Windows 8

Szerző: khaled98, 2011. October 14., téma
Fórum » Szoftver
Mindent a Windows 8-ról :D
Hozzászólások: 1 429
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Tegnaptol RIP lett ez is meghalt.
0
0
0
0
no avatar
Hol lehet letölteni a windows 8.1 valami linket.Köszönöm.
0
0
0
0
💬 1
PC GAMER avatar
Van esély arra,hogy ha a gépben alaplapot cserélek feláll a rendszer? Win 8.1 64bit
0
0
0
0
💬 3
Zoli869 avatar
@PC GAMER: Azt is kéne tudni jelenleg milyen lapod van az enyém sem támogatja a 8.1-et (7-ig van) de simán fut rajta a 8.1 64 bit. 😀
0
0
0
0
PC GAMER avatar
@Zoli869: Am3 ról 1155-re
0
0
0
0
hashimoto avatar
@PC GAMER: Nemhiszem. Nálam 970-es chipkészletről változott 990-esre, de egy-két nap után állandóan összeomlott.
0
0
0
0
B0untY avatar
Windows 8-on jóbban futna a játékok mint a 8.1-en vagy a 10-en 😃
0
0
0
0
Barni57 avatar
Ruvock:Szerintem csak egy pillanatra megzavarodott a géped,és utánna helyre állt. Nézd meg a műveletközpontba hogy kell e beavatkozás,ha nem kell akkor csak téves riasztás.
danee23: Használj pendriwét( pendrájv).
0
0
0
0
danee23 avatar
Skacok olyan van win8.1 alatt hogy kiveszem a hardot a gépből beleteszem másik gépbe rakok rá x adatot visszarakom és nincs rajta. Eltünnek. Win figyeli a fájlrendszert és nem vételezhetek rá plussz adatot. Hát én azt hittem win8.1 az utolsó jó oprendszer de most csalódtam... Valakinek valami ötlet miért nem engedi microsoft hogy irányításom legyen fájljaim felett?
0
0
0
0
Ruvock avatar
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne, hogy az eseménynaplóban van egy ilyen bejegyzés: Kritikus / a rendszer úgy indult újra hogy nem állt le megfelelően / 41 - es eseményazonosító. Normálisan leállítom a rendszert, rendesen bekapcsol, teljesítménycsökkenést nem tapasztalok, pörög minden rendesen, nincs kékhalál, semmi. Lehet hogy téves riasztás? Win 8.1 pro x64. Ha tudtok valamit köszönöm szépen előre is.
0
0
0
0
no avatar
traftra7: Tessék: [LINK]
0
0
0
0
traftra7 avatar
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni: Van egy alaplapom Asus M4A79XTD EVO, telepítve lett a win 8.1 64bit és várhatóan a driverek nem működnek. A problémám az, hogy nem találok drivert és nem tudom hol tudok letölteni 8.1-el kompatibilist. Segítséget megköszönöm!
Üdv!
0
0
0
0
danee23 avatar
Igen WIN8 OEMből WIN10 OEM lesz. Szerintem semekkora.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
És mekkora az esélye, hogy adnak újat a supportnál, ha pl. azt mondom, hogy tönkrement az alaplap ??
0
0
0
0
winrar avatar
Pontosabban alaplaphoz kötött.
0
0
0
0
Titan Killer avatar
OEM fajtát csak egy gépen használhatot.Ezt amelyik gépre feltelepíteted egyszer csak azon használhatod.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Windows 8 OEM-et átlehet telepiteni másik gépre ?
Egyébként ha most frissitem Windows 10-re akkor is az alaplaphoz kelsz kötve ?
0
0
0
0
no avatar
Tomblack
Csak azert gondolkoztam ezen hogy pc jatekokon dobna e nehany FPS-t
0
0
0
0
no avatar
Gyorsabb, gyorsabban betöltődik (nekem sokkal) és szerintem azért mégiscsak modernebb, bár ez egyéni vélemény. De ha semmi bajod a 7-el, akkor szerintem nem szükséges feltétlenül, úgyis jön hamarosan a Windows 10.
0
0
0
0
Thomaz avatar
hidd el megéri. én is arról váltottam át és sokkal gyorsabban töltődik be jobban kezeli a processzort a ramot szinte mindent. Én is a Pro kiadást használom.
Ha meg nem tetszik a kezdő képernyő (a metro stílusú) akkor letöltőd ezt:
http://www.classicshell.net/

de azért a te videokártyádra felesleges hiszen a win 7 is kitudja használni maximálisan azt még.
Szóval te tudod hogy akarod-e vagy nem.
0
0
0
0
no avatar
Érdemes átváltani win7-ről win8.1-re?
0
0
0
0
no avatar
Sikerült de azért köszi.
0
0
0
0
no avatar
Ha valamit nagyon elrontottál, fogj egy Linux Live CD-t, bootold be és formázz azzal.
0
0
0
0
no avatar
Hello
Valaki tudna segíteni?
Windows 8-at akarom instalalni mert valamiért meghüjült és az instaláláskor formáztam minden disk-et de nem akarja ráinstalálni mert nem GPT formátum ezt hogy lehet megoldani? (a gépen most nincs OP rendszer)
0
0
0
0
atstuff07 avatar
Attila007: CCC.exe, vagyis az AMD Catalystra tippelek. A hozzá szükséges legfrissebb .NET Framework is fel van rakva? Egy újratelepítés lehet megoldja mindkettőnél. 😀
0
0
0
0
Joker avatar
Sziasztok.Tudnátok segíteni,mi lehet a hiba?Leálláskor mutatja mindig:S
https://kepfeltoltes.hu/150606/20150606_174743_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
horvathhh avatar
Renben köszönöm! Egyébként olvastam nfo-ban utólag, nem kér aktiváló kulcsot.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Hát attól függ. Vannak előre aktiváltak, de van amit aktiválni kell. Ezt mindig írják, hogy kell-e, ha igen akkor vagy neked kell aktiválót keresni hozzá, vagy mellékelni szokták.
0
0
0
0
horvathhh avatar
Sziasztok! A win 8.1 MSDN verziót kell aktiválni? Vagy csak elég ha letiltom a frissítéseket? A válaszokat előre is köszönöm!
0
0
0
0
lacsitos avatar
üdv egy kis segítség kéne windows 8.1 tálcán nem jellenek meg a rögzített ikonok + ha megnyitok valamit az sem lesz látható
0
0
0
0
no avatar
Köszi a gyors választ! Egyébként kb 1 éve kipróbáltam, de vissza is raktam a 7-et mert FPS droppot vettem észre. Akkor még a régi kártyám volt (radeon hd 6670) a mostani kártyát ami az adatlapomban van msot vettem. Amúgy memóriából valamivel kevesebbet fogyasztott. Az új kártyával érdemes egy próbát tenni szerinted, vagy nem számít a videókártya csere, win7-en ezzel is jobb lenne?
0
0
0
0
cseszka avatar
Win 8.1 ujabb.Van akinek jobban müködik a gépen,van akinek meg a 7 fut jobban.Kikell próbálni.Nekem pl jobb a 8.1 mint a win7...
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Az én konfigommal Win 7-et vagy 8.1-et ajánlotok?
Wow(eredeti), GTA V, heroes of the strom, ezekkel játszok.
A kinézet nem nagyon érdekel, win 8-as metrot is meg tudom szokni, csupán teljesítmény szempontjából hezitálok a váltáson. Jelenleg 7 van fent.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
chrono02: Ha a lemezre ráfér,mehet x86-od,éd x64 rendszer is? Mind a kettő 8.1 Pro.
Bocsi a sok kérdésekért,csak biztosra szeretnék menni 😃
0
0
0
0
no avatar
Üdv!
Nekem is volt már hasonló hibám, én is kipróbáltam mindent amit írtak fórumokon, végül csak az indítási javítás segített.
0
0
0
0
spleenszuru avatar
sziasztok !

elég nagy gondom lenne, win 8.1
az explorer.exe/ windows intéző, bármilyen műveletet szeretnék végrehajtani, megnyitni egy mappát, ráklikk jobb egérrel és pl. tulajdonságait megnyitni, stb. meghal, nem válaszol, csak befejezés mosttal tudom bezárni, madj újraindul. magyarul totál használhatatlan az intéző.
amiket próbáltam eddig, de nem sikerült helyrehozni:
1. chipset driver reinstall, vga driver update
2. registry-ben mókoltam 2 féle dolgot, fórumon találtam az ötletet, egyik a DLNA-val kapcsoaltos cucc, másik meg onedrive-val.
3. memória hiba diagnosztizálás - nincs hiba
4 . sfc lefuttatása parancssorban - kiírta hogy van pár hiba, de nem tudja mindet kijavítani ... -.-"

segítséget előre is köszönöm.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
djwarp mindegy mivel írod ki, ami neked tetszik, de arra figyelj hogy a lehető leglassabb sebességgel írd ki. De én ajánlom a Bootolható pendrive-ot. Már jó ideje azzal telepítek rendszert és sokkal gyorsabban megy mintha lemezről telepítenél.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
cseszka: Mivel írjam ki? Neroval?
0
0
0
0
no avatar
HElló! Win 8.1 uninstalkor fellépő hibaüzenetek pl skype uninstal: an error occurred while writing installation information to disk. Check to make sure enough disk space is available when installing jön ki. Egy darabig aktiválva volt, de újra kéne.. lehet, h ez a baja? 2 HDD van, másikon win 7 van fent. külön külön lettek telepítve, csak 1 HDD volt gépre kötve akkor.
0
0
0
0
lacsitos avatar
Üdv érdeklődnék van e lehetőség az áruház alapértelmezett letöltési helyének megváltoztatására ?
0
0
0
0
cseszka avatar
Az ugy nemlesz jó,mindenféleképp kikell irni lemezre,vagy csinálni egy bootolható pendriveot.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Ha ISO fájba töltöm le a win 8.1-et. Akkor feltelepítem a daemon tools-ot,elindítom és telepítem? A gépen win 7 32.bites ultimate van és 8.1-es 32.bites rendszert szeretnék rátenni.
0
0
0
0
cseszka avatar
Szinte minden torrent oldalon van fent win 8.1.Kiválasztod neked meik kell 64 vagy 32 bites,nyelv milyen legyen...letöltöd (+ a hozzávaló aktivátort),utánna leszeded a Windows7-USB-DVD-tool progit,majd ezzel készitesz egy bootolható pendriveot.A pendrive legyen legalább 8gb. méretü.Ha ez megvan,akkor kimentesz minden adatot,ami kell a C meghajtórol,pl képek,zenék,letöltések,játék mentések,telepités közben ez a meghajtó formázodni fog,és veszik minden adat róla....
ha ez megvan ujra inditod a gépet,belépsz a biosba,majd ott kiválasztod az elsödleges boot eszközt,kikell h irja a pendrive nevét,ha ez megvan,akkor mented a beállitást,és kilépsz.Ujra indul a gép,ha mindent jólcsináltál,elkell h induljon a telepitö.
0
0
0
0
alexmcleod avatar
Egy kis segítség kellene ujra szeretném tenni a gépemet nem csináltam még ilyet tudna valaki segíteni win8.1-em van a gépen most jelenleg.Azt is szeretném vissza tenni honnan töltsek le egy normális win 8.1-et amit nem kell aktiválni vagy ha igen akkor legyen hozzá kód.Milyen Dvd-re írjam ki ? aki tud segíteni jelezze priviben köszönöm szépen
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Mert csak az van letöltve 😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Arra elégnek kéne lennie. Anyum laptopja is hasonló erősségű, azon is 64 bites Win8.1 van, és netezésre használja csak, de arra jó.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Ezen a configon elmenne a 64 bites 8.1?
2x2.23Ghz
DDR3 2GB RAM
Netezésre és filmnézésre kellene.
0
0
0
0
cseszka avatar
Hali.Lenne egy kérdésem..A biosban van olyan h Win 8 features,az mit takar?Mert mikor bekapcsolom,olyan mintha kihagyná a biost,mert a proci ventije max fordulaton dolgozik,és csak akkor áll autora,ill pwm vezéreltre ha ujra inditom a gépet a gépház,speciális inditás lehetöségeknél az Uefi...(valami) modot választom.Elözöleg Ujra raktam a wint Uefi modban,le is szedtem a megfelelö wint,gpt-nek konvertáltam az ssd-t minden jó,rengeeget utánna olvastam,csak erre a win 8 featuresnek nemtudom a lényegét,ill angolul nemigazán tudok,h rákeressek,magyar oldalakon meg nemtaláltam rendes leirást.Továbbá a vga kártyán van egy "s" (saphhire) gomb,amit ha bekapcsolok kéken világit,ez is valami uefi szerüség lehet,de erre se tudtam rájönni miként kell konfigurálni....Valaki aki tudja....
0
0
0
0
no avatar
Szerintem az automatikus frissítésre gondol.
0
0
0
0
Galex1995 avatar
Hali. Valahogy ki lehet e kapcsolni azt hogy automatán feltegye a VGA Drivert?
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Nagyon köszönöm 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció