Trónok Harca (könyv és sorozat)

Szerző: JackBauer, 2013. March 31., téma
Fórum » Film, sorozat
Ismertető a sorozatról: [LINK]
Aki esetleg nincsen tisztában a SPOILER jelentésével, annak itt egy leírás: [LINK]
Hozzászólások: 118
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Megnéztem a 3. évad 1. részét.
Spoiler!
A végén nagyon tetszett Daenerys és Barristan Selmy találkozása. Daenerys nagyon erős lesz ha megvásárolja a Makulátlanok seregét. A sárkányokkal és a makulátlanokkal szerintem neki van a legnagyobb esélye elfoglalni Királyvárt. Nagyon örülnék annak ha Robb Stark és Daenerys szövetséget kötnének. Külön örültem annak is hogy előkerült Ghost és hogy megmenekült Sam. Ghostnak és a Varjaknak köszönhetően. Már csak abban reménykedem hogy Lord Snowhoz visszakerül Ghost valamilyen úton-módon. Szimpatikusak az új karakterek, legalábbis azok akiket láttam és megismertem ebben a részben. Várom a következő epizódot.
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Felirat: [url]http://t.co/BWPpIYcyYf[/url]
0
0
0
0
no avatar
S02E10
Én is remélem, Spoiler!
1:33-nál szerintem a fal van,



A 3. évad feliratosan megtekinthető az alábbi linken: [LINK]

Minőség és a felirat is jó.

Csak ha SPOILER-be raktok valamit, akkor írjátok oda melyik évad melyik rész. Telefonról meg [ spoiler ][ /spoiler ] írjátok le a BB Code-t (szóköz nélkül) és az oldal ugyanúgy SPOILER-be teszi.
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Azt hiszem a legjobb megoldás manapság egy eBook.

Remélem ebbe az évadba: Spoiler!
többet fogják mutatni a másokat (azokat akik a második évad végén jelentek meg).
0
0
0
0
Bicike avatar
Máskor odafigyelek.

Ez az egyik hátrány, hogy a könyvek drágák. Az 5 könyv simán benne van egy 20-asban 😕
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Attól még a BB kódokat lelehetett volna írni, az oldal felfogja.

A könyvekre kíváncsi vagyok, szívesen elkezdeném csak elég drágák és nincs szívem ki adni annyi pénzt jelenleg. Gépen meg szar.
0
0
0
0
Bicike avatar
Tudom, de telefonról írtam, ezért nem tudom használni.
0
0
0
0
Nogitsune avatar
A spoiler funkciót nem dísznek találták ki.
0
0
0
0
Bicike avatar
George R. R. Martin az egyik kedvencem, nagyon jók lettek a könyvek, a stoey is jó, nagyon figyelni kell, hiszen a Trónok harcában még Robert Baratheon a király, s a Lannisterekkel szövetkezik, ugyanis a királyné meg Cersei Lannister, akinek az ikertestvéve Jaime Lannister SPOILER: a 2 testvérnek meg születik gyereke is, de Robert úgy tudja, hogy az a gyerek tőle van SPOILER OFF.
Nagyon figyelni kell, mert a törtnénet haladtával nem csak a Baratheon-oké lesz a Vastrón...ott van még a feltörő Targaryen, akik régen Westeros urai voltak, azonban a sárkányok kihaltak...

Annyira megfogodd a történet, hogy 2 évig kártyajátékban is űztem egy Lannister paklival 😀
0
0
0
0
Cooley avatar
Szerintem bátran lehet magyar szinkronnal nézni, eltalálták a karakterek hangját, a minősége is kifogástalan, és rendes 5.1-es, ami ritka a szinkronos sorozatok közt.

Viszont az igazi élményért a könyvet kell elolvasni! 😀 Elég sokat változtattak, hogy "képernyőképes" legyen a sorozat.
0
0
0
0
jumpen97 avatar
A könyvek is jók. Szerdán hozzák a varjak lakomáját.
0
0
0
0
no avatar
MoRT2165 írta:
Sok jót hallottam a sorozatról, majd nyáron elkezdem nézni amint vége lesz a jelenleg nézendő sorozatoknak, mert már így is kicsit bekeveredek, hogy 1 héten 4 sorozat is megnézek 😃 Amúgy ez akkor magyar szinkronos, ha megy az HBO-n? Ha igen, akkor, hogy ajánljátok, magyarul, vagy angolul? (Egyébként szerintem az összes nagyobb sorozat megérdemel egy külön témát ha sokan beszélnek róla, lásd: Walking Dead)


Én angol nyelven ajánlom.
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Ha jól tudom akkor először feliratosan fog menni a HBO-n, majd pár hét múlva jön csak szinkronosan.

Ez csak azon múlik, hogy neked melyik jön be jobban. Én ezt a sorozatot jobban szeretem magyarul.
0
0
0
0
no avatar
Swype írta:
jumpen97: Holnap 22:00-kor a HBO-n, de Amerikában már ma este.

Én személy szerint már nagyon várom.


Én is várom már nagyon. Remélem lesz olyan színvonalas mint az első és második évada.
0
0
0
0
no avatar
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/d/d8/Game_of_Thrones_title_card.jpg/270px-Game_of_Thrones_title_card.jpg



Tudom, hogy ennyi erővel minden könyvnek és sorozatnak lehetne saját témája, DE! én úgy gondolom, ez egy olyan kaliberű könyv és sorozat ami megérdemli a külön témát. Bízom benne hogy ezen az oldalon számos rajongója van a könyvnek és sorozatnak egyaránt.

Ismertető a sorozatról: [LINK]
Rajongói oldal:
[LINK]
PORT.hu
[LINK]
Aki esetleg nincsen tisztában a SPOILER jelentésével, annak itt egy leírás: [LINK]

A téma lényege az volna hogy kibeszéljük a sorozatban történeteket. Természetesen normális keretek között és betartva az alapvető dolgokat, pl: spoiler funkció normális használata és az egyéb dolgokat.
Az olyan képeket, videókat és személyes véleményeket amik "ellőnék" mások számára úgymond a "poént" tessék spoilerbe tenni. Még annyit hogy a SPOILER felé írjátok ki melyik évad, melyik epizód.
Pl:
s01e01
Spoiler!
szöveg


Ma Trónok Harca 3. évad PREMIER a HBO-n.
3. évad leírás:
Spoiler!
Új évaddal folytatódik az HBO George R.R. Martin regényciklusából készített sikersorozata. A fantázia világában királyi házak vívják csatáikat a Westeros fölötti hatalomért. A megosztott királyságnak szörnyű fenyegetéssel kell szembenéznie.
A harmadik évaddal folytatódik az HBO mozicsatorna George R.R. Martin A tűz és jég dala című nagy ívű regényciklusából készített sikersorozata. A fantázia szárnyaló világában királyi házak vívják csatáikat a Westeros fölötti hatalom megszerzéséért. Hűség és ármány, szerelem és halál kíséri az összecsapásokat, melyben királyok és királynők, lovagok és árulók versengenek a hatalomért. Az új évadban a már jól ismert karakterek mellett feltűnik Mance Rayder, a Falon túli király, aki szörnyű fenyegetést jelent a megosztott királyságra.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció