Windows 8

Szerző: khaled98, 2011. October 14., téma
Fórum » Szoftver
Mindent a Windows 8-ról :D
Hozzászólások: 1 429
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sicu33 avatar
Sziasztok
Van egy lapim 1TB-os HDD-vel de csak 100GB-ot lát,mit csináljak vele,hogy lehet újra partíciózni re-install nélkül?
0
0
0
0
meszes17 avatar
nah letoroltem minden ***sagot mar csak a chrome meg utorrent van benne remelem megodlodik
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Letörlöd az adott kalózprogramot. Ez a legegyszerűbb. Nekem is van egy laptopom amin Win8.1 van (ez is eredeti), és 1 kalózprogramot raktam rá, és egyből összeomlott. Letöröltem a programot és azóta jól működik. Ha nagyon szükséges akár a teljes gépet újratelepítheted tör Win8.1-re, akkor nem lesznek ilyen hibái. Jó ideig használtam 8.1-et, és akárhány kalózprogramot raktam rá nem volt semmi baja.
0
0
0
0
meszes17 avatar
Eredeti igen,hogy tudom orvosolni?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Eredeti win8? Ha igen akkor nagy valószínűséggel olyan kalóz programot telepítettél ami nem tetszik a rendszernek és ezért cserébe folyamatosan összeomlik.
0
0
0
0
meszes17 avatar
Windows 8am van és ma már 2x kidobta ezt
https://wind8apps.wind8apps.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2014/10/your-PC-ran-into-a-problem-and-needs-to-restart.png

mit csinaljak hogy ne restartolodjon magatol és ne bodja ki ezt soha...?
0
0
0
0
no avatar
Ó, értem. Van is ilyenem, bár reméltem valamilyen kényelmesebb utat. Azért köszönöm.
0
0
0
0
sudosu avatar
Dono:
Az egy járható út hogy veszel egy jack elosztót és mindkettő eszközöd abba van beledugva. Így egyszerre fog szólni mindkettő, viszont ebből adódóan mindkettő eszközöd egy kicsit gyengébb hangerőt fog adni!
pár 100 forintért már lehet kapni:
https://www.magicomp.hu/webshop/picture/2012_07/3.5_JACK_-_2x3.5_JACK_eloszto_adapter.jpg
0
0
0
0
no avatar
Újabb "problémába" futottam. Van elöl és hátul is jack csatlakozó. Hátra a hangszórók, előre általában a fülesem van bekötve. De ugyebár egyszerre csak egy használt eszköz lehet, és választanom kell. Na ez ugyebár még nem lenne gond, DE! Nem igazán tetszik (jójó őszintén szólva: lusta vagyok), hogy mindig át kell kapcsolgatni. Nincs erre valami megoldás? Én egyszerűen nem értem, hogy miért nincs erre valami automatizált megoldás beépítve Windowsban.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Valamit rosszul frissítettél. Én is szoktam frissíteni a gépet, és még mikor Win8.1-et használtam is frissítettem rendszeresen de soha nem volt ilyen hibám.
0
0
0
0
sachme avatar
Azon kívül még az lenne a problémám, hogy ami után frissítettem a windowsot, a következő indításkot minden eltűnt az asztalról, csak a task bar maradt , de azon se tudok rákattintani a start menüre.Még jobb oldalt a dátumot se mutatja.Ez ellen mit lehet tenni?A választ előre is köszönöm.
0
0
0
0
no avatar
sachme: chrono02-nak igaza van,nekem maximum 20 mp alatt használható SSD nélkül.win8.1
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Akkor ott valami nagyon nagy gáz van. Nálam igaz hogy Win7 van, de ha a felhasználói bejelentkező képernyőt nem számolom bele, akkor kell kb 45 sec és használhatom a gépet. És nálam nincs SSD! Win7 SSD-vel kb 15 sec alatt használható, Win8.1-nek ennél gyorsabbnak kéne lennie.
0
0
0
0
sachme avatar
Az igaz, hogy SSD-vel a Windows 8.1 kb 20 mp alatt betölt? Nekem SSD-vel is kb. egy perc a gomb benyomásától számolva.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Valaki küldene egy linket PM-ben egy jól működő windows to flash (bootable) progival? Nagyon kellene, fel kell tennem egy windows 8-ast egy gépre és csakis flashről tehetem fel rá... Előre is köszönöm 😀

Szerkesztés: sikerült megoldanom, találtam valamit a google-on 😀
0
0
0
0
no avatar
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Előbb a régebbit kell felrakni. Fordítva nem igazán működik a dolog.
0
0
0
0
no avatar
Én is úgy tudom, hogy először a régebbit kell, de azért megpróbálom, hátha. Az az igazság, hogy több cuccal is gondjaim vannak, semmilyen keretrendszer/driver-frissítés vagy egyéb tákolás nem segít rajta.
0
0
0
0
danee23 avatar
Ha júl tudom nem, dual boot csak úgy működött régen ha először a régebbi op rendszert tetted fel, majd az újat. Mi nem akar futni, biztos nincs valami workaround hozzá amivel összehozható?
0
0
0
0
no avatar
Nem lecserélni akarom, nekem is jobban tetszik a 8.1 😀 Azért kellene mellé egy 7-es is, mert néhány dolog nem igazán akar futni 8.1-en. Csak állítólag frissebb Windows után nem lehet felrakni régebbit (azaz hogy fellehet, csak aztán nem fog elindulni...).
0
0
0
0
no avatar
Nekem a win8.1 van fent jleenleg, nemtudom 8.1 -hez van -e külön részleg, ha van, akkor bocs hogy ide írtam, amúgy nállam ez gyorsabb mint a win 7, sőt én a játékoknál is azt vettem észre hogy pár fps-t dob. Google Chromeot is gép indítsánál hamar behozza, win7 -nél 3 percet kell várni hogy behozza.
0
0
0
0
no avatar
Valahogy megoldható az, hogy Win 8.1 mellé felrakjak egy Win7-et is? Mármint ebben a sorrendben.
0
0
0
0
barnav avatar
Tuhajohn: Értem mire gondolsz 😀 nekem is volt már hogy nem érzékelte de nem különösebben zavart,
valamint a böngésző újratelepítése után nekem megjavult, bár win 7-nél volt és google chromnál az nem tudom mennyit számít
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Sziasztok!

Nem tudom, hogy ez mennyire ideillő, de azért engem nagyon zavar.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__6716452-miert-nem-mukodik-az-ablak-mozgatas-a-windowsomon
Remélem azért érthető. (azért linkeltem ide is megy Gyik-en nem kapok rá választ)
0
0
0
0
DJ Anonymus NH4SCN avatar
Sziasztok!

A Battlefield 2-ben van textúra hibám.Fekete hatszögek villognak a földön.Próbáltam állítani a felbontáson,grafikát is de semmi.1.41 és 1.50 patch van rajta és eredeti a játék.

Vidi kari:nVidia Geeforce GTX 750Ti(legfirsebb driver+a vezérlőjének is a legfirssebb van).

Van valakinek valami ötlete?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.Olyan problémám van,hogy ha megszeretném nyitni a Cinema 4D-t akkor egy hiba üzenetet kapok: "0xc00007".Hogyan fixáljam?Már mindent megcsináltam amit a neten írtak,de még se jó.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Sziasztok!
Milyen progival lehet aktiválni a win 8.1-et? Régebben kaptam róla egy linket,de onnan letörölték 😞
Szerk: Megtaláltam 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
úgy emlékszem a gépházban a felhasználói fiókok menüben!
0
0
0
0
no avatar
Gyors kérdés: Azt hol lehet kikapcsolni, hogy a legutóbb használt fiókba jelentkezzen be automatikusan bekapcsoláskor?
0
0
0
0
Bronson avatar
indíts el safe mode-ban a laptopot és kapcsold ki az automatikus frissítést!
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Sziasztok!
Vettem egy ASUS X553 S.... valami laptopot.
Előretelepített Win 8.1 volt rajta és beállítás, használat meg minden után pár nappal frissíteni szerette volna magát.
Kikapcsoláskor 'frissítés és kikapcsolás' ...
Bekapcsoltam másnap és kiírta, hogy ASUS frissítés és 1%-on megakad. Nem megy tovább, fél óra- óra múlva, majd egész délután sem. Egyszerűen nem kapcsol be, csak villantja az az arcomba, hogy frissítés 1%
Mitől lehet ez? Kéne neki net ehhez? Mert van, csak a windows egyfolytában lecsatlakozik róla kikapcsoláskor, így sehogy sem tudnám netről frissíteni elindításkor.
Kérlek, minél előbb válaszoljatok, ha tudtok, nagyon fontos lenne, hogy most működjön!
0
0
0
0
Danys avatar
Nálam egy 120 as SSD n van a win és ebből 74 et eszik, a játékok, letöltések meg minden telepítés máshol van, itt csak a win 8.1, meg pár apróság.
de úgy látom ez kitart, mert gyakorlatilag tavaly óta, alig 5 gigát ingadozott.
0
0
0
0
no avatar
Nah mehet át a gyorsabbik meghajtóra a Win 8.1, mint főrendszer. Nem is olyan rossz ez a csempe újítás, mint amilyen rossznak olvastam sok helyen. Win7 is szép igencsak. Win 8.1 is elnyerte tetszésemet az új dolgokkal pl csempe. 😀
0
0
0
0
no avatar
Helló! Gyors kérdés. Win 7 2TB Seagate 7200 rpm lemezen van (tegnapi telepítés) win8.1 most került fel 1TB WD Greenre. HDD közti különbségek kihatnak a játékokra is? Ki szeretném próbálni win7 és Win 8.1 alatt is, hogy futnak a játékok, melyik válik be jobban. Vagy tegyem azt, mind2 op. rendszer egy lemezen s úgy könnyebb lészen osszehasonlítani??
0
0
0
0
NiXiT01 avatar
Nekem bejön a 8.1 kiváncsian várom a 10-et 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nekem is már 40 GB le van foglalva a 100 GB-os partícióból, pedig csak 2 hete van fent a Win7. De általában ezt a szintet elég sokáig tudja tartani.
0
0
0
0
csorby11 avatar
Pedig azon csak a rendszer van, semmi más nincs rátelepítve, gondolom a frissítések miatt lett ilyen sok. Mert engedtem neki, hogy szedje le, de még nem végzett, biztos van jó pár.
0
0
0
0
Bronson avatar
igen, azzal lehet, bár nem feltétlenül normális hogy már annyira tele van...
0
0
0
0
no avatar
A MiniTool Partition Tool (vagy mi a fene) elvileg tud ilyet. Esetleg annyi lehet fura a használatánál, hogy először megadod a lépéseket és aztán futtatod.
0
0
0
0
csorby11 avatar
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy 1 napja feltett windows 8.1 64 bites verziójánál normális az, hogy már 28GB-t elfoglalt? 30 GB re csináltam a partíciót, szóval valahogy meg kéne változtatni a méretét. Viszont egy hdd-m van, és 3 partíciót hoztam létre. Lehetséges az, hogy az egyikből levágni egy kicsit és átadni a rendszer partícióhoz mindez újratelepítés nélkül?
0
0
0
0
Bronson avatar
Ha csak sima verzió, akkor úgy tudom csak egy gépre lehet.

[LINK]
0
0
0
0
Galex1995 avatar
Hali. Adott egy eredeti Windows 8.1 az a kérdésem hogy azt csak egy gépen lehet aktiválni vagy többön is? Tehát ha egy házba van két gép nem kell kétszer megvenni nem?
0
0
0
0
no avatar
már láttam de sajnos én nem találom a main mappán belül a Default Feeds nevű mappát :/
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok,valaki kérem segítsen,hogyan tudom letörölni a mystartsearch cuccost?ahonnan tudtam kitöröltem(google chrome,vezérlőpult) de még is előjön.
0
0
0
0
Dani46 avatar
Hello olyan kérdésem lenne,eddig win 7 em volt,felraktam a 8.1-et tök jó gyors stb tetszik.Játékoknál ahogy nézem pl grid 2,f1 2014 amik sose használtak 8 magot csak 4-et aztis kis % on,most 8.1 el folyamatosan megy a 8 mag nem nagy % on de megy,illetve eddig benchmark tesztnél f1 nél gpu kihasználtság ha nem is mindig 99% volt de olyan körül,most 50-60 tesztbe nem érek el kevesebb pontot,csak nem értem.Grid 2 nél ugyan úgy jó.Valaki vmi válasz ezekre?
0
0
0
0
sudosu avatar
Ha már start menüknél tartunk, ki milyen alternatívát használ? 😀
Én a Stardock féle Start 8-at használom azóta amióta Windows 8-am van (kb 1 éve). Előnye hogy teljesen kilehet vele iktatni a Modern UI felületét, szóval azóta amióta feltelepítettem nem is láttam a Tablet felületet!
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
aki ragaszkodna a startmenühöz [LINK] nekem bevált
0
0
0
0
bassus16 avatar
Én is hosszas idő után váltottam win 7-röl 8.1 pro-ra és szerintem nagyon jó. Gyors is újszerű nekem és még a csempével is megbékéltem. Nem mint ha sokat járnék a start menüben de ha az ember összerakja magának a csempékbe a dolgait akkor még jó is lehet. 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció