Anonymous hekker csapat

Szerző: Mort2195, 2012. February 20., téma
Fórum » Társalgó
Bizonyára már egy páran hallottatok erről a hekker csapatról, mert elég komoly ügyeik voltak már. Az FBI és a CIA oldalát is nem rég feltörték, de ezt most nem lényeg.
A csapat azt mondta, hogy március 31-én leáll a világon mindenhol az internet. Persze nem örökre, de egy pár órára vagy napra le akarják állítani. Hát én kételkedem benne, hogy ez sikerülne, de 1 hónap múlva megtudjuk. Itt van a cikk róla: [LINK]

Most Spanyolországban pedig már személyesen is elmentek a helyszínre meghekkelni valamit, erről pedig itt olvashattok: [LINK]

Mi a véleményetek erről az egészről? Szerintetek lehetséges, hogy leáll az internet?
Hozzászólások: 114
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
neuroflex avatar
világ vég marhaság amúgy is 😂
0
0
0
0
Randy Orton avatar
Jaj, ne csináljátok már, ha összejönne nekik, akkor pár napig nem lenne net, nem halnátok bele. Legalább híradó se lenne, mert már ott is csak a újszülött fókákkal foglalkoznak. Ráférne a világra egy nagytakarítás!
Dec 21-én meg világvége! Na és akkor mi van? Ki nem szarja le...
0
0
0
0
neuroflex avatar
kakasu írta:
Ha igaz hír akkor tömeg katasztrófa lenne 😊
0
0
0
0
neuroflex avatar
szerintem kizárt ha nem lenne net tömeg katasztrófa lenne szerintem 😊
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Én nem ellenzem őket éppen ellenkezőleg, mutassák meg az olyan országok képviselőinek amilyen nekünk van és ne akarjanak már minden hulladékért elkérni pénzt mert pl ők sem 100%-ban eredeti szoftvert használnak (gondolok itt a CIA és FBI-ra). Lehetne már valami jobb programjuk is pl országok, kormányok szerverét meghackelni és lemondásra bírni mert ők ezt tűzték ki ORBÁN ellen személyesen is. Igen. Megfenyegették az országot.
0
0
0
0
niteforce avatar
de amúgy tényleg rossz elképzelni mi lenne, ha akár 1-2 órára is leállna az internet.
Hiszen ma már minden ott történik. Pénz átutalás nincs. Hírközlés nincs. És már csak a szórakozás az sincsen. Megbénulna szinte minden ország. Katasztrofális lenne, sokkal több kára lenne annál, minthogy nem tudsz MW2 multizni.
0
0
0
0
robiiikaa avatar
Ez durva lesz,ha igaz :// Azért 1 nap internet nélkül meghal a világ. Senki semmit nem tud semmiről :// Lehet lesz megint egy Word War! :// Ki tudja,hogy ez az "Anonymus" ci*ányság kikből áll össze. :// Ha ezek egy CIA és FBI rendszert feltörnek,akkor értenek a munkához. Ehhez annyit. "Mint amikor volt az a román csávó,hogy feltörte a Nasa honlapját 2,5 órára,azt jött az FBI és stb..,hogy elvigyék a csávót egy Amerikai börtönbe. Ha egy román suttyónak sikerül,akkor egy kis tudással bárkinek. 😉
0
0
0
0
Randy Orton avatar
Reklámfogásnak jó volt a cikk, másra nem. Lehetetlen vállalkozás...
0
0
0
0
Furmann96 avatar
Szerintem nem nagyon menne de ha mégis azt pár napot kibírnánk szerintem, úgyhogy sok sikert nekik. Am sztem akkor 15 év biztos meglesz nekik ha nem több. Meg mint már ellőttem is írták az egészet elég durva lenne max pár helyen. Nekem ez a véleményem de lehet tévedek.
0
0
0
0
Gorre avatar
Az még hogy az fbi oldalát meghekkelték nem jelent semmit, az csak egy honlap, nem pedig 13 (vagy mennyi) darab teljesen levédett szervergép. Szerintem kb. 10% hogy sikerülhet.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Ők már a Facebookot is megakarták bénítani tavaly, de nem lett belőle semmi...
0
0
0
0
niteforce avatar
Szinte lehetetlen az egész internetet megbénítani.
Már volt hasonló támadás 2 is, de a fő pontokból csak keveset sikerült kiiktatni.
Lehetetlennek tartom. De ha még is sikerülne durva botrányok lennének miatta.
0
0
0
0
DCMAN avatar
persze..aki az fbi oldalára is képes betörni meg ilyenek azt nem tántoritja el senki semmi..ha aztmondják akor ugy lessz..csak kíváncsi lennék rá hogy akarják azt csinálni...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció