Windows 8

Szerző: khaled98, 2011. October 14., téma
Fórum » Szoftver
Mindent a Windows 8-ról :D
Hozzászólások: 1 429
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
meszes17 avatar
Windows 8.1 PRO-nál nincs jobb Windows egyelőre 😀
Nagyon stabil,legújabb frissítésekkel már szinte minden hiba orvosolva van 😀
Nagyon jó és stabil windows,játékok szempontjából nézve is a legjobb OS 😀
Efelől kétségem sincs 😀 Ha valami error van vagy valami hiba akkor az a letöltött termékben van 😉
0
0
0
0
no avatar
Én általában félévente szoktam újratelepíteni az elsődleges op. rendszert (Windows). Nem én tervezem így, de valahogy mindig van valami kisebb-nagyobb hiba, ami miatt ez a legegyszerűbb megoldás. Ez volt XP-vel és 7-el is. Kíváncsi vagyok, hogy a 8.1-nél is így lesz-e vagy tovább bírja 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Nálam is nagyon fekszik a Windows 8.1, szinte minden jobban fut.
Szoktam hallani olyanokat hogy nem kompatibilis igazán visszafele, én akarámilyen régi játékot felraktam ment. Egy-két delikvensnél utánanézést persze igényelt!

Persze a DOS-os játékok nem futnak, de arra ott van a jó öreg DosBOX. Már XP-nél se futott mindegyik ezen platformra írt játék. Bár lehet ebben a közözsségben csak nekem vannak ilyenre igényeim, nem tehetek róla, egy-két DOS-os játék jobb mint a mai felhozatal.

Nálam a 10 volt olyan, felraktam a Tech Preview-et, kaptam egy kékhalált (pont filmnézés után) és utána többet nem indult a rendszer! 😃
0
0
0
0
gisti avatar
hát nem tudom nem vagyok win8 ellenes azért is akartam feltenni de nem jött be nálam 😞 majd talán a következő ha kijön normális stabil verza addig jó lesz a 7 is
0
0
0
0
cseszka avatar
Én nemtudom mi van vele némeikötöknek,de nálam meg forditva van.Fps talán nincs több mint win7-en volt,de a 8.1 stabilabb,meg gyorsabb is.
0
0
0
0
gisti avatar
na fel tettem én is a 8.1 et win7 ütán hátha jobb les zde nem igen lassabban tölt be mint a win 7 és a játékoknál szinte megfelezi az fps-emet ugy hogy megy kuka és vissza a 7
0
0
0
0
sudosu avatar
bassus16:
Így tudod lecsatolni a Windowslive-os Acc-odat:
[LINK]
0
0
0
0
bassus16 avatar
Eredeti mármint nem a windows.Páran írták, hogy a host-ot kell törölni de nekem az sem segített.
0
0
0
0
no avatar
bassus16: ha eredeti akkor support, ha nem akkor hozz létre offline profilt (egy kicsit el van rejtve, de azért megtalálható).
0
0
0
0
bassus16 avatar
Felraktam a windows 8.1-et és azóta ha be akarok lépni kiírja, hogy "Az online bejelentkezésre jelenleg nincs lehetőség" Ez mi lehet?
0
0
0
0
Puffin avatar
djwarp: privátba küldtem linket. Töltsd le!
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Sziasztok!
Az lenne a problémám,hogy a laptopomon win 8.1 van és mostanában kiírja,hogy aktiváljam a windowst. Milyen programmal lehet aktiválni? 😀 a válaszokat előre is köszönöm.
0
0
0
0
sudosu avatar
Ha lehetne már Windows 10-et használnék. Viszont annyiszor nem akarom újrarakni a rendszert, szóval kivárom amíg kijön a teljes verzió! Fölösleges R/W műveleteket nem akarok adni az SSD-mnek. Meg hát egy jól felépített rendszert fölösleges bántani!

Igazából nálam a Windows 7 csak fél évig volt. Az előző gépemnél VGA driver kompatibilitási gond miatt csak XP volt.

Azért mondok imákat hogy a 10-en menjen majd a 3DS Max 2009 normálisan! Nem szívesen váltanám le, mert az a verzió még normálisan fut a gépemen 😃.
0
0
0
0
FoLey avatar
2009-2015 január 1-ig csak Windows 7-et használtam azzal sem volt gond szerettem és utána át álltam 8.1-re azóta azt használom,mert semmivel nem veszítettem teljesítményben meg kezelés szempontjából ezt is kezdem meg szeretni és képzeld minden játékban lévő beállításnál feljebb tudtam tolni a beállításokban és aero nem érdekelt idáig sem,inkább a 8.1-ben a flat design bejövős.

Más részt Vista már megjelenéskor volt süllyesztőben és nem értem,hogy minek az a k**** aero csak zabálja az erőforrást.

A videódban is látszik,hogy ez tipikus user error és akik negatív hozzászólok barátaidnak is,és a többi Windows-os tesztednél is,szerintem maradj a játék tesztnél ez nem a te asztalod,nem kapsz olyan oprendszert,hogy feltelepíted és eléd tárul mindent.

Windows 10 meg ha jól haladnak a fejlesztők akkor egy újabb sikeres oprendszerben lesz részünk csak a tisztánlátás miatt!
0
0
0
0
sudosu avatar
Egyetértek gaborw véleményével! Én még annyit tennék hozzá, hogy a jelenleg Tech Preview státuszban lévő Windows 10 már sokkal stabilabb mint a Windows 7 és 8.1 valaha volt.

A Microsoftnak sikerült összehozni egy jó oprendszert, ezt nem elfogultságból mondom, én a szabad szoftverekben hiszek (Linux) ! Viszont el kell ismerni hogy letettek ismét valamit az asztalra, ami nem egy összedobott gány rendszer lett mint régen a Windows ME és Vista!

Most attól hogy az Aero nincs benne, nekem őszintén megmondva abszolút nem hiányzik! Nálam az a lényeg hogy a programokat gyorsan futtassa és főként munkára, meg persze játékra is megfelelő legyen!

Egyébként az Action! ugyanúgy működik Aero nélkül is, csak nem játék felvételt kell beállítani!

A Vista már akkor sem volt jó amikor megjelent! Emlékszek akinek erősebb gépe is volt inkább maradt az XP-nél.

Ha nem tetszik a technika fejlődése akkor tessék eladni a számítógépet és venni egy konzolt! Annak jelentősen úgysem változik a szoftverje update-ok által.

Meg már nem azért mondtál olyan badarságokat a két videóban. Én azt vallom amihez nem értek, nem fikázom! Ha keresgéltél volna Google-ben nem csak az első találatot nézed meg akkor rátaláltál volna arra amit FoLey-v javasolt.
0
0
0
0
gaborw avatar
Kedves "borzsokzsolt"! Unalmas már ez a "Vistás" mánia! Teljesen felesleges 100X-or lehúzni a bört is róla! A Vista soha nem volt egy jó oprendszer! Windows 7, meg már túl koros. Windows 7-nek megadták azzal a kegyelemdöfést, hogy nem fogja támogatni a DirectX 12-öt! Innétől kezdve főleg játékos szempontból fölösleges róla "beszélni". Dettó mint annó mikor Xp-ről muszály volt váltani pont a DirectX miatt. Windows 8.1 teljesen jó oprendszer. Én semmi pénzért nem állnék vissza Win7-re! Ég és föld a két rendszer! (nemcsak játékra használom)! Először nagyon nehezen szántam rá magam az átálásra. Első délután még nagyon furcsa volt! Másnapra viszont rögtön rájöttem mennyivel egyszerűbb, stabilabb és gyorsabb mint a Win7!
0
0
0
0
FoLey avatar
Szerintem meg maradj Vista-nál jobban jársz több mondanivalóm nincs így összefoglalva...

Ennyit kellett volna csak tenned és megoldva. [LINK]
0
0
0
0
sudosu avatar
Tuhajohn: Elképzelhető hogy jön. Már csak azért mert ezek a számozások a szervízcsomagnak felelnének meg, szóval nem kapsz egy brand new os-t, hanem csak hibajavításokat néhány kiegészítést mint Windows 8.1 esetében!

Attól hogy jön egy vadiúj Windows attól a régieket is foltozgatni kell, például az XP-hez is az SP3 akkor jött ki, amikor már bőven volt Vista és Windows 7.

Ugyanez a szisztéma valósul meg Windows 7-nél is, attól hogy majd jön a 10, még továbbra is készülni fognak update-ek hozzá!
0
0
0
0
frostwagen avatar
Tuhajohn

Meglepődnék rajta, szerintem a Windows 10-ig már "semmi nem lesz"
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Egyébként még a 8.2 ki fog jönni? Rengeteg helyen lehet/ett olvasni róla, de moast hogy jön a Windows 10 ősszel, kiadna még a microsoft még egy OS-t, mint a 8.1 ?
0
0
0
0
FoLey avatar
Nekem annyira nem hiányozna az aero,8.1-ben lévő felülete nekem tetszik és lehet,hogy át is fogok állni,de nem csak a teljesítmény miatt is.A Windows 10-ben maradhat a felület csak kicsit csiszoljanak és sikeres oprendszer lesz.
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
filmgru: nagyon szépen köszönöm! bár időközben én is megtaláltam.
0
0
0
0
no avatar
SZIASZTOK......LENNE EGY OLYAN KÉRDÉSEM HOGY AZ .Intel® Pentium 2020M / 4GB / 500GB / AMD Radeon HD 7650M / Windows 8 -ON MIK AZOK A JÁTÉKOK AMIKET FUTTATHATOK?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. A windows 8.1 pro tört verziója van használatban. Mikor bejelentkezek egy ideig hangjelzést ad ki a gép (tütü.....tütü....tütü.....tütü..) kb 1 perc után elhallgat, csak ez ellen lehet tenni valamit? Vagy esetleg bajt jelentene? KMSpico-val lett aktiválva...
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
matyosowski: már találtam megoldást de azért köszönöm szépen!
0
0
0
0
matyosowski avatar
akkor eridj a windows pont komra 😃 így nem tudom leírni neked, ehhez képek kellenek. bill kománk oldalán biztos találsz róla írást : )
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
matyosowski: ott nem találtam hasonlót!
0
0
0
0
matyosowski avatar
Benjamin: amikor bejön a gép startmenünél katt a képre a jobb sarokban ( a fiókod képe az, nekem speciel egy gitár). Ott tudod állítgatni a fiókodat.
Warp: akkor jól tippeltem 😃 Én már jártam így sokszor azért írtam le, múltkor Ubuntus gépet vett ismerős és Win-t nem tudtam rá telepíteni, előtte ugyan ez 8.1-es rendszerrel. Hát nem tudom én nekem speciel a 8.1 nagyon rossznak jött le, használtam egy kicsit de annyi kompatibilitási probléma van hogy töröltem a fenébe.
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Sziasztok, lenne egy olyan kérdésem hogy meg oldható-e hogy ne kérjen jeszót mikor be kapcsolod hanem kapásból töltse be az asztalt?
0
0
0
0
no avatar
Nekem sokkal stabilabban működik, mint a 7. Gyorsabb is, gyorsabban is bootol. Játékoknál nem érzek nagy különbséget, de semmiben sem rosszabb 😀
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Nem engedi újra rakni,szóval marad a win8.1 😃
Stabilabb mint a 7? játékoknál jól jön?
0
0
0
0
no avatar
Ha mégsem jó a driveres CD/DVD akkor rákeresel a laptop/alaplap támogatási oldalára a gyártója weboldalán. Ott tuti van mindenféle csomag, mindenféle rendszerhez.
0
0
0
0
matyosowski avatar
hát mennie kéne vele, ha nem akkor marad a net. amúgy sokszor az ilyen boltos géphez adják a 8.1 et és gyárilag nem tudod feltenni rá a 7 et. ha nem ilyen boltos a noti hanem simán vettem valami számtechesnél akkor mennie kell.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
A Driver is jó lesz rá?
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Sziasztok!
Most vettem egy Lenovo Z50-es laptopot és az ismerősöm windows 8.1-et rakot fel rá,de a driver cdre ez van írva:
Win 8.1 Drivers (64bit)
Az lenne a kérdésem,hogy win7-et rá tehetek?
0
0
0
0
no avatar
frostwagen: Általában az utoljára használt fiókba léptet be (ha nincs jelszó). Ezt mondjuk ki lehet küszöbölni úgy, hogy a felhasználói fiókoknál bekapcsolod a "Biztonságos bejelentkezés"-t vagy pedig tán lehet ott olyat is állítani, hogy mindig kérje a felhasználónevet / jelszót. Hogy pontosan hol azt most ne kérdezd, de erre van a kereső 😜
0
0
0
0
frostwagen avatar
Üdv!

Valakinek van arra ötlete, hogy miért történik az, hogy néha mikor elindítom a gépet, automatikuson Vendég fiókba jelentkezik be? (Win 8.1) Illetve hogyan lehetne ezt "megakadályozni"?
0
0
0
0
no avatar
Sziaszok.nekem lenne egy problémám a windows 8.1-el.mitől lehet az,hogy felrakom a rendszert,szépen fut is,de csinál olyan húzást,hogy random belassul 1-2másodpercre és olyankor a procik is felugranak elég szépen.lehetséges,hogy ad alaplapom nem kompatibilis?vagy mitől lehet?de viszont ha csinálok egy újrainditást,akkor már nem csinálja ezt a hibát.ezt nem értem.lehethogy most nem nagyon érthető,amit leirtam,de ezt sajnos nem tudom jobban megfogalmazni.tudna nekem ebben valaki segiteni?
0
0
0
0
zoleee98 avatar
hello
felraktam a win 8.1 Pro t és olyan problémám van hogy játék közbe a gpu terhelése ugrál össze vissza és ez idegesít mert így az fps is lemegy
ez mitől lehet?
0
0
0
0
gatya123 avatar
leengedtem ugyanazt a videót 4K-ban, proci stabil 2%-on, ram 1,5giga. a hiba az ön készülékében lehet...
0
0
0
0
cseszka avatar
Nekem full bejön,elsöre nem tetszett,ment is vissza a 7,aztán kapott még egy esélyt,és azóta is csak a 8-at rakom fel,ha kell ujra rakni....
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Van akinek bejön, van akinek nem a win8. Én kb 5-6x próbáltam nekifutni de annyi a baj vele, hogy mindig a win7 jött vissza. Én nagyon utálom pedig sok esélyt kapott már.
0
0
0
0
Bronson avatar
egyénfüggő. kipróbálod-marad, nem jön be-megy vissza a 7-es... ezt neked kell eldöntened.
0
0
0
0
Bershka avatar
Helló. Azon gondolkodom, hogy meg-e érné lecserélni a win7-et 8-ra. A gépemet nagyrészt játszásra, netezésre, filmezésre használom. Ti mit javasolnátok?
0
0
0
0
FoLey avatar
Erre a gépre érdemes felrakni a Win 8.1-et és Call of Duty 4 is megy vele rendesen és megéri?
0
0
0
0
Bronson avatar
egy autó sem tud mindig ugyanannyit fogyasztani, hiába hiszed hogy pontosan ugyanúgy vezetted... szerintem nincs semmi baja a gépednek, ahogy használod úgy fogy...3,5 óra meg elég korrekt időtartam.
0
0
0
0
no avatar
Tudtok akkumulátor teljesítmény jelzőt Windows 8-ra?

Windows 8.1 van a laptopomon.
Van rajta akkumulátor teljesítmény jelző de néha 71% ott mutat rá 5 percre pedig 85% ... Szóval nem lehet tudni hogy most mi is a helyzet.
Ja és, a vírusirtó fogyaszthatja az akkumulátor teljesítményét? Van mikor 3,5 órát is kibír a laptop, van mikor csak 2-t... Nem értem miért van ez!
Lehet venni jobb akkumulátort ami több mint 4 cellás vagy valami? Acer Aspire E1-530G a laptopom neve.

Válaszokat előre is köszönöm!
/Üzenetbe kérném a választ ha lehetne!/
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció