelző miatt, mert automata fényerőn volt, aztán levettem kicsire, ami napfénybe is olvasható volt, 3 órán keresztül folyamatos Messengerezéssel kb 10% merülést értem el. Remélem ezzel tudtam segíteni mindenkinek aki, a WP-n gondolkozik vagy a Lumia 735-ön, ha érdekel fotó, akkor írj egy üzenetet!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció