Hasznos programok

Szerző: NTSC Jani, 2011. May 22., téma
Fórum » Szoftver
Ezt a témát azért nyitottam, mert sok felhasználó szokott érdeklődni, hogy ehhez és ahhoz mi lenne a legjobb program. Arra gondoltam, hogy itt össze lehetne gyűjteni a hasznosabb programokat.
Hozzászólások: 707
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NTSC Jani avatar
bfrenk írta:
Én olyan programot keresek, hogy van két gép és Te a Tiedről tudod irányítani a másikét és ő látja is ezt. Csak annyi kell hozzá, hogy az irányítandó gép megadja az IP-jét vagy azt a kódot amit a program generált neki. Régebben irányították az én régi fos gépemet csak elfelejtettem a program nevét. Tudtok segíteni?


UltraVNC

Az Ultra VNC segítségével úgy irányíthat egy másik gépet a távolból, mintha előtte ülne.

Az Ultra VNC egy ingyenes program, mely távoli elérést biztosít az interneten vagy hálózaton keresztül más gépekhez. A program segítségével a felhasználó láthatja a képernyőt és az egér, illetve a klaviatúra segítségével dolgozhat is rajta. A gyártó több plug in-t is kínál hozzá. Lehetőség van chat és file transzfer funkciók igénybevételére is. Service-ként is telepíthető. Lehetőség van a kliens szoftver konfigurálására úgy is, hogy az csak a távoli gép képernyőjét veszi át. A szerver oldali szoftver tray ikonját rejteni is lehet. A host számítógép távoli használata alatt a lokális gépről is be lehet avatkozni, illetve a képernyő is azonos, vagyis ebben nem azonos a Microsoft Remote Desktop megoldásával.
0
0
0
0
bfrenk avatar
Én olyan programot keresek, hogy van két gép és Te a Tiedről tudod irányítani a másikét és ő látja is ezt. Csak annyi kell hozzá, hogy az irányítandó gép megadja az IP-jét vagy azt a kódot amit a program generált neki. Régebben irányították az én régi fos gépemet csak elfelejtettem a program nevét. Tudtok segíteni?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
CloneCD

Könnyen kezelhető CD-másoló, mely az egyszerű kezelés mellett magyar menükkel rendelkezik. Számtalan másolási lehetőség mellett többféle CD-formátumot támogat. A program eltávolítja a legtöbb CD/DVD másolást védő programot, és lehetséges másolni cd, dvd lejátszókról, valamint winchesterekről és optilai meghajtókról.

További jellemzői:
- kis formátumú
- felhasználó barát


https://gfx.cdfreaks.com/reviews/lg_gsah50n/logo_clonecd_medium.pnghttps://www.videohelp.com/toolsimages/clonecd_330.jpg
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
BENCE25 írta:
Játékfelgyorsító programot tudnátok-e, Game Booster nem jött be😞

Olyan nem nagyon létezik ha egyszer gyenge a gép akkor gyenge. Ha esetleg a proci vagy a ram kevés segíthet a dolgon ha minden egyes dolgot bezársz ami nem kell.
0
0
0
0
R3mZy avatar
AIDA64

Ha tudni szeretnél valamit a számitógépedröl, akkor ez a program szükséges.A legrésszletesebb adatokat irja le bár mit szeretnél tudni ez meg mondja! Megtalálható magyar nyelven is!
0
0
0
0
no avatar
Játékfelgyorsító programot tudnátok-e, Game Booster nem jött be😞
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Any Video convertet professional
Android telókra tökéletesen rá lehet konvertálni a filmeket úgy hogy nagyon jó minőségben szaggatás nélkül vigye
0
0
0
0
Killer17 avatar
Format Factory konvertáló
Konvertálás minden formátumból minden formátumba, legyen az kép, audio, video, dvd, MP4, vagy rippelés, nem okoz gondot. Kijavítja az audio, video hibákat, elég gyorsan konvertál pl, aviból dvd-be 28-35 perc egy erős gépen. Redukálni képes a multimédia fájlok méretét, iphone, ipod sem akadály MÁR 56 nyelven kommunikál!
Magyarul is tud és lehet vele konvertálni mindent,mindenre szinte.
Én ezzel szoktam pl a telefonomra is filmeket konvertálni.
És teljesen ingyenes!
https://www.digzip.com/software/wp-content/uploads/2011/03/Format-Factory-2.60.jpg
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A Free 3Gp video converter-t használom a Fraps videók átkonvertálására. Elég egyszerű jó kis progi.

Free3GP Video Converter

A Free3GP Video Converter átkonvertálja a mobilján rögzített 3GP videófájlokat az elterjettebb PC-videó formátumokba.

A Free3GP Converter rengeteg videóformátumot ismer, és rengeteg formátumba is konvertál. Tökéletes mindenkinek, aki szeretné élvezni a videókat a mobiltelefonján.
A MacOS-re letölthető változat elérhető a fejlesztők weboldalán.

Remek, ingyenes konvertáló. Megéri letölteni!


https://www.downloadstock.net/screenshot/Free-3GP-Video-Converter_16560.jpg
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Fraps videók konvertálása

Mindig kérdezgetik ezt. Nagyon ajánlom a Virtual Dubnevezetű programot. Csupán néhány megabájt. Letöltitek kicsomagoljátok valahova és elindítjátok. Berakjátok a tömöríteni kívánt vidit. A Videó fülön a Compression menüben kiválasztotok pl egy XVID mpeg4 codecet (ha nincs ott googléból szedjetek le egyet) majd File save as avi és elmentitek. Ekkor átkonvertálja és egy továbbra is nagyon jó minőségű avi fájlotok lesz csak mostmár 4GB/1,5 perc helyett egy 200 megás vidit kaptok (Az értékeket egy 1080P-s 4gb os fraps vidivel állapítottam meg)
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Utorrent SpeedUp Pro:

uTorrent gyorsabb Pro letöltés-gyorsító-add-on kérelem uTorrent. Úgy jár el optimalizáló az Ön uTorrent kliens beállításait általában, és a letöltési sebesség is. Kihasználni a belső calculators az uTorrent biztosítja a legjobb beállításokat. Ez a kis add-on a célja, hogy oldja meg az egyik legfontosabb probléma a fájlmegosztás - lassú fájlt keres a P2P hálózat, a pontos eredményt keres további letöltés forrásokból és optimalizálása sávszélességű internet használat. Ez könnyen integrálható a uTorrent core platform.

A optimalizálása sávszélesség kihasználtsága a program jobb letöltés tapasztalat. A tartomány ezen uTorrent gyorsító szolgáltatásait tartalmazza újra megszakadt letöltések, az elszámolási és hiányos letöltött fájlok előnyben internetkapcsolat, mentés konfigurációk az elmúlt run, auto loading induláskor, minimalizálva a tálcán.

Ezen kívül az app teszi ki a praktikus és szép felület. Itt tudja megtekinteni a főablakban a tényleges állapota a letöltések sok hasznos információt.

Rendszerkövetelmények:

- UTorrent telepítése;

- Windows 95 / 98 / 98SE / Me / NT / 2000 / XP;

- Internet elérés
0
0
0
0
Demoz avatar
Sony vegas 9-et ajánlom,vagy windows movie maker.
0
0
0
0
pukkancs avatar
akkór én kérdezek! videót akarok csinálni, csak nem tudom hogy melyik program lenne a megfelelő hozzá. nem kell vmi nagyon összetett, elég nekem vmi egyszerű, hoy zenét, képeket, meg vidiket tudjak berakni, videóvágás stb. szal milyen progi lenne ilyenre alkalmas?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció