Ha nem tudod egy játék nevét, itt segítünk!

Szerző: lagder, 2013. October 21., téma
Fórum » Játékokról általában
Egy játék, ami megőrjít, mert nem tudod a címét és sehol sem találod, a segítség közeleg!!

(Ha van, már ilyen téma előre is elnézést, hogy nem találtam.)
Hozzászólások: 583
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
PC-n játszottam vele évekkel ezelőtt, amire emlékszem: valami barlangrendszerben játszódott,ahol nagy lépegető robotot lehetett irányítani (felmenni kötélen az irányítófülkébe és ki is lehetett szállni belőle, a bal karja fogásra szolgállt, a jobb karján fúró volt). Egy hatalmas rákkal is volt benne egy bunyó. A neve a játéknak pedig...na, ez nincs meg.
0
0
0
0
💬 2
MC MaRcI avatar
@Szoli69: Vagy a Lost planet 2-3
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. Egy játékot keresek amivel régen rengeteget játszottam, kevés emlékem van róla. Ami eszembe jut az az, hogy böngészős játék volt, a téma harc volt. Volt 3 csapat piros kék és zöld. A pirosak voltak az alvilági lények, kékek voltak az emberek, zöldek talán meg ogrek vagy valami hasonló zöld lények. Körübelül olyan 2012-13 fele játszhattam vele vagy késöbb. Szerintem a játék nevében szerepel a war szó. Ha tudtok ilyesmi játékot megköszönöm ha megosszátok velem.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok ezzel a játékkal kb 2007-2009 között játszottam és ilyen rajzfilmes grafikája volt a tenger alatt játszódott hogy a tengeralattjáróról egy polip ellop egy fényforrást és a karakter kimegy egy régi búvár ruhába hogy visszaszerezze.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok
Keresek egy játékot melynek nem ugrik be a neve
Kicsit régebbi
Mintha T betűvel kezdődne a neve
Fantasy, nagyon szép játék, gyönyörű pályák, nagyon színes játék, virágok és gombák vannak benne és szörnyek, azt hiszem oldal nézetes
Három különböző karakterünk van ezeket lehet vàltogatni hogy tovább tudjunk jutni.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
Sziasztok!
Kiskoromban játszottam ezzel a játékkal sokat számítógépen (cd is kellett hozzá), 2006 körül. Színes volt, főleg gyerekeknek ajánlott.
Egy sziget partján vagyunk, ahol találunk egy üveget, amibe volt egy térkép is. Meg kellett a nagyítóval úgy égetni a térképet, hogy kiadja a helyeket rajta, de könnyen túl lehetett égetni és akkor újra kellett kezdeni. Elindulunk és át kell kelni egy folyón, ahol krokodilok/kígyók vannak. Beérünk egy faluba, ahol valami őslakosok vannak. Van több ilyen bungaló szerűség, az egyikbe bemegyünk és van ott valami vén, aki segít nekünk, ha összeszedünk neki kagyló gyöngyöket a vízben.
Ha jól emlékszem vannak kalózok is benne és van egy papagáj, ami úgy olvas fel valami szöveget, hogy minden második szava a stop.
(Nem a Monkey Island)
Köszönöm:)
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok, amit keresek: egy kukac mászkált a bélben, és fegyverei voltak, napszemüveget is hordott, 2 D-s játék volt. Nem volt ember teste, csak egy egyszerű kukac volt. Valaki emlékszik rá?
0
0
0
0
💬 1
KrisztianRikardo avatar
@profisale: Én szerintem a Worms-re gondolsz! Nézz rá hátha! Igaz több része van!
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok, egy régi PC játékot keresek.

Annyi maradt meg az emlékezetemben, hogy egy szigetnek a hegyes részén voltam, női karakterrel, talán belsőnézetben, bementem egy barlangszerűségbe, ahonnan kirepültek denevérek, és ha minden igaz voltak bent ágyúk, amik kis ablakokon néztek ki a tenger felé.
0
0
0
0
Zsoltiv0 avatar
Sziasztok!

A játék lerak egy kastélyba, lépcsőn kell lemmeni és csontvázakat kell kardal megölni, régi 2000-es évek PC játéka, TPS nézet.
0
0
0
0
💬 2
szilver avatar
@Zsoltiv0: Severance Blade of Darkness talán?
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@Zsoltiv0: Enclave talán
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Egy 2000es évekbeli pc játék érdekelne, lehet hogy még DOS-os volt. Eg, boszorkámnyal kellett menni, néha sepeűvel repülni. Néha szabad ég alatt haladt es olyan boszis göcsörtös fák voltak a háttérben,néha zárt keretek közé határolt pályán kellett felfelé haladbia
Meg lehetett szerezni menet közben dolgokat, és talán szellemeket kellett kikerülni,nagyon halvánx emlék sajnos, de imádnám ha újrajátszhatnám és a gyerekeim is.
Köszönöm. Krisztina
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. 2005-2008 körül játszottam egy felül nézetes, négyzet alaku erdős mappon játszódó(a széleit a pályának sűrű erdő borította), fantasy város építgetős játékkal. Annyira emlékszem belőle, hogy jött valami karakter egy bizonyos idő vagy elért játékmeneti szintnél, és ha nem volt megépítve a "börtön" akkor kiírta, hogy vége a játéknak, mert nem volt meg azaz épület és nem tudta bezárni azt a bizonyos karaktert. Előre is köszönöm, ha valaki tud benne segíteni, de nem fűzök hozzá sok reményt, eddig bárkinek beszéltem erről nem nagyon ismerte fel.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Sziasztok!

Az első: Elég régi. Egy űrhajót irányítasz (repülsz) és akadályokat kell kikerülni és lőni őket. Sok ilyen van de egyszerüen nem találom. Kaptál pontokat és emlékszem haverommal versenyeztünk ki ér el több pontot és vagy szintet. Talán valami invaders, de persze nem a space invaders. Viszont ez lehet nem pontos. 2007-2009 környékén játszottam ezzel PC-n. Nem nézett ki egyáltalán ősréginek, sőt.

A második: Ezt konzolon láttam egy uncsimnál, de Ő sem emlékszik a címére. PS2 korszak egyébként. Túszokra emlékszek egy szobában voltak... 3D volt a game. A karaktereddel ki-be járkálhattál arra emlékszem. Lövöldözésre nem és semmilyen más akcióra nem emlékszek. Valami miatt "tojásos" játéknak hívta uncsim. Nézzétek el kb. 8 éves lehett :D fuh ennyi van meg.

Harmadik: Kocsis játék, méghozzá rally autókkal. Subaru és még sok ilyesmi kocsival lehetett csapatni. Oldalt mutatta a térkéb egy egyenes vonallal hol jársz. 2007 előtti játék lehet. Nem Colin Mcrae az tuti. Sokkal kisebb szabású de elég pofás volt.

Köszi előre is!
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.
Egy régi játékot kersek már megbolonduláig. Az infóim róla :

Egy küldetésben egy katona megsérül és egy feltaláló (vagy doki) elviszi és egy fém kart operál rá. A bumeráng szerű fegyvere van ami vissza jön. Egy idő után be is tudja lassítani és úgy irányithatja. Talán a DARKNESS szó is szerepel benne. Tudom, hogy nem sok infó de ha valaki tudna benne segíteni akkor az nagyon boldoggá tenne. Köszönöm előre is.

Péter
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@Petya1978:
Esetleg a Dark Sector:

[LINK]
0
0
0
0
no avatar
@susguy: Nagyon nagyon nagyon nagyon ( és még vagy 100 nagyon ) köszönöm.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok !
Nagyon régóta keresem gyerekkorom játékát ami PC-n volt. Asszem újság mellé járt de nem biztos . 2007-10 közt lehetett . Volt egy troll és egy kis sárkány és coinokat kellett szedni meg a feladatot teljesíteni ilyen gyerek játék szerű volt . A sárkánnyal meg időre kellett repülni akadályokon át karikákban.Magyar nyelvű volt
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Reménykedem, hogy talán tud valaki segíteni, előre is köszönöm.
Egy ókori görög témájú játékot keresek, ami épitkezős, nincs benne harc. Kb 2012-2014-ben játszottam vele Pc-n. Egy kicsit hasonló, mint a farmville és társai. Gyűjtögetni kellett benne, fejlődni, hogy tudjak tovább épitkezni vagy telket venni. Sok emlékem nincs róla sajnos. A grafikája, hogy is mondjam, aranyos 😄😊. Nem valóságos, vagyis nem egy god of war grafikájú. Nem cd-n volt a játék. Voltak benne görög istennek is, illetve időre ment a játék (ezt úgy értem, hogy 1 ház 10 perc volt, míg megépült). Annyira még emlékszem belőle, hogy gyöngyöket, meg vízcseppeket kellett gyűjteni. Ezenkívül biztos mást is, de ezekre tuti emlékszem. Tudom, hogy nagyon sok ilyen típusú játék van, de remélem hátha van valaki, aki sejti mire gondolok. A tippeknek is örülök, mert hátha ott van.
Köszönöm a segítséget mindenkitől.🙏
0
0
0
0
💬 1
Pokman avatar
@Eszti: Esetleg a Greepolis?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok tud esetleg valaki segíteni kb 2000 években volt egy űrhajós játék aminek nem tudom a nevét talán space blaster de nem találom így.
Az űrhajóhoz fel lehetett venni egy láncos buzogányt amivel lehetett pusztítani még a sziklákat is és még lehetett felvenni és kidobni elektromos aknát vagy gránátot is.
Segítséget előre is köszönöm. 🙂
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!<3

Egy régebbi játékot keresek, amit a nővéremmel játszottam!!

2000 és 2011 között lehet a kiadási dátuma, és CD-ről futott.

A játék ilyen 'ázsiai' grafikával rendelkezett, és arra emlékszem, hogy az elején lehetett karaktert csinálni, aki megjelent az első dialógusnál, de nem őt kellett irányítani.

Nem emlékszem pontosan, de az elején valami lényeket kellett megölni talán?

Köszönöm a segítséget!!<3
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@macskano666: 3d Sex Villa
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Én egy olyan játékot keresek, ami ilyen civilizációkra volt felosztva, és volt egy nagy pálya. Lehettél technikus, mágus, egyiptomi, indiai, római civilizációban, és még több féle civilizációban, de egyelőre ezekre emlékszem.
A betöltőképernyőn egy hajó volt, mozgott a háttér, és esett az eső, a gombok (New game) (Load game) barna színű volt.
A kép nézet teljesen az Empire Earth játék képnézete, tehát görgővel zoomolsz, és az egérrel mozgatod a pályán a kurzort.
A mágus civilizációra nagyjából emlékszem, hogy lehetett golemot csinálni a boszorkány által, és a nyersanyagot úgy szedték a mágus parasztok, hogy ilyen fehér pöttyöket jelzett, mikor elkezdték gyűjteni, és a végén bevitték a bázisra. Tudsz Behemothot is idézni a nyersanyagok alapján(fa, kő, arany, élelem) a gépigényét nemtudom, és magát a játék nevét sem, arra vagyok kíváncsi.
Köszönöm mindenkinek, akinek ötlete van, mert nem egy mostani játékról beszélünk😅
0
0
0
0
💬 1
Pokman avatar
@Hunoraztcs: Talán heroes of might and magic valamelyik része
0
0
0
0
no avatar
Helló. Volt egy játék még általában játszottuk informatika órán, számítógépen. Egy erdőben futsz(ember karakterrel) és még kell keresni az adott helyeket. Nagyon tetszett az a játék de sajnos egyáltalán nem emlékszem a nevére. Lehet régi mivel még 2010 körül lehetett ez. De nagyon jó volt a grafika!
0
0
0
0
💬 2
xCube avatar
@Amaria: Szervusz!

Egy két plusz információ még jól jönne:
- mit jelent az, hogy adott helyeket kellett keresni?
- milyen nézőpontból láttad a játékot (FPS, TPS, oldalnézet)?
1
0
0
0
no avatar
@xCube: 2 nézőpontot lehetett Azt hiszem választani. Az egyik olyan volt mintha én futnék (az embert amivel futottam, úgy nem láttam) és a másik pedig hogy láttam az embert ahogy fut hátulról.
Erdőben el kellett menni a ki jelölt helyekre. Térkép is volt benne. Szakszavakat nem igazán ismerem úgyhogy bocsi ezért.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Keresek egy játékot, sajnos nem sok emlékem van róla. Van story-ja az biztos, 4 szereplő is van benne, vagy 2 lány és 2 fiú vagy 3 fiú 1 lány. Van mikor külön válik a csapat, de nem mindig ugyan azt a karaktert irányítod. Kardokkal meg ilyen közelharci fegyverekkel kell küzdeni az ellenséggekkel. Kötött pályás, szóval amikor harcolni kell akkor az a kis pályaszakaszról nem tudsz kimenni. Körülbelül ennyire emlékszem, remélem tudtok segíteni.
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@MC MaRcI: Köszönöm, tényleg a Sudeki az. 😃
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@Fanti: Gyeremkorunkban egyszer vagy a gamestar vagy a pcguru mellé volt ajándék
Onnan tudtam hogy ez lehet az hogy az összes haverral akkoriban ezt toltuk pedig előtte sose hallottunk róla xd
0
0
0
0
no avatar
Keresek egy pc játékot sajnos nagyon kevés emlékem van róla. 2008-2011 év közötti lehet akkor játszhattam vele. Amire emlékszem hogy a szereplők gyerekek voltak, két kisebb azt hiszem egy kis fiú és egy kis lány illetve velük egy nagyobb lány aki talán a nővérük volt. Az egyik pályán mintha egy szigeten lettek volna. Leginkább az volt a feladat hogy szobákból vagy maga az épületből kellett ki jutni. Ez a három karakter szinte mindig együtt mozgott. Számomra anno kicsit nyomasztó hangulata volt a játéknak, a karakterek sem voltak "szépek" legalábbis így maradt meg bennem, nem tipikus gyerek játék volt, inkább nagyobbaknak való, és logikai/mászkálós témájú.
0
0
0
0
no avatar
Durva, de megtaláltam az elsőt :

Bud Redhead: The Time Chase (2003)
0
0
0
0
no avatar
Hello!

2 régi PC játékot keresek, melyekkel 2003-2007 között játszhattam.

Az első egy 2D platformer volt, melyben a főmenü képén egy fiú és egy lány volt látható. A fiú karakterrel lehetett a játékos. A játékmenetből annyira emlékszem, hogy az első pálya (lehet demo volt, így relatív az első) erdő jellegű volt (kb hasonlóan a a captain claw erdős küldetéséhez). Ebben a játékban nem volt harc, csak akadályokat kellett teljesíteni. A második pálya egyiptom-piramisok karakterisztika volt, ahol először egy láncon lévő lengő golyót kellett kikerülni, illetve ezen pályán voltak kígyók is. (Nem a pharaoh's ascent). 2003-2004 körül találkoztam vele.

A második pedig egy top-down shooter volt, ami szintén lehet hogy demo. Úgy tudnám leírni, hogy sötét hangulatú lövöldözős játék, ami jobbra eltolt felülnézetes ( nem úgy mint az alien breednél, ahol a kamera merőleges) képet ad. Az első pályán voltak patkányok, illetve mozgó tank jellegű ellenfelek is. Elég sötét atmoszférára emlékszem, valószínű régebbi játék. 2005-2006 körül találkoztam vele.

Előre is tisztelettel köszönöm a segítséget!
Az eredménnyel sok óra kutakodás végére kerülne pont :)
0
0
0
0
💬 2
xCube avatar
@tittanium098: Szervusz!

A másodikról nekem az Alien Shooter jut eszembe, bár abban nem pont patkányok írtásával kezded a játékot.
Ha nem az lenne, akkor legalább az izometrikus megjelenítés nagyjából stimmel?
0
0
0
0
no avatar
@xCube: Szia!

Nem sajnos, semmiképpen nem Alien franchise.

Izometrikus, igen.

Patkányokra (vagy legalább is, arra nagyon emlékeztető, fekete állati - animaloid - "akadályokra" ) emlékszem.

Illetve, hogy a pálya artwork része tartalmazott nem (be-)járható, rácsos részeket.

Színekben sötétebb tónusú megjelenése volt a játéknak.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Nem egy játékot keresek pontosan, hanem egy közösségi szerű oldalt. Csak nosztalgiából, biztos, hogy már nem létezik, csak érdekelne, hogy mi volt a neve. Régen, olyan 2005 körül, talán kicsit később, nagyon sokat fent voltam ezen, tudtál karaktert választani magadnak és igazi emberekkel chatelni, különböző helyszíneken, például egy kreált discoban. Bárhogy kerestem semmi hasonlót nem találtam, pedig nagyon szerettem anno tinikoromban ezen lógni. Hátha valaki használta még rajtam kívül 😊
0
0
0
0
💬 6
kismadar avatar
@Ramika08: A teveclub is régen hasonló volt, az is ugyanezt a célt szolgálta, de szerintem nem arra gondolsz.
1
0
0
0
no avatar
@kismadar: Volt olyanom is igen, de nem az volt sajnos 🤣 egyszerűen megőrjít, hogy nem emlékszem.
0
0
0
0
kismadar avatar
@Ramika08: Egyenlőre nekem se, ha véletlenül eszembe jut, akkor megírom. 😁

Habbo Hotel esetleg?
1
0
0
0
no avatar
@kismadar: Jajj köszönöm azért. Nem ilyen rendesen szépek voltak a karakterek, meg a helyszínek. Még tini voltam mikor ott chatelgettem, úgyhogy kb olyan 2005-9 között lehetett valamikor 🤣 olyan jók ezek a nosztalgiák, de annyi mindent elfelejtesz 😢
1
0
0
0
BenuGT avatar
@Ramika08: Pingvin club ? :D
0
0
0
0
no avatar
@Ramika08: Szerintem a Club Cooee-re gondolsz :D
0
0
0
0
Booker avatar
Sziasztok! Nem tudom jó topicba írok e.
A Gordian Quest vagy Torment: Tides of Numenera hoz hasonló játékokat keresek.
Ha valaki tud segítsen már. Nagyon szépen köszönöm!
0
0
0
0
💬 1
no avatar
Sziasztok
egy régi játékról lenne szó, egy űrben vagyunk, vannak csapatok, kb 2 vagy 3 csapat van, és ez egy lövöldözős játék, amibe az a lényeg, hogy átmenj az ellenfél űrhajójára hogy egy ilyen bizonyos kék kardot felvegyél és elvidd a saját csapatod kardjához, vagy a sajátunkat kellett az övékre tenni, hogy átszinezzük azt hiszem, vagy valami ilyesmi volt benne pontosan nem emlékszek, időre ment és ilyen robotok voltak benne, azthiszem nem volt multiplayeres.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Egy point-and-click szerű kb 2000 éves évek elejei játékot keresek. Amit tudok, hogy az első pálya egy tengeralattjárón játszódik és kb a sztori az, hogy egy légiósként megyünk afrikába egy helyőrségre. Illetve a játék borítóján biztos, hogy egy légiós pózol egy tevével.
Köszönöm, ha valaki tudja a megoldást. 😅
0
0
0
0
💬 1
yombi0 avatar
@mikorvan: Szia. Én is több éve keresem ezt a játékot végre megtaláltam!

Weird War - The Unknown Episode of World War II
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Egy Pac-man inspirálta pc játékot keresek már évek óta, ami nem az eredeti sorozatba tartozik.
A bevezető videóban a sárga Pac-man fiútól elrbolják a lányt a kék szellemek és elviszik a várukba. Különböző pályákon keresztül eljut a fiú a várba, mint: kert, városi utcák, strand, víz alatti pálya, vár kert, vár. Meg kell küzdeni a várban egy tűz köpő szellemmel, és amikor a sárga golyó fiú célba ér, kiderül hogy a golyó lány már a szellemet szereti.
A Pac-man-hez hasonlóan bogyókat kell enni és szellemek nehezítik a dolgod. Hátha valakinek ismerős, előre is köszönöm! :)
0
0
0
0
💬 2
xCube avatar
@hoviraghovirag001: Szervusz!

A PacVenture lesz az:

0
0
0
0
no avatar
@xCube: Szia! Nagyon köszönöm!!!
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.
Van egy játék amit nagyon régen még gyereknek játszottam.
Az elején egy hajléktalant irányítunk aki egy bevásárló kocsit tol maga előtt miközben lezuhan egy repülőgép. Segíteni kell az embereknek az autópályán míg rá nem találunk egy beteg gyerekre és így megy tovább a story. Nagyon megköszönném ha valaki tudná a címét mert már nagyon régóta keresem de már semmi reményem.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
Hali! Valaki tudna segíteni? Egy régebbi játékot keresek már vagy 4 hónapja, de nem találom sehol, és remélem itt valaki tud segíteni. Mikor kisebb voltam egy xbox-on játszottam egy olyan játékkal amiben a főszereplőnek voltak képességei, majdnem olyanok mint Crysis-ben csak kicsit kevesebb ha jól tudom. Több boss van benne mint pl: valami orrszarvú szerű boss, ami ha egy sziklára állt, képes volt villámot zúdítani a szarvából. Meg van egy olyan boss is, aminek a fejét egy vonaton lévő ágyú lőtte le, és a sárga részét kellett lőni, hogy meghaljon (ez a boss egy városban volt). És a bossok nagy részén volt mindig egy sárga rész, és csak azt lehetett lőni. Végül az utolsó boss amire emlékszem, az egy sivatagban volt és két nagy sivatag járón játszódott. Amikor a boss kijött a homokból, akkor volt egy nagy "segge" aminek volt 6 vagy 8 lyuka amiből tudott petét lerakni mikor fent repült. A segítséget előre is köszönöm, és ennyit tudtam leírni csak, mivel ennyire emlékszem, mert ez valahol 2013-2015 körül lehetett.
0
0
0
0
💬 2
MC MaRcI avatar
@remos03: Errol a sárgás részről meg sivatagos vonatos dologról nekem a Lost planet 2 ugrik be
0
0
0
0
no avatar
@MC MaRcI: Ez az a játék, és köszönöm a segítséget!
0
0
0
0
bukta2 avatar
Üdv, (1-2 éve) hallottam ha jól emlékszem egy olyan játékról mint a GTA 1-2 volt (felülnézetes open world) csak Szebb kidolgozottabb grafikával, videó is volt róla... nem tudom az a játék meg jelent e már vagy sem, kerestem ahogy tudtam google,youtube de mivel a címére nem emlékszem így nem találtam rá...esetleg meg tudja valaki mondani a címét? úgy is emlegették hogy GTA 1-2 klón
0
0
0
0
💬 2
FORTESQUE avatar
@bukta2: Szerintem az az American Fugitive lehet. 2019-ben jelent meg.
1
0
0
0
bukta2 avatar
@FORTESQUE: Uuu igen! Ő lessz az köszönöm!
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok, mindenkit üdvözlök!

Keresek egy játèkot.

Egyszer már segítettetek, hátha most is van valakinek jó tippje.

Az előző előző telefonomon volt, egy Nokián. Nem én tettem rá, alapból rajta volt.

Táblás, különböző színű ovális golyók voltak rajta, amiket 90 fokban el lehetett fordítani. Ha egyforma színűek kerültek így egymas mellé, összeolvadtak egy kis kígyóba, és eltűntek. Így lehetett pontokat gyűjteni.

Ismerős valakinek?

Köszönöm, ha valakinek van tippje!
0
0
0
0
Ozone avatar
Sziasztok! Van egy fps játék, amit keresek, anno ps2-n játszottam azthiszem, nekem olyan call of duty/battlefield feeling rémlik, de fogalmam sincs, egy sivatagban játszódott egy küldetés, és a vége úgy fejezőődött be, hogy átmásztam a falon, és a "bajtársak" ott vártak ránk. Remélem valaki tudja a nevét :)
0
0
0
0
💬 1
gyuri191 avatar
@Ozone: killzone?? vagy black??
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok keresek egy régi játékot amire emlékszem belöle hogy egy sárga figurát irányitunk egy lebegö kocka szigeten és ott láda tologatásal kellet eljutni egy luffihoz hogy tovább jussunk a következö szintre.
Bocsi ha valaki kérdezte már és köszönöm elöre is a válaszokat :)
0
0
0
0
💬 3
X9K338DA avatar
@zoli904: Leírás alapján valami Soko-Ban klónnak tűnik.
0
0
0
0
no avatar
@X9K338DA: Én inkább a Rob Riches játékhoz hasonlitanám :) de lehet hogy rosszul írtam le mert már nagyon régen játszotam vele (kb12 éve)
0
0
0
0
no avatar
@zoli904: Szia! Szerintem a BlupiMánia játékot keresed :)
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Speciális kérdés: Van egy játék, amiben a barátnőnkkel/feleségünkkel egy Easter Egg keretein belül egy teljes filmet végig nézhetünk a TV-ben, melyik ez a játék? Valami akció játék volt, ha jól emlékszem, sztorisabb vonalú.
0
0
0
0
MaxX avatar
Sziasztok. Egy olyan játék cimét keresem, amiben egy babával vagyunk, akivel rosszalkodni lehet és babakocsival is tudunk randalirozni. Ha minden igaz, akkor lehet tuningolni is a babakocsit.🤣 Elvileg van egy régi és egy új változata is. Valaki tudna segiteni?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Keresünk egy játékot aminek sajnos nem tudjuk a nevét, valaki esetleg tudna segíteni benne? A játék úgy kezdődik hogy megtalálod egy régi játékodat és elkezdessz vele játszani amin belül DOS parancsokat kell írkálni benne(cselekvéseket kell beírni benne, így irányítod a karaktert). Sajnos ennyire emlékszünk de így valakinek esetleg van ötlete hogy mi lehet ennek a játéknak a neve? Ha jól emlékszünk akkor játszottak vele a vr-sok vagy zsozéatya, pontos emlék erről sincs viszont sehol se találjuk a játékot.
Köszönöm a segítséget előre is aki esetleg tudná.
Üdv.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok
Ez egy kicsit régebbi játék, stratégiai, középkori harcos játék. Különböző karaktereket lehetett kinyini, 1 csillagost 2 csillagost 3 csillagost és 4 csillagost. És volt egy serleg amivel ki lehetett nyitni egy ládát amiből fix 4 csillagos karakter jött.
És minden karakternek volt egy csapata pl ha íjász karakter akkor íjász csapata volt és minél nagyobb szintű voltál annál több karaktert rakhattál be a csapatodba, és így kellett harcolni.
KERLEK HA VALAKI TUD SEGITENI AZ SEGITSEN.
ELORE IS KOSZONOM
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok ezzel a játékkal kb 2007-2009 között játszottam és ilyen rajzfilmes grafikája volt a tenger alatt játszódott hogy a tengeralattjáróról egy polip ellop egy fényforrást és a karakter kimegy egy régi búvár ruhába hogy visszaszerezze.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. Kb a 2009-2013 évek környékén játszottam egy játék demóval és csak annyira emlékszem belőle hogy az intrójában egy várat körbenézünk és volt egy jelenet amikor egy csávó alkoholt köpött egy fáklyára és az után egy lovaggal a várfalon kívülre spawnoltunk és elkellet kezdenünk felfedezni a páylát és voltak benne farkasok meg medvék . 2d-s volt
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok , keresek egy régi pc játékot ami 3d-s volt és Játék akciófigurákkal lehetett benne futkosni ugrálni lövöldözni más játékokra/figurákra, és egy szobában voltunk ahol fellehetett mászni polcokra játékokra. Valószínűleg több játékkal együtt volt egy cd-n.
0
0
0
0
💬 1
xCube avatar
@dymanic67: Szervusz! Mennyire régi? Kilencvenes évek, vagy inkább később?

Elsőre a Toy Soldiers jut eszembe, ha régebbi, akkor kicsit jobban utána kell keresni.
0
0
0
0
KrisztianRikardo avatar
Sziasztok valaki nem tudja a nevét annak a pc játéknak a nevét amely olyan mint a jewe lquest csak ilyen faraos téma epitgetni kellet a piramist. Ahogyan jatszottam potyogtak le a kövek és a kis "rabszolgák" vonszoltak el a köveket építkezésre.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Volt egy játék, olyan 2010 körül jatszottam vele, ahol kis sárga tic-tac-okkal(olyanok voltak mint a minyonok) kellett logikai pályákon végig menni egy lufiért. 3D-és volt.
Az egérrel lehetet irányítani. Dobozokat is lehetett tologatni benne. Olyan volt mintha egy epítkezési területen jatszodna.
Remélem valaki tud segiteni megtalálni.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Sssabb: Én is pont ezt a játékot keresem
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok, 2005 környékén játszottam ezzel a játékkal. Ez egy lovaglós játék volt amiben a főszereplő egy vörös hajú tini lány. A játék elején egy gimiben kell beszélgetni emberekkel. Az ellenségnek is van lova, fekete ló talán csillag is volt rajta és van egy rész amikor egy sötét erdő keresztül üldöz. Ha jól emlékszem van benne olyan rész is mikor egy ipar telepen kell beosonni és vegyszertartályokat felborítani. A játék végén pedig lóversenyen le kell győzni az ellenséget. Valami lovas magazinhoz adták ingyen ha ez még segít. Előre is köszönöm!
0
0
0
0
💬 1
SkitooHUN avatar
@Manny: Szerintem a Star Shine játékokra gondoltál. (A pony klub újságokhoz adták.)
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok még amikor kisseb voltam volt egy online játék egy játék ahol volt egy ilyen kis hotel szobád ahova vehettél dolgokat és vehettél magadnak ruhákat is ilyen márkás boltokban be lehetett rendezni a szobákat és át öltözhettél a ruhába amit megvettel és választani kellet benne egy karaktert magadnak fiut is lehetett meg lanyt is a teljes nevére nem emlékszek csak az első szót tudok a kettő szóbol az első szó az az volt hogy "star" de nem a star stable ez a jatek ilyen élet szimulátor szerüség volt remélem valaki válaszol az üzenetemre... köszi hogy el olvastad.
0
0
0
0
no avatar
ziasztok! Keresek egy játék címet...

Kb. 2000-es évek elején jelent meg, akkoriban egy valamilyen cd mellékleten volt shareware játék. Amire emlékszem. Prince of persia szerű játék.(oldalnézet) Ókorban játszódott és valószínűleg egy rabszolgával kellett logikai fejtörőket megoldani, pl. sziklákat tologatni. Köveket görgetni és akkor mehettél tovább a következő pályára. Ennyire emlékszem, hátha beugrik valakinek. Köszönöm!!
1
0
0
0
💬 3
no avatar
@Bachy: Szia. Én is rengeteget kerestem azt a játékot, és még mindig nem találtam meg 🤣 Csak nosztalgiából mivel nagyon szerettem vele játszani. Kár, hogy itt sem lett meg neked...
0
0
0
0
no avatar
@Bachy: Ha még esetleg nézed, megtaláltam! Ha te is arra gondolsz, amire én. Angolul kerestem vagy 2 órát.
Pharaoh's ascent
Legalábbis én ezt kerestem remélem te is!
0
0
0
0
no avatar
@Ramika08: Ramika08! Elképzelhető, hogy az volt, bár a youtube-on lévő gamplay pálya nem ismerős, de az enyém shareware volt. Mindenesetre hálásan köszönöm!!:-)
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
3-4 éve játszhattam egy játékkal.
Logikus játék volt még anno talán a Friven vagy az Y8-on.
Ilyen négyzet alakú volt, amiben talán 8 sor volt függőlegesen és vízszintesen is. Mindegyik kockában egy szörnyecskét lehetett feloldani.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Bármi segítség jól jön.
<3
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Egy PC játékot keresek.
Ingyenes volt az biztos
Soulworker játékhoz tudom hasonlítani.
Annyira emlékszem hogy vagy a tutorial vagy az első része a játéknak úgy indult hogy egy vár szerű épületben vagyunk a karakterünkel és asszem egy sárkány vadászik ránk.
Csak 1 út volt és a harcnál le "szakaszolódott" a hely ahol lehetett mozogni biztos hogy voltak benne törhető dobozok vagy vázák vagy ilyesmik.
Tuti hogy volt benne cut scenes
Anime based rpg vagy mmorpg lehet
Bármi hasonló az eszetekbe jut írjátok meg kérlek, hátha azon a nyomon el tudok indulni :)
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. Keresek egy játékot. A játékmenet hasonlít az Age of War-ra. Úgy kezdődött hogy kiválaszthattad a karaktered, ez lehetett egy konkrét nő(angyalszárnnyal) vagy férfi(lovas) vagy ördög. Ő is harcolhatott de ha meghalt vesztettél. Kiválasztáskor volt hozzájuk egy apró leírás neki mi a története és mit akar ő miben jó. A játék maga középkor témájú volt, sokféle fantázia lénnyel (boszorka, múmia, kobold, kentaur). Először csak (kb. 3db zöld) koboldot tudtál elindítani/lerakni (per sec.). Lerakni ingyenes. 2D-ben játszódott. Alul volt az adott szörny képe, és rákattintva lehet előhívni. Már 6-7 éve nem játszottam vele, nem tudom mikor készült. Az első pálya EZ győzelem (10-20mp.), amit ha megcsinálsz megkapod azt a lényt amit legyőztél a csapatodba (ezt te állítod össze).
Előre köszönöm a választ!
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Már régóta keresem a következő játékot de sehogy sem találom: Kb 90 es évekbeli fps ami úgy kezdődött mikor beléptél, hogy ment magától mint ha valaki játszana. Egy piramis szerűségben ahol dupla csövű shutgunnal lövöldözött. a játékba úgy kellett belépni, hogy baloldalt fent lehetett megnyitni egy ablakot. Ott lehetett menteni is. Hasonlított a quake hez. Ugyan úgy mutatta az életpontot alul.. Az első pálya volt az a piramis szerűség, múmiák.. a második pályában katonák voltak de már nem a piramisban. kb ennyi jut eszembe róla..
Előre is köszönöm!
0
0
0
0
💬 4
bukta2 avatar
@Rappert Edward: Üdv! Ha esetleg így még nem próbáltad akkor egynek elmegy ;)

0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Köszönöm de nincs köztük sajna :( Fura, hogy sehol nincs meg
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Ma megtaláltam.. Chasm the rift a neve. Jó lesz nosztalgiázni:)) nem gondoltam volna, h meg lesz.. a dosról találtam rá
1
0
0
0
bukta2 avatar
@Rappert Edward: Tėnyleg jó kis játêknak néz ki! ;)
Amúgy 1997 es játék.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció