uhh bocsi nemszeretném megnehezíteni a dolgod egybedobom őket mekkora betűméretet ajánlsz? hát én tudom minden moderátor álma hogy majd egyszer kedveljék őt az adott fórumon/oldalon szerencsére neked nálam bevált
bEEfRee írta:
uhh bocsi nemszeretném megnehezíteni a dolgod egybedobom őket mekkora betűméretet ajánlsz? hát én tudom minden moderátor álma hogy majd egyszer kedveljék őt az adott fórumon/oldalon szerencsére neked nálam bevált
CSak azért kértelek meg téged, hogy gyakorolj, hátha egyszer modi leszel.
Ninácskám nemtudsz valami programot nekem, amiben css-t tudok készíteni? nemtalálok semilyen vizuális css szerkesztot. ahh suliból deszar írni szlovák billentyuzeten nincs se ´o´ , se ´u´ na szal azok az o,u ekezetes szarok D
bEEfRee: Én a notepad ++ -ban szoktam megcsinálni a css-t. Bár nem tudom, hogy te milyenre gondolsz...Jobb oldalon írom a html-t, bal oldalon a css-t és folyamatosan tudom ellenőrizni hogyan néz ki
vizuális css editorra ahol nem kódokat írsz, hanem már mintha kész álapotában raknád össze. kepeket elhelyezel, stb, de vizuálisan, nem forráskód formában
sziasztok, szükségem lenne a segitségetekre.
szeretnék készíteni egy costum dropdown, valamennyire meg is írtam müködik köszöni szépen jól van de a hintes része nem müködik rendesen, vagyis nem úgy ahogyan én szeretném, jelenleg a hint az inputban szép ígyis kell kinézzen de ha kiválasztok valamit annak nem marad meg a stilusa hanem felveszi a hintes stilust. nem sikerült megcisnálnom
itt a file: http://ge.tt/4X6a...
Esetleg valaki segitene ?
Szerkesztette: Moose - 2013-03-22 00:23