Origin

Szerző: niteforce, 2012. February 15., téma
Fórum » Szoftver
Hozzászólások: 316
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Techthomas avatar
Hali! Kellene nekem egy nagyszabású segítség. Olyan problémám lenne hogy rég léptem már be a programba és még régebben a hozzá tartozó e-mail címemre "citromail :\" És most ahogy jelentkeznék be az Originsbe küld nekem megerősítő kódot a citromra ami pont múlthónapba járt le úgy mond így már levelek nem tudok fogadni csak amik meg vannak olvasni. Próbáltam újra aktívá tenni a fiókot de nem lehet, jó nagy ..... na mind1. Kérdés hogy tudnám meg változtatni az emailem Originbe mert hiába megyek arra a lehetőségre a honlapon, jelentkezzek be aztán küldi a kódot a citromra ismét..... Bukta van? Vagy mit tudok ilyenkor tenni? Köszi előre is!
0
0
0
0
💬 8
Default avatar
@Techthomas: 3 hónapig ha nem lépsz be a citromba inaktív lesz az email cím és az origins úgy látja hogy megszűnt a cím. Írj a supportnak.
0
0
0
0
Techthomas avatar
@Default: Igen erre gondoltam én is, de sehol nem látom hol lehetne míg nem lépek be. Esetleg egy sreenshoot-ot kérhetnék mert sehol nem találtam. Köszi
Ui: talán most találtam valamit de majd kiderül mert várnom kell a segítségre úgymond. Majd írnak. Kíváncsi leszek.
0
0
0
0
xCube avatar
@Techthomas: A citromail supportjával vetted fel a kapcsolatot, vagy az EA supporttal?
0
0
0
0
Techthomas avatar
@xCube: EA de semmi válasz vagy reakció nem érkezett.
0
0
0
0
xCube avatar
@Techthomas: Annak idején én is jártam így a citromail -lel. Azóta megfogadtam, hogy nem használok e-mail szolgáltatást ilyen kis szolgáltatónál. Érdemes a nemzetközi nagyoknál regisztrálni, ott évekkel később is be lehet lépni a fiókba, ráadásul a többlépcsős biztonsági belépés lehetőséget ad arra, hogy saját magad megoldj bejelentkezési problémákat és a support is gördülékenyebb.
0
0
0
0
Techthomas avatar
@xCube: Igen tudom sajnos. Én is így vagyok vele csak ugye mikor még "bejött" az internet akkor freemail aztán 2010 után citromail-re váltottam. Már én is legalább 8 éve gmail-t használok. Csak hát mondhatjuk lustaságnak is soknál még meg hagytam nem írtam át. Eddig nem is volt probléma, meg ugye nem is gondoltam ilyen történhet. Erre tessék.....
Nem tudom hogy kéne meg menteni az EA fiókom mert hiába próbáltam fel venni velük a kapcsolatot, ott ahol néztem-írtam nem lesz jó mert válaszra se méltatnak.

Ui: Nah.... Vannak még csodák. Mondom belépek meg próbálom az origint. Nem küld most kódot. Már változtattam meg is az email-em 😁

Gondoltam én.... ellenőrző kódot küld a citromra hogy meg tudjam változtatni..... Vicc.... 😀😀
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@Techthomas: Ugyan úgy jártam mint te nekem sikerült a supportal felvenni a kapcsolatot
De hiába adtam meg mindent jöttek az olyan kérdések hogy mit írtam be születési évnek
Nyilván valami random szart szóval ugrott az accom úgy ahogy van
Szerencsére 2 nfs volt rajta még pár ingyenes cucc
Bf3 dead space mass effect 2
0
0
0
0
Techthomas avatar
@MC MaRcI: Az ***@..... Hát nyilván én se fogok emlékezni mert én is sokszor random dolgokat adok meg ilyen helyeken.
Hát nekem BF-ek Starwars Gamek meg van még pár ami van. Azért sajnálnám őket. Főleg hogy a Bf V-vagy I-et most elő akartam venni. Hát akkor számolhatok a legrosszabbal is úgy látom. Nem szép!
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Sziasztok!

Kérdés merült föl bennem.... Miszerint Xbox game pass része lett az EA Play is.
Ezt hogyan tudom kihasználni? Merthogy ez miatt mondtam vissza az EA Play előfizetésem...
0
0
0
0
💬 1
xCube avatar
@AMDMonsteR: Bár gondolom azóta elintéződött a dolog, azért leírom az utókornak:

Teljesen automatikusan működik, megjelennek az EA Play címek is a játszható játékok listájában. EA account természetesen kell hozzá, de a te esetedben ez ugye adott.
0
0
0
0
KENI07 avatar
https://i.imgur.com/PS4Qa9v.png

Sziasztok valakinek valami ötlete ezzel a hibával kapcsolatban?bf5 is ugyan ezt csinálja.
0
0
0
0
Superman79 avatar
Megoldottam. Azt írta ki, hogy hiányzik a valami.dll fájl. Azt le akartam tölteni, de kiirta, hogy károsodáshoz vezethet. Utána visszajöttem ide a topic ra, és éppen akartam írni, amikor megláttam Gadam97 hosz-ját. Letöltöttem az Ea beta-t, és működik, csak nem érzékeli az óráimat, hogy hányat tettem bele játékokba, és nemtom, hogy megmaradtak e a mentések, de az már mind1, origin en inkább csak fifa 20-zok. kivittem a bf 4,1,5 kampányár, de nem multizok annyira. Szóval MŰKÖDIK.
0
0
0
0
Superman79 avatar
Miért nem akarja elindÍtani???? Win újratelepítés volt. Se a hdd ről, se a frissen letöltött verziót nem akarja elindítani.
0
0
0
0
no avatar
[LINK] Csak meg változik ennyi idő után😃
0
0
0
0
wato avatar
Sziasztok, szokott ezeknél ugy lenni hogy kb 10-ik probálkozás után sem enged előfizetni?
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Update: Végül nekem a mellékelt oldalon található FIX1-es megoldás működésre bírta az Origin-t. Egyelőre működik.
[LINK]

Sziasztok ! Nektek nem crashel mostanában a kliens? Már rendszer újratelepítést mindent próbáltam. De akárhányszor elindítom pár másodperc után becrashel az egész. [LINK]
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Újraraktam a Windows 10-et a mai nap. Le szerettem volna tölteni az Origint-t, azonban nem nyílik meg a Setup. Kellett neki két dll., azokat letöltöttem, beraktam jó helyre, azokkal már nincsen baja. De most azt írja ki ha elindítom, hogy az alkalmazás nem tudott megfelelően elindulni (0xc000007b). Már újratelepítettem, de semmi. Mi lehet a baj?
0
0
0
0
💬 2
reszler112233 avatar
@HBence00: Google barát! [url]https://www.google.com/search?q=0xc000007b&client=firefox-b-d&source=lnt&tbs=qdr:m&sa=X&ved=2ahUKEwiRltDFmLPpAhWjtYsKHYhzDoQQpwV6BAgLECA&biw=1920&bih=966[/url]
0
0
0
0
no avatar
@reszler112233: Köszönöm szépen, segített. Én bezzeg nem találtam...
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Sziasztok!

Újra ugyan az miatt a probléma miatt írok.
Most, az legutóbbi update óta nem nyit meg random játékokat, legyen nyitva akármilyen másik program, vagy csináljon akármit a gép... Egész egyszerűen megnyitja magát tálcáról az origin. Eddig semmi sem segített ezen.
Másnál is létezik ez a probléma? Support mindig szokott válaszolni, hát most semmi. Nagyon idegesítő!
Bármilyen ötletet vagy tanácsot írjatok lécccii!
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Update 2. Eltelt egy újabb egész munkanap, a support nem válaszol, a verification email meg még mindig a habokban. Nem is érdekel, elengedem. A fiókomon található kb 250.000 forintnyi játékomat a jövőben torrentezés formájában hajtom be a cégtől. Kamatokkal. A következő 40 évben.
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@kolbaszkarika: Még emlékszem korábbról, mikor valaki ezt a kliens-t védte, hogy mennyivel különb mint a Steam és stb. 😆 Nekem sosem volt szimpi, de amiket olvasni róla hetente, hogy igazából nem is működik mert éppen olyanja van az minőségi kliensre utal, support meg ugyan olyan hanyag 😶
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
@LordSzalko: Nekem sosem indul el elsőre csak ki írja hogy elküldjük a hiba okát a szupportnak mondom oké és restart origin utána meg semmi baja. Hetek óta csinálja ezt minden nap. 😊😶
0
0
0
0
ben_aloha avatar
@kolbaszkarika: Nekem össz-vissz kétszer volt problémám az Originnel, mindkétszer értelmes módon írtam nekik és még aznap megoldották a problémát. Nem lehet, hogy valami gmail.hu és/vagy más gagyi email-ed van? Én is használtam amolyan trashmailnek mail.com-ot, szinte semmilyen visszaigazoló email-t nem kaptam meg, de van, hogy még a gmailre sem.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Január óta nem tudok bejutni a fiókomba, amire már bőven 6 számjegyű összeget költöttem. Emailre nem válaszolnak. Soha többet nem fizetek 1 forintot sem ennek a nyomorult cégnek.

Update: na, pont válaszoltak a 4 napos emailemre. Az emailem arról szólt, hogy nem kapom meg a verification kódot. Erre azt a választ kaptam, hogy sajnálják hogy bannolva van az accountom. Yeah, 4 nap alatt egy emailt kisajtoltak magukból, ami semmi mást nem eredményezett csak egy újabb emailt, hogy olvassa már el figyelmesen.
0
0
0
0
💬 3
mareszinho95 avatar
@kolbaszkarika: Szánalmas, sajnos hasonló cipőben járok én is. Közel én is akkora összeget öltem bele -.- ( bár telóval betudok lépni de játszani gépről nem tudok.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@mareszinho95: Katasztrófa. A Mariah néven bemutatkozó EA supporter szerintem agyvérzéssel született. Azon kívül, hogy nem értette meg mi a bajom (8év Anglia után érthetően fogalmaztam), azt is beleírta az emailbe hogy egy másik emailben küld egy biztonsági kódot, amit másoljak be neki. Biztonsági kód. Arra az email címre, amin éppen beszélgetünk...😂 Hát ez így marha nagy biztonság, gyakorlatilag ha valaki feltörte az emailem, most neki küldi el ugyanúgy a kódot.
Ja, és persze az a kódos email nem érkezett meg...
0
0
0
0
mareszinho95 avatar
@kolbaszkarika: nekem is ugyan ezt írták...
ja persze a kód nekem sem érkezett meg..
a biztonsági dolog az meg egyszerűn kész kabaré.. 😃
0
0
0
0
mareszinho95 avatar
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van hogy azt írja ki a belépésnél az origin
( We're sorry, but we're having some technical difficulties. Please try again later )
origin újra rakással próbálkoztam de nem segített
jelszó változtatással is
kb 1 hete nem jó
valakinek valamilyen ötlet? 😀
0
0
0
0
💬 3
Maros avatar
@mareszinho95: Próbálj meg telefonról bejelentkezni.
0
0
0
0
mareszinho95 avatar
@Maros: arról beenged lépni...
de géprél nem 😞
0
0
0
0
Maros avatar
@mareszinho95: Más gépről nem tudod meg próbálni? Csak úgy magától ok, nélkül kezdte el ezt csinálni?
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Sziasztok!

Következő a problémám:

Mióta frissült az Origins tegnap, random, játék közben vagy csak készenlétben is megnyitja a fifa indító pultját. Nem értem, hogy hogyan vagy miért, de mindig megnyitja. Bezárom, egy perc és újra megnyílik, ha játszok, akkor azt lerakja, minimalizálja és megnyitja a fifa indítóját.

Valaki találkozott ezzel? Mi ez az aberrált viselkedés?
0
0
0
0
💬 6
Andor1997 avatar
@AMDMonsteR: Ez aztán a hiba,javaslom szedj le egy telepítőt és installáld újra,egyébként meg ha ezt nem szeretnéd ,akkor töröld ki arra az időre a fifa indítóját a fifa főmappájából ,amíg azzal nem játszol.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@Andor1997: Igen, hiba, ugyanis újra is raktam már a játékot és utasítás nélkül indítja, akkor is, ha amúgy fut másik program, vagy játék.
Milyen telepítőt? Originból lett telepítve, és gyakorlatilag a játékot indítja el, csak van annyi felülete, hogy játék, vagy beállítások, mint a Tomb Raider-eknek és ha az feljön, akkor félbe szakít akármilyen programot, ami nagyon kellemetlen.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@AMDMonsteR: Arra gondoltam,hogy az Origint töröld le és telepítsd újra...vagy mint írtam töröld ki a fifa indítót,hátha.
0
0
0
0
no avatar
@AMDMonsteR: Hali nekem is ez van rohadt idegesítő,tudtál valamit csinálni,hogy jó legyen?
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@Lackoka25: Egyenlőre megfogtam és leszedtem a Fifa-t... Nem segített nekem reinstall sem.

Most, hogy Fifa nincs, az NFS Heat-et indítja folyamatosan, ami jelen helyzetben annyira nem idegesítő, mert most azzal játszom, de ha nem, és be van kapcsolva az Origin, akkor simán rányitja akármelyik másik programra , vagy játékra...

Renderelés közben egyszer csak NFS...
0
0
0
0
no avatar
@AMDMonsteR: Hmm valami megoldás bizos van rá reméljük minél hamarabb találnak rá valamit,gondolom nem csak nekünk 2 nek van baja vele. Én mindig letörlöm újratelepítem az origint, inditom a fifát jol működik addig ameddig be nem zárom és újra el nem idítom.Utána kezdi elörről ezt a dolgot.
0
0
0
0
AttiS avatar
Sziasztok! Másnál is megmakkant az origin? Csak offline módban akar indulni....
Nem tudom ennek lehet-e hinni :

[LINK]
0
0
0
0
💬 2
Warlordcommander avatar
@AttiS: Igen, ennek lehet hinni. Mindig itt nézem ha xaraxik, és általában tényleg lent van szerver ha azt írják. Mint ahogy most is, nekem se akar belépni.
0
0
0
0
no avatar
@AttiS: Hihetsz neki nyugodtan, mások is itt nézik meg, hogy mi a helyzet 😀
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Az Origin letöltése hány gb?
0
0
0
0
💬 1
nilsen avatar
Hali, ez olyan mint konzolon az EA-Access??
0
0
0
0
💬 9
susguy avatar
@nilsen: Maga az Origin egy online áruház és platform, de van rajta Origin Access is, ami az EA Access PC-s megfelelője.
0
0
0
0
nilsen avatar
@susguy: még annyi kérdésem lenne hogy multiban is mennek a játékok?
köszi.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
@nilsen: Igen, az Origin Access teljes hozzáférést biztosít, amíg tart. Mondjuk pl. a 2015-ös Battlefront nem is lehetne benne különben, mert szinte csak multi van benne.
0
0
0
0
nilsen avatar
@Tyrion Lannister: értem köszönöm.
0
0
0
0
nilsen avatar
@Tyrion Lannister: még egy kérdés elnézést. ha előfizetek egy 1-havis Basic-re . és miután lejár nem fogja magát újra aktiválni automatikusan? , mint pl: ps +
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
@nilsen: Alapjáraton újra kiszámlázzák, le kell mondani. Azt nem tudom, hogy be lehet-e állítani csak egy hónapra, de az az alapméretezett, hogy újra aktiválódik.
0
0
0
0
nilsen avatar
@Tyrion Lannister: ki lehet kapcsolni előtte utána néztem, de nem sikerült előfizetnem rá ,.. talán mert a mi bankkártyánk utolso 3-számjegye CVV- az orginen pedig CSC-van..
0
0
0
0
susguy avatar
@nilsen: A CVV és CSC ugyanaz, csak más szavakkal (Card Verification Value és Card Security Code), így valahol máshol lesz a gond. Két kérdés ami felmerül hirtelen:
- Fizettél már korábban is online ezzel a kártyával?
- 100% biztos vagy hogy elég összeg volt a kártyán?
0
0
0
0
nilsen avatar
@susguy: ahan persze vettem ps-re már több játékot , meg xboxra is ott majdnem egy évig fizettem a gamepasst stb,
voltmár hogy nem volt rajta annyi hogy vegyek valamit, de akkor sms-jött. most még az sem.
Azért gondoltotam hogy azzal a CSC-kóddal van valami de akkor nem. :/
0
0
0
0
no avatar
Hali nem tudok belépni a fiokomba tegnap még bent voltam de már az is fura volt hogy csak offline vagyok hiába mentem rá hogy online akarok lenni és semmi ezért letöröltem origin utánna újra raktam most még hiába írom be a emailt meg jelszót nem lép be az istenek se ez most mi lehet origin hiba vagy nálam rossz valami előre is köszönöm a válaszokat!!
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@lampard57: Origin-nél ez általános problémának számít, jelenleg sem te vagy az egyetlen ezzel a problémával.
Itt [LINK] vagy akár itt [LINK] le tudod ellenőrizni, mielőtt azt hinnéd nálad van a hiba.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Jelen pillanatban mindenből egyszerűen hibaüzenet nélkül kilép, vagy annyit ír ki, hogy "An error has occurred" és nem tudom elérni sehol az EA felhasználómat sem.
Semmi üzenet, semmi email... Access Premier tag és EA insider is vagyok, és semmi sem lehet tudni. Ma egyszer csak semmi sem megy... Valaki tud erről valamit?
0
0
0
0
💬 5
no avatar
@AMDMonsteR: Befostak a szerverek. Gyakran előfordul.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@Zsolt17: Mindig írták róla eddig. Most egyszer szak befosott minden...
0
0
0
0
no avatar
@AMDMonsteR: Twitteren már elismerték a hibát és azt mondják dolgoznak rajta.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@Zsolt17: Most láttam... Borzasztó
0
0
0
0
PC GAMER avatar
@AMDMonsteR: Ne huzd fel magad! 😆
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
gigazte avatar
Néha szokott karbantartás lenni az EA szerverein, szóval lehet éppen az volt délelőtt! Mondjuk én nem használom már, vagy ezer éve a klienst, szóval csak találgatok. Próbálkozz vele most délután!
0
0
0
0
no avatar
Common hiba.

Lehetőségek:
- ProgramData törlés
- Újratelepítés
- Verify

Ha Reddit-en/Origin fórumon nem jelzik aznap, akkor nálad van a hiba.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Nem tudom mi van, de valószínű megkaptam az ingyenes accesst.
Engedi a 10 órás NFS Heat letöltését is.
0
0
0
0
💬 1
Tiramisi96 avatar
@reszler112233: Igen én is meg kaptam. Durván 1 hónapos csuszással.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Üdv a fórumtársaknak!

Ez az ingyenes access tényleg csak azoknak megy aki csak októberben csinálta meg a kétlépcsős azonosítást?
Én megtettem de a folyamat közben kiderül, hogy már korábban megtettem ezt.
Ez lehet ok hogy én még mindig nem kaptam semmit?
0
0
0
0
💬 4
Andor1997 avatar
@reszler112233: Természetesen ,ez csak azoknak élt (tudtommal) ,akik ilyet soha nem csináltak.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@Andor1997: És Warlordcommander

Köszönöm a választ. Ez így eléggé nagy átverés és baromság. Ha már egyszer megette ezt valaki annak is adhatnának egy hónapra ingyen access-t, ha meg tovább kell neki úgy is fizet majd érte.
0
0
0
0
thug85 avatar
@reszler112233: Annak idején Google Drive csinált ilyet egy adott hónapban. Aki ellenőrizte és optimalizálta a biztonsági intézkedéseket az kapott +2 giga állandó tárhelyet. Aki előrelátó volt és ezt már rég megcsinálta az mehetett a p***ába. 😆
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@reszler112233: Így van, csak az kapta meg aki oktoberbe csinálta meg.
0
0
0
0
Tiramisi96 avatar
Sziasztok!
Más se kapta meg még az 1 hónapos tagságot ? ,mert nekem 3 barátom már 1 hete megkapta én meg még nem.
0
0
0
0
💬 4
19ati93 avatar
@Tiramisi96: Én se kaptam semmit, 2FA meg be volt már kapcsolva kb 1éve.. Lehet csak viszonylag új felhasználók kapják meg vagy akik direkt októberben kapcsolták be. Nem tudom igazából, de elég nevetséges mindenhogy mert rengetegen nem kapták meg. Itt találsz jópár kommentelőt pl [LINK]

Mindegy már nem is foglalkozom vele, uninstalláltam a bánatba az origint. 😃
Direkt ezért töltöttem le pedig hogy majd kipróbáljak pár EA-s játékot és megnézem hogyan tetszenek.
FIFA 17 meg NFS Run volt amit EA-től vettem utoljára.. Az se most volt.
Úgy voltam vele hogy majd veszek valamit, de lám semmi se lett belőle, hát akkor köszi sziasztok. 😆
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@19ati93: Az kapta meg elvileg aki szeptember októberbe aktiválta akinek már előtte is be volt kapcsolva semmit nem kap.
0
0
0
0
Tiramisi96 avatar
@Warlordcommander: Én októberben kapcsoltam be ,de semmit se küldtek. Hát akkor csak várni tudok ezek szerint. Azért köszönöm a válaszokat.
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Warlordcommander: Igen nagy baromság ez, ha igaz. Enyhén szólva. GG EA
0
0
0
0
gatya123 avatar
Hali, van itt olyan rajtam kivül, aki októberben beaktiválta a két lépcsös azonositást? Elméletileg most novemberben 1 hónap ingyé origin access-t kellene kapnunk, de nálam egyenlöre semmi jele... Nálatok mi a helyzet???
0
0
0
0
💬 2
19ati93 avatar
@gatya123: nálam sincs semmi még 😕

EA válasz:
https://i.imgur.com/dCGlega.png

reddit thread: (másoknak sincs még access)

[LINK]
0
0
0
0
gatya123 avatar
@19ati93: Köszi, akkor várunk... 😞
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok valamiért nem tudok sehogyse bejelentkezni az origin fiókomba újra tettem minden f...m lépést meg csináltam internet elözmények pucolása advencbe minden töröltem és semmi de még telefonról sem mi lehet a baj tapasztalt valaki más is ilyet ???? köszi előre is a válaszokat.
0
0
0
0
gatya123 avatar
hali, origin access premier esetén ugye megkapom a teljes játékot, de ha csak 1 hónapra fizetek elö, ha letelik a hónap nem fogom tudni tovább használni a játékot?
0
0
0
0
💬 1
xCube avatar
@gatya123: Pontosan úgy van ahogy leírtad. Ha lejár az "előfizetésed", akkor nem tudsz tovább játszani.
0
0
0
0
AdmIIIral avatar
Csak nálam van az a hiba, hogy nem akar küldeni biztonsági kódot, ergo nem tudok belépni?
0
0
0
0
💬 2
Jani35 avatar
@AdmIIIral: Nálam is ez a hiba tegnap óta hogy nem tudok belépni,a Magyar support megszűnt vagy mi? szerintem szépen feltörték a fiókunkat...
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Jani35: Magyar support már amióta új kinézetett kapott nincs, azóta a nyelv sincs benne.
0
0
0
0
Dooma avatar
screenschot hogyan és hova menti ?
0
0
0
0
💬 4
roba1996 avatar
@Dooma: C:/Program Files x86/Origin Games/Titanfall/r1/screenshots/
0
0
0
0
Dooma avatar
@roba1996: Nekem az Origin Games mappa fullba üres
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Dooma: Beállításoknál meg is változtathatod.
0
0
0
0
Dooma avatar
@Andor1997: Nagyon nem találtam hol meg hogy melyik gombbal lehet screenelni. Nem vagyok nagy origines Maddennel játszok csak , inkább steames vagyok.
0
0
0
0
no avatar
sziasztok, nekem az lenne a probléma h frissiteni akarja dee hibakód 14:-7 ír ki, meg h csatlakozzak az internetre, de persze a net az jo, játszottama fifa 16at, NFS-sel, akk még jo volt, pár napig nem játszottam, és meg vettem a fifa 18 at és ekkor derült ki h mi nem frissit és igy nem tudok egyikkel se játszani, win 10, köszi a választ ha lesz
0
0
0
0
💬 1
Manyik75 avatar
@Attila1414: Uninstaláld és ragd fel ujra.....
Az origin csinál ilyet néha. 😀
0
0
0
0
no avatar
üdv mindenkinek az lenne a kérdésem hogy az origin lehet használni németországban ingyen vagy fizetős lesz mint a torrenteznék
lenovo 100-15 ibd laptopon szeretnék játszani a battlefield1 el illetve menne ezen a konfigon
i3 5005
4gb ram
nvidia gt920mx 2gb
vagy 8gb rammal jobb lenne az fps ?
0
0
0
0
💬 2
InfernoDante avatar
@Gpatrik: Lehet, teljesen legális.
8GB jobb lenne, de nem lesz egetverő a különbség.
0
0
0
0
Puffin avatar
@Gpatrik: 4GB memóriával meg GT920-al nem biztos hogy erőltetném a játékot... Megpróbálhatod, de nem fűznék sok reményt hozzá!
0
0
0
0
gigazte avatar
Azt valaki magyarázza már el nekem, hogy bejelentkezésnél miért kapcsol be a webkamera mindig? Ez azóta van, amióta valamelyik nap frissített...
0
0
0
0
💬 3
InfernoDante avatar
@gigazte: Origin beállításaiban lődd ki.. Gondolom abban a retekben úgysem fogod használni soha.
0
0
0
0
gigazte avatar
@InfernoDante: Ez úgy írod, hogy tudod, vagy csak úgy szimplán válaszoltál? Nincsen semmi olyan beállítás az Originen belül, hogy webkamera ki/be kapcsolása! Miért is lenne egyáltalán?😂
0
0
0
0
InfernoDante avatar
@gigazte: Napokban futottam át a beállításokat és úgy emlékeztem van olyan is, de akkor csak mikrofon van. Ugyanazért lehetne amiért mikrofon is. 😆
0
0
0
0
rollo avatar
Sziasztok ! Nem tudok bejelentkezni az originbe . Ti is igy vagytok vele vagy csak nekem van ez a problema. Online login is currently unavilable 😞 ezt irja
0
0
0
0
💬 1
gigazte avatar
@rollo: Nálam minden oké. Ma 2x simán bejelentkeztem, és mindig van ismerősöm online!
0
0
0
0
Spacsi avatar
Sziasztok !

Nekem az a problémám hogy amikor indítani akarom az Origint ezt a hiba kódot dobja be (0x000007b). Próbáltam már mindent tudom hogy valószínűleg 32 bit vs 64 bit közötti kapcsolatban lehet a probléma, de egyszerűen nem tudok rájönni, hogy hol és mit csináljak ( megjegyezném zsír új gép és win 10 liszensz van rajta) már a dll-eket is átnéztem meg a Visual C++ is . Segítségeteket és ötleteiteket előre is köszönöm.

Üdv,
Spacsi
0
0
0
0
visor261 avatar
Most már két fiókom van ha valaha kellene 😃
0
0
0
0
csuz-li avatar
visor261: Akkor hagyd a fenébe. Nehéz megkülönböztetni az adathalászatot a tényleges tartalomtól, szóval érdemes a lent leírtak szerint eljárni és nem ész nélkül kattintgatni.
0
0
0
0
visor261 avatar
Feladó: Origin <noreply@e.ea.com>
Ide irányít: https://www.origin.com/irl/en-us/404
Poén: Nem tudtam erről a fiókról

Az én fiókomba be tudok lépni... 😃
0
0
0
0
csuz-li avatar
Semmit nem jelent, csak annyit, amennyi le van írva. Valamelyik automatika kidobott. Változtasd meg a jelszavadat és hajrá. Azért nézd meg az e-mail feladóját, hogy valid-e és ha beírtad az URL-t, akkor is ellenőrizd, hogy nem irányít-e át máshova, más oldalra.

Szerk: Azért először próbálj meg belépni az origin oldalára a jelszavaddal, hogy tényleg módosult-e.
0
0
0
0
visor261 avatar
Van valakinek ötlete ez mi lehet?

"Origin fiókod jelszavát nemrég visszaállítottuk, mert egy szabvány rendszerelemzés azt jelezte, hogy a felhasználónevedet és jelszavadat gyanús tevékenységekre használták. Pillanatnyilag nincs okunk azt feltételezni, hogy a gyanús aktivitás az EA adatbázisaihoz való jogosulatlan hozzáférés eredménye. Az ilyesfajta aktivitás általában adathalászatra, gyenge jelszavak használatára, megosztott kapcsolaton keresztül történő bejelentkezésekre, illetve arra vezethető vissza, hogy a felhasználó ugyanazt a jelszót alkalmazza több oldalon. Sajnáljuk, ha az eset kényelmetlenséget okozott, és reméljük, megérted, hogy ezt személyes adataid védelmében tettük.

Az EA rendkívül komolyan veszi a személyes adatok biztonságát. Ebből kifolyólag azt tanácsoljuk, hogy módosítsd a jelszavadat minden olyan fiókban, amelyben az Origin fiókoddal megegyező bejelentkezési adatokat használtad. A következő intézkedésekkel te magad is sokat tehetsz fiókod biztonságáért: használj erős jelszavakat, legalább évente néhány alkalommal módosítsd a jelszavadat, és használj minden fontos fiókodhoz egyedi jelszót.

Jelszavadat itt változtathatod meg:
http://www.origin.com/hu/account/reset-password?verified=true&token=I6GuPnHhew..&registrationSource=temprequestor&locale=hu_HU

A fiókbiztonsággal kapcsolatos leveleinkben nem találhatók kattintással követhető hivatkozások. Ehelyett azt javasoljuk, hogy manuálisan gépeld be az URL-t a böngészőbe. Ha kérdés merül fel a fiókoddal kapcsolatban, illetve bármiféle problémát tapasztalsz jelszavad megváltoztatásakor, lépj kapcsolatba közvetlenül az EA Terméktámogatással a help.ea.com/hu címen. A fiókod biztonságának fenntartásával kapcsolatban a https://help.ea.com/hu/article/how-to-maintain-account-security címen olvashatsz részletes tájékoztatást.

Üdvözlettel,
Electronic Arts – Terméktámogatási csoport

Ha technikai segítségre van szükséged, lépj kapcsolatba az EA Súgóval.
ADATVÉDELMI ELVEK: Tanúsítvánnyal rendelkező online adatvédelmi szabályzatunknak köszönhetően bármikor biztonságban érezheted magad, amikor az EA termékeivel játszol. Adatvédelmi és sütikezelési elveink megtekintéséhez látogass el a privacy.ea.com/hu oldalra, vagy írj a következő címre: Privacy Policy Administrator, EA Swiss Sarl, Place du Molard 8, Geneva 1204, Switzerland

© 2017Electronic Arts Inc. Minden jog fenntartva.
Rólunk | Adatvéd. és sütikezelési elvek | Felhasználói szerződés | www.pegi.info
EA | Origin"
0
0
0
0
no avatar
InfernoD.

A kérdésedre a válasz, hogy csak akkor számol ha játszol.

Battlefieldet és Battlefrontot is kipróbáltam.

Üdv,
0
0
0
0
susguy avatar
"Nem éri meg nekik tovább támogatni"
0
0
0
0
TheXperia avatar
Mért vették ki a magyar nyelvet? 😞
0
0
0
0
InfernoDante avatar
Originen ez a trial dolog hogy működik? Még midnig úgy számolja hogyha elindítod onnantól kezdve ha megy a játék ha nem akkor is számolja, vagy már csak akkor ha tényleg játszol?
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Mi a tapasztalatotok az Origin Accessel? Csak gondoltam, hogy egy pár hónapra előfizetek, a legtöbb játékot úgyis csak egyszer játszanám ki.
0
0
0
0
Hunork avatar
Az én tanácsom, hogy magát az origin klienst töröljed, majd gép restart, és telepítsd újra.
0
0
0
0
Ironmask avatar
le dob offline-ba és ezt írja ki account currently use erre van valami megoldás?
0
0
0
0
maxrobi94 avatar
Érdekes mert én Win10 alatt játszottam vele először. Próbáld meg újra telepíteni a Microsoft Visual C++ cuccot. A játék mappájában ahova telepítetted megtalálod. Nekem a Hardline szokott ilyeneket csinálni mikor újra rakom a gépet.
0
0
0
0
no avatar
hát én el inditottam és nem csinál semmit 😃
Köszi az infót !
0
0
0
0
no avatar
windows 10 alatt megy a bf3?😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció