Testépítés, bodybuilding, gyúrás

Szerző: patrikk911, 2012. June 11., téma
Fórum » Sport
Hozzászólások: 1 018
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bukta avatar
flyaway2: Itt nézegess elég jó edzéstervek vannak.
[LINK]
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Látom nem túl sportos a gépigényes társaság, el van hanyagolva ez a téma. Ez a 3. kommentem itt és eddig egyszer se kezdtem el egyik után se edzeni (mármint rendesen huzamosabb ideig) de most ott tartok, hogy jövőhéten elkezdek (már tényleg) kondizni és csak annyi tart vissza, hogy 0 tapasztalat, az egyetlen dolog amit ot tudni fogok rendesen szabályosan használni az a súlyzó...:dd Szóval meg lehet kérdezni, hogy ki mit ajánlana tricepsz/bicepszre, vállakra, hátra és hasra?
0
0
0
0
Slyy avatar
Én az izzadós vagyok. 😀 De viszek törülközőt szóval nem úsztatom el a padokat, gépeket. 😃
0
0
0
0
Matt99 avatar


Ki melyik? 😃
Én tükörmágnes 😃
0
0
0
0
winrar avatar
Akkor megyek és kigyúrom CJ-t San Andreasban. Ott igazi sport a shift és a balkatt nyomkodása 😆
0
0
0
0
tomi961 avatar
csak annyit mondok sokszor meg kell fogni a vasat(winrar esetében mást) hogy elérj valamit ebben a sportban, én személy szerint nem ajánlom ezt a sportágat, mert folyamatosan nyomni kell, én is csak azért nem hagyom abba mert már túl sokat élertem ahhoz hogy csak úgy eldobjam ezt magamtól, pedig kurvára unom már 😃 ebbe a sportba csak az kezdjen bele aki komolyan gondolja szerintem,ne az legyen hogy 1 hónap múlva hagyod a pics*ba, szerintem edzés helyett ha tehetném valamilyen küzdősportot választottam volna,jó formában tart stb pl kick-box vagy akár a sima box is de kinek mi tetszik 😀
0
0
0
0
winrar avatar
Szó szerint faxa edzéstervet 😂
0
0
0
0
CoDMW3 avatar
Deakzsolt Mindkettőt edzésben kell tartani különben nem lesz szimmetrikus az összkép és még a nagy izomtömeg miatt jobbra dőlsz mint a krumpliszsák. Ehhez is ki lehet alakítani egy f*sza edzéstervet. 😂
0
0
0
0
CoDMW3 avatar
Matt99 Na ez nem hangzik rosszul sőt. Csípem az ilyet amikor valaki csak úgy a semmiből ahogy te is mondtad "0 tapasztalattal" kezd magának alkotni különféle gyakorlatsorozatokat stb.
Azt a fajta tréninget én is ismerem. S majd meglásd lesz is eredménye mert láttam rá élő példát. Nekem haverom aki benne van a témában és az eddigi eredménye elképesztő, magyaarul jóformán nagyobb melle van mint bármelyik csajnak itt a közelben. na és itt nem az olyan egyénekre gondolok akik sálként is használhatják adottságaikat.

Az edzéés mindenkinek kivétel nélkül kell. Nem kell elrettenni tőle ahogy sokan teszik, hogy "jajj nem bírom" meg "én nem fogok koplalni" mert rengeteg tévhitben vannak ezzel akpcsolatban. Ha már kajálás én is sokat eszem ugyanúgy csak beosztom. Mindössze 3 óránként étkezem de kis adagokban. Edzés előtt egy órával sok szénhidrát kell, utána pedig sok fehérje és ennyi.

reflmix Ez így igaz egyébként, de ahhoz, hogy a következő vagy akár már az idei nyárra jól álljon a bimbó tenni is kell valamit legalább akkor amikor beköszönt a szünet, a remek idő és a körülmények is adva vannak. 😀
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Matt9
Kockahas nem az edzéstől, ha nem a diétától lesz.
0
0
0
0
reflmix avatar
Nana !.. Nem nyáron kell elkezdeni.. Nyárra kell jól kinézni ! 😀
0
0
0
0
Matt99 avatar
öööö én erre inkább hobbiként tekintek heti 4-5 óra, van itthon egy jó kis edzőgép amin lehet sok mindent művelni, + haspad, de ezt a nyarat igyekszem mozgással eltölteni. Saját edzéstervem van amit 0 tapasztalattal állítottam fel, de eddig úgy néz ki egész jól működik 😃

A jövő héten pedig elkezdem a: "kockahas egy hónap alatt" tréninget, ami valahogy így néz ki: 😃

https://hellourban.com/media/k2/items/cache/c1572c59821062c96d0fc33ad32a2983_XL.jpg

Talán kicsit könnyítek rajta a köldöksérvem miatt, de lehet hogy nyújtok is rajta, így nyár végére valszeg meg lesz 😀

Emelett csinálom a sima edzéstervemet, + heti egy cooper és sok-sok bicajozás.
0
0
0
0
CoDMW3 avatar
Na mivan itt emberek? Itt a jóidő? Lehet kezdeni edzeni most már komolyan. Persze edzeni mindig kell akár lehajoltok egy darab vajaskenyérért a földre, vagy rántotok egyet a Pc-tek behúzózsinórján.
Ennél én többre gondolok. Na ki mit művel? Halljam!
0
0
0
0
Player123 avatar
Rendben,köszönöm. 😀 Nézem természetesen a neten is,de gondoltam megkérdem itt is,ha van ilyen téma.
0
0
0
0
reflmix avatar
Megfelelő gyakorlatokat neked kell kitapasztalni ! Lehet ami másnak hat,működik, az neked egyáltalán, vagy csak nagyon kis mértékben fog hatni. Gyakorlatokat itt most nem írnék mert elég hosszadalmas lenne, de PÜ ben eltudok küldeni,tudok írni pár hasznos gyakorlatot(amik nekem és az edzőtársaimnak működött) . Az internetről is lehet nézni sokat , de vigyázz mert sok ostobaságot is szeretnek írkálni az emberek !
0
0
0
0
Player123 avatar
Sziasztok!

Szeretnék elkezdeni edzeni,viszont nagyon kezdő vagyok. Azt akarom kérdezni melyek lennének a megfelelő gyakorlatok a különböző testrészekhez?(Kar: Bicepsz/Tricepsz, Láb, Hát, Mellkas tudjátok.) Illetve a kardioba futáson kívül még mi lenne megfelelő?
Köszönöm előre is a válaszokat.
0
0
0
0
reflmix avatar
Igazából, a Scitec,Biotech nevet külföldön ha mondod, azt se fogják tudni mi az . Ezek csak itthon ilyen elterjedtek, és mivel baromi nagy haszonnal készítik,forgalmazzák a termékeket , így közepes minőségű fehérjét adnak Extra minőségi fehérje áron. Szóval optimum nutriton tényleg a világ egyik legjobb táp.kieg gyártója, de Magyarországon megmondom őszintén szinte sehol nem láttam vagy ha van is elég húzós áron adják. De én azt mondom ha van pénze az embernek, ilyen téren nem érdemes nagyon spórolni.
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Haverom páréve meg úgy járt hogy elment tömegnövelőt venni és a fehérjét rásózták,mondták neki hogy ez ugyan az 😃
Ajánlom a vitamint, én multi pro-t szoktam szedni.
Velem meg olyan volt mikor még semmit nem tudtam az egész sportról hogy mi hogyan is van, elmentem vettem egy zöld jumbot, a csávó a boltba kérdezte hogy tudom e hogyan kell szedni, mondtam hogy nem, erre elkezdi mondani hogy edzés előtt 4kanállal meg edzés után 4kanállal kb 1l vízzel.
Hát szépen meg is csináltam ezt, edzés előtt 4kanálall+1l víz úgy eltelített hogy mozdulni nem bírtam 😃 Szóval jó emberek ülnek be az ilyen boltokba is, azt se tudják mit hogyan kell szedni, de azért mondják hogy így meg úgy szedd.
0
0
0
0
reflmix avatar
Így igaz, sajnos nekem volt arra példa hogy az ismerősöm (45kiló) elakart kezdeni edzeni bement a helyi táp.kieg üzletbe, és szegényre MINDENT amit lehet rátukmáltak, Vitamin, vagy 2 féle tömegnövelő, fehérje,kreatin,és még sorolhatnám, otthagyott a boltba majdnem 30.000 forintot, és mi lett a vége ? Persze hogy 1 hónap után abba hagyta az edzést, mert azt hitte hogyha ezeket szedi, megnő, közben minden nap vagy ilyen 10-éveseknek elegendő tápanyagokat vitt be a szervezetébe,vagy össze-vissza zabált minden ipari hulladékot.Arról nem is beszélve hogy minden hétvégén atom részegedés, heti 2 doboz cigi és még sorolhatnám .. Az ilyen mit vár ? 😃 Amúgy vitamint nem szoktam vásárolni, de az izület védőn erősen gondolkozok mert néha-néha kattogok rendesen .. 😃
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Aki azt írja hogy a kaja számít a legtöbbet, annak igaza van.
Megvehetsz bármilyen tápkiegészítőt, nem fog sokat érni, ha a kajád nincs rendben (szépen kiszámolva hogy fehérjéből,szénhidrátból,zsiradékból mennyit kell enni 1nap)
De azt nem tudom hogy tudtátok-e de a legfontosabb tápkieg a vitamin, és csak utána a fehérje, szénhidrát stb..
A Biotech is jó márka, tőlük ízületvédőt szoktam venni, de a kedvenc a Scitec.
Kezdetnek, megfelelő kaja+vitamin+fehérje meg teszi. De utána a fehérje mellé kell szénhidrát is, edzés után azt is pótolni kell nem csak a fehérjét.
1-2hónapban átmozgató edzést kell végezni, hogy szokja a tested a terhelést, így elkerülve a sérüléseket, és megtanuld a gyakorlatokat helyesen végezni. Ez után mehet a osztott edzésterv.
0
0
0
0
reflmix avatar
Próbáld ki a Biotech-et. Másnak lehet nem vált be, de lehet nálad az fog a legtöbb eredményt hozni .. Persze megfelelő munka mellett .. Én ittam rengeteg étrend kiegészítőt, Body Science,Biotech,Scitec,Myprotein stb de lassan 1,5 hónapja semmit nem iszok,szedek, CSAK a kaja .Ha a kaja nincs meg, nem is érdemes gondolkodni étrend kiegészítőn . . De bátran próbáld ki a Biotech-et,lehet nálad eredményt fog hozni... Nem vagyunk egyformák ! 😀
0
0
0
0
sachme avatar
Reinkz Megkérdezhetem ,hogy neked mi bajod van a Biotech-el? Nekem elég jól bevált, bár ízre nem a legjobb, viszont vízben remekül oldódik.Az ízet nem kell nézni , csak meg kell inni és kész 😃 Nem vagyunk kislányok hogy nyafogjunk milyen az íze.Ajánlani tudom csak.Viszonylag olcsó és a hatás sem marad el. 😀
0
0
0
0
psandor avatar
nyers tojás nem jó ötlet, ugyanis szalmonellás lehetsz, plusz nyersen nem tudja teljesen felhasználni a szervezeted!
0
0
0
0
rtitusz avatar
Inkább vegyél valami minőségi fehérjeport, jobban jársz. Tojásból nagyon sokat kéne megenned egy turmixnyi fehérjéhez. Én edzésnapon reggel, edzés után és lefekvés előtt iszom egy turmixot, pihenőnapon reggel és este. 2KG kb. egy hónapig elég nekem.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Elég kihalt téma de remélem gyorsan kapok választ.
Na szóval az a kérdésem, hogy ez a nyers tojásos cucc jó dolog?
Hány tojást kell meginni, hogy ne pazaroljak el X tojást? Edzés előtt vagy után vagy mindegy? És az egészet vagy csak a sárgáját/fehérjét?
0
0
0
0
jumpen97 avatar
RoboCopRKS:

Nekem meg szebb a kutyám, mint a te avatarod. Ez most ilyen volt😃
Ezek után még betolsz egy ''gyúrj inkább agyra'' szöveget. Nos ha te agyra gyúrnál, nem kérkednél a kockahasaddal, és nem lógna ki a kapanyél a szádból. Ez olyan logikátlan... Ha okosabb lettél volna, most hallgattál volna. De nyugi, téged sem az eszedért szeretünk. 😃
0
0
0
0
dotta98 avatar
1-1,5 év,de,ha jól tudom utána se romlik meg,csak becsomósodik és úgy nehezebben oldódik.
0
0
0
0
Recon934 avatar
Üdv!
A tavaly augusztusban vett 100% whey pro tejsavófehérje, meddig fogyasztható? Mennyi ezeknek a szavatossága ? Ugyanis nem látok rajta.
0
0
0
0
Toma97 avatar
Egyébként hogy ha valaki edzi a testét egyből majom és honnét tudod hogy nem okos ?
0
0
0
0
bukta2 avatar
És ha csaj vagyok? Laughing soft De te is gyúrsz? A lányok az okos fiúkat szeretik,nem pedig a kigyúrt majmokat.Laughing soft Na mind1,zárjuk le a témát. Még válaszolj valamit.Laughing hard


Ne haragudj hogy belepofázok,csak annyit fűznék hozzá ehhez a kommentedhez hogy;
Az "okos" alatt azt érted, aki "Cigizik,iszik,füvezik,stb stb stb, mert manapság ez a "Menő" az edzés pedig Egészséges, persze csak ha nem vagy szét koxolva,csak hogy felvilágosítást nyerj 😃

sachme" pedig jól beszél! edzeni és enni!

Mindenki kérdezi, Mivan te koxolsz? erre az a válasz hogy; nem, csak mikor te nyomod a Call of Duty-t én lent vagyok a terembe 😀 ennyi a különbség...
0
0
0
0
RoboCopRKS avatar
Próbáld meg megkérdezni itt:[url]http://www.bodybuilding.hu/supersite/index.php?option=com_content&task=view&id=10[/url] Vagy keress valami olyan oldalt ahol tudnak segíteni.[url]http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=bodybuilding&kategoria=244[/url]
0
0
0
0
BANK19990806 avatar
de most komolyan. Azért kédeztem mert a kakaóban nyilván van cukor és édsesítószer
0
0
0
0
RoboCopRKS avatar
BANK: Szia!igen,hányni fogsz.
0
0
0
0
BANK19990806 avatar
Hello , sziasztok. Lenne egy fontos kérdésem. Ha natúr íztelen 80%-os tejsavófehérjét kakóval ízesítek akkor annak lesz valami káros hatása?
0
0
0
0
no avatar
Nem tartom magam okosnak, meg pont leszarom mit gondolnak a nők 😃
0
0
0
0
RoboCopRKS avatar
És ha csaj vagyok? 😃 De te is gyúrsz? A lányok az okos fiúkat szeretik,nem pedig a kigyúrt majmokat.😃 Na mind1,zárjuk le a témát. Még válaszolj valamit.😆
0
0
0
0
RoboCopRKS avatar
Én hurkát eszek kolbásszal. 😃 Ezért van kockahasam pubi. Jajj! Nehogy fejbe lődd magad! Én ezt most jelentem az oldalon.Butaságot azért ne csinálj 😉😃😀😃
0
0
0
0
no avatar
😃 Arra? Hamarabb lőném főbe magam 😃
0
0
0
0
RoboCopRKS avatar
nem nem komám! 😃 Te vagy irigy az én testemre. 😃
0
0
0
0
no avatar
RoboCopRKS: Erre csak annyit tudok mondani, hogy az irigység sugárzik a hozzászólásodról 😃
0
0
0
0
RoboCopRKS avatar
jumpen97: Hát nem vagy egy izmos gyerek.Nekem sokkal kockásabb hasam van mint neked. https://www.rohej.hu/kep/kover.jpg😃 Inkább gyúrj agyra,a lányok azt jobban szeretik.😃😉😃
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok 😀 Azt szeretném kérdezni, hogy ha elkezdek deszkázni ( gördeszka, ha majd jön a jobb idő ), akkor ha csinálom mellette a fekvő/húzódzkodás/lábemelés szentháromságot, akkor a kettő nem üti egymást? Természetesen nem egy napon csinálnám a kettőt (most csak a fekvő megy sajnos mert bent nincs lehetőség a másik kettőre..😞), tehát amit összehozok izmot a edzésekkel azt deszkával nem tüntetem el ? Ja, és ha már itt vagyok, szeretném azt is kérdezni, hogy ha heti 3x(hétfő,szerda,péntek) edzek, akkor ezeket a gyakorlatokat mely napokon csináljam ? Mármint, hétfő: fekvő,szerda:húzódzkodás,péntek:lábemelés? Ezt valaki mondja meg legyen szíves.A szériák mennyiségét, és hogy hány darabot a gyakorlatokból, azt nem kell megmondani mert majd összeállítom a magamnak 😀 Előre is köszi 😀
0
0
0
0
jumpen97 avatar
https://kepfeltoltes.hu/140113/F_nyk_p0207_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttps://kepfeltoltes.hu/140113/F_nyk_p0211_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttps://kepfeltoltes.hu/140113/F_nyk_p0212_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Másfél év, 3 honap kihagyással, szerek nélkül.
0
0
0
0
sachme avatar
Az a tömegnövelő 😀 De oda kell étrend, és eddzés is,merthanem elhízol,ha kövérebb vagy.De ha sovány,akkor nyugodtan jöhet,de melléje eddzés is!
0
0
0
0
no avatar
Akkor téves információt kaptam. Nekem azt mondták, hogy a kreatin megnöveli a tömeget.
0
0
0
0
sachme avatar
Gyorsan ételtől nem fogsz nőni.Semmitől se ! 😃 Oda kell megfelelő munka,min 1év, hogy normális eredmény legyen.A creatin az csak annyiban jó, hogy megnöveli az erőd 25%-al,amivel nehezebb eddzést is végre tudsz hajtani.Szerintem ezektől nem nősz, hanem jobb kondiba leszel, és az izmaid lesznek erősebbek, de semmiféleképp sem sokkat nagyobbak.
0
0
0
0
no avatar
Üdv.
Egy olyan kérdésem volna, hogy egy ilyen edzés mellett:
Hétköznap 6x2 perc zsákolás, 45 fekvőtámasz, 45 felülés (a későbbiekben növelni fogom). Hétvégente pedig szombaton és vasárnap két órás küzdősport edzés (MMA). Gyorsan szeretnék nőni, viszont a pénztárcám nem engedi meg azt, hogy megvegyek mindenféle drága élelmiszert - jelenleg... sajnos ez a helyzet - kreatin szedésén kezdtem el gondolkodni, ilyen edzés mellett érdemes volna-e elkezdeni a kúrát?
Árthat-e valamit ha nem eszem KG számra csirkemellet, halat, stb?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció