Hasznos programok

Szerző: NTSC Jani, 2011. May 22., téma
Fórum » Szoftver
Ezt a témát azért nyitottam, mert sok felhasználó szokott érdeklődni, hogy ehhez és ahhoz mi lenne a legjobb program. Arra gondoltam, hogy itt össze lehetne gyűjteni a hasznosabb programokat.
Hozzászólások: 707
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Dwight Schrute avatar
Sziasztok! Androidra vagy PC-re tudnátok olyan programot/alkalmazást ajánlani ami segítségével videóból tudnék adott dolgokat kivágni videó formájában? Gondolok itt arra hogy egy futó embert vágok körbe úgy hogy aztán azt egy másik videóra rátudom illeszteni.
0
0
0
0
Payphoner avatar
Sziasztok!

Ki az aki jártas OBS-ben és akár lenne kedve segíteni is nekem 1-2 dologban? Az esetleg rám dobhatna egy privátot, köszönöm 😃
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
A kingston a2000 ssd hőfokát mivel tudom kimonitorozni pl játék alatt?
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Warlordcommander: Fölösleges szerintem, ha fut a HWiNFO akkor játék után megnézed ott mennyi volt a maximum amit elért. De maga a drive köztudottan fals adatokat küld nagy általánosságban SSD-nél hőmérséklet ügyileg a thermal image mindig jóval magasabb hőmérsékleteket mér a kontrolleren, ez az A2000 esetében hűtés nélkül +90 fok ha le van terhelve.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@LordSzalko: Értem köszi 😀
0
0
0
0
spleenszuru avatar
Sziasztok!

Tud valaki ajánlani egy pontos hőmérséklet monitorozó programot, IN-GAME átfedés lehetőséggel? MSI Afterburnert nem akarok, az AMD Driver pedig nem mutatja a CPU hőfokot, szóval megint nem jó.
CPU-GPU kihasználtság, ezek hőfokai, illetve talán a ventik fordulatszáma érdekelne játék közben.

Köszönöm.
0
0
0
0
💬 8
reszler112233 avatar
@spleenszuru: Csak egy kérdésem volna. Mi a baj az MSI Afterburner-el? Mert tudtommal az a leguniverzálisabb mert szinte minden kártyához jó, legyen az bármelyik gyártó.
0
0
0
0
spleenszuru avatar
@reszler112233: többször is használtam már, de mindig az lett a vége, hogy valahogy összevesztek az AMD driverrel, és gyakori BSOD lett az eredmény, így megváltam tőle.
0
0
0
0
carl18x avatar
@spleenszuru: Nekem is volt számtalan AMD kártyám, és sose volt gond az MSI Afterburner használatával.
Talán valami más hiba van a gépben, én RX 570 mellet használoom és hibátlan.
0
0
0
0
Default avatar
@spleenszuru: Hwinfo,elég részletes.
0
0
0
0
spleenszuru avatar
@Default: Köszönöm, ez bejött! 😀
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@spleenszuru: Keresztkérdés: Miért akarod monitorozni?
0
0
0
0
spleenszuru avatar
@SuperPuma: A gépem már eléggé régi is, és elavult is, de azért még elég jól megállja a helyét ma is. Jelenleg kínozom szegényt az NFS Heat-tel, mert kilátástalan a helyzetem, mikor tudok új platformot vásárolni. Mivel nem igazán bírja az esti jeleneteket a gépem (60 FPS kb. csak kietlen utakon van), így figyelem játék közben, mi hány fokos, esetleg nem melegszik-e fel valamelyik alkatrész túlságosan közben.

Emellett most újrajátszom a Mass Effect szériát, az új és a legendary megjelenése előtt, de grafika boost modokkal, ami szintén eléggé pörgeti a gépem, szóval ott is tisztában akarok lenni a hőfokokkal.

Plusz a processzorom OC-n fut évek óta.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@spleenszuru: Nem vagy egyedül a monitorozással. Nekem évek óta még az előző gépemen is és amióta ez is meg van ki vannak íratva a dolgok. Igaz nem volna rá szükség, de így jobban szeretem mert látom, ha valami baj van. igaz egyszer már NFS 2015-ben segített mert ugye 8GB memóriám van és csak néztem miért vannak szaggatásaim mikor előtte nem volt. A hiba az volt hogy 7,8 GB memóriát evet a gép játék közben. gyorsan játék tálcára és memória felszabadítás. Egyből simán futott a játék és a memória használat is vissza esett 5-6 közé.
0
0
0
0
Zsoltiv0 avatar
Ide írnék pár hasznos programot amit használok!
1. Iobit Uninstaller - Hatékony eltávolító szoftver! Ki törli az adott program/játék összes maradék fájlát és az egész programot törli.
2. Hard Disk Sentinel - Ezzel le ellenőrizheted HDD/SSD-d kiírja a hő fokot és a kondiciót,valamint egyéb hasznos infókat.
3. Speecy/Aida 64 - Minden információt öszegyűjt a gépedről: Ram tipus,alaplap,videókártya stb...

Remélem valakinek/valakiknek tudtam segíteni.
0
0
0
0
💬 1
Andor1997 avatar
@Zsoltiv0: Az Iobit jó cucc, csak tavaly az egyik frissítéssel bejött egy olyan marhaság, hogy elkezd szkennelni és csak feladat kezelővel lehet kilőni, ami idegesítő, mert húzza a meghajtót és a procit is.
Speecy-ről meg annyit, hogy néha hibásan van frissítve, vagy nincs, főleg ez akkor gond, ha AMD-t használ valaki, bár azóta lehet már javították, de volt egy olyan hibája, hogy néhány hőmérsékletet rosszul írt AMD-s gépeken.
0
0
0
0
no avatar
Üdv!

Ti mit használtok a gép karbantartására? Azt tudom, hogy töredezettség mentesíteni nem érdemes az ssd-t, de pl mivel töröljem a sok netes előzményt és fölösleges fájlokat, szemetet?

Cclenaer nem biztos, hogy ér bármit is, elvileg csak látszólag csinál valamit, gyakorlatilag nem nagyon.
0
0
0
0
zolcsi86 avatar
Sziasztok!

A JAVA program mire való?? Eddig nem is figyeltem, de most jelez, hogy frissíteni szeretné??
Kell egyáltalán ez a program??

Válaszokat köszönöm!!
0
0
0
0
💬 5
reszler112233 avatar
@zolcsi86: Ha jól nézem akkor nekem is csak egy program miatt kell még pedig az ÁNYK program miatt ami egy keretprogram különböző hivatalos dokumentumok kitöltésére és neten való elküldésére.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@zolcsi86: Nem tudom mennyire jó az angolod de itt van az oldaluk ahol röviden le van írva mi is az.
https://www.java.com/en/download/faq/whatis_java.xml
A java különben egy programozási nyelv és rengeteg program használja, tehát elég fontos, én nem törölném le a helyedben mert aztán lehet hogy valami előbb utóbb kiírná hogy kell neki.
Nagyon többet én se tudok róla de nekem is fent van 😀
Ui: Minecraft sem működik nélküle 😃
0
0
0
0
zolcsi86 avatar
@Warlordcommander: Köszönöm a segítséget, akkor inkább rajta hagyom.
0
0
0
0
no avatar
@zolcsi86: Az összes Java (és néhány más) nyelven írt program a Java virtuális gépen fut, ezért az ilyen programokhoz szükséged van rá.
0
0
0
0
zolcsi86 avatar
@Dono: Köszi szépen!!
0
0
0
0
gamerINSANEdad avatar
Üdv emberek! Ezt kár kihagyni, szerintem. https://www.kepfeltolto.eu/images/2018/06/07/DesktopScreenshot2018.06.07-21.44.04.00.png
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani olyan videoletöltőt amivel le tudnék szedni a JW Player 8.1.2 -vel védett videót?
Próbáltam már ingyenes videoletöltő oldalakat és internet böngészőbe beépülő letöltőt is (egyik sem működik).
Egyedül az oCam programmal tudtam leszedni az egész képernyőt mentve (de nem akarok órákig a felvétellel és a felesleg levágásával foglalkozni).
Itt van a videó linkje (ha így esetleg egyszerűbb): [LINK]
0
0
0
0
💬 1
Andor1997 avatar
@Gyrger72: Nem tudom megoldódott-e ,de YT-on is fent vannak ezek a videók 😃
[LINK]
0
0
0
0
Barni57 avatar
Sziasztok!

Tudtok ajánlani egy olyan convertáló programot ami mondjuk 2-órányi filmet/videót le tud konvertálni rövid idő alatt,és szép,hd,tv minőségű, videóvá át tudja alakítani,és ingyenes?
Meg egy linket is beraknátok hozzá?

A válaszokat előre is köszi!
0
0
0
0
Zoli869 avatar
Nem mai programok de ingyenesek.

Unigine Valley GPU Benchmark letöltés : [LINK]

Heaven Benchmark GPU letöltés : [LINK]
0
0
0
0
armagedon32 avatar
sziasztok létszi segitsetek amikor el inditom ezt a játékot ot ezt irja ki nekem a tört meg eredeti steam verziba is nem értem . nem indul aki tud segiteni létszi PM privátba ..irja meg hogy mit kell hogy csináljak kb van 8 másik játék telepitve a gépemen azokal nincs baj

Addess:0x546ab4e (filename not found ) in C: program files (x86) NVIDIA
Corporation physX Engine . DB8A731FD8D5 physXCore.dll

address filename not found . in D :steam ,steamapps .cannon life is strange . binaries . win32 lifeisstrange .exe address .ugyan ezek a szövegek ismétlödnek csak más számokkal a address után

Corporation . PhsX enigme .... számok . PhsX core .dll
0
0
0
0
💬 1
Andor1997 avatar
@armagedon32: Videókártya Drivert teljes egészében letörölném,és újra feltenném.
0
0
0
0
FlashMaster avatar
Szevasztok!

Olyan problémám van, ami még nem volt. 😃
A helyzet az, hogy van egy cimborám akivel mortal kombat vs dc-t akarunk játszani pc-n, tört játékkal, csak az a bökkenő, hogy kb 2500 km választ el minket. Ehhez tudtok nekem valamilyen progit ajánlani? Guglit próbáltam, de igazság szerint azt se tudom mit keressek. Nem vagyok tudatlan a gépekhez, szóval elég a progi neve és a hogy mi az elve a dolognak. Régen elég sokat lanoztunk, de gondolom ez már nem teljesen ugyanaz.
Köszi mindenkinek a segitő vagy trollkodó hozzászólást. 😃
0
0
0
0
Galex1995 avatar
Hali. Kéne nekem egy kis segitség. Történt ugyanis hogy koncerten voltam és fényképezőgépemmel képeket és videókat készitettem. Na már most nekem ilyen kártya olvasóm van géphez ami mint egy USB lenne, tehát egy plasztik kis izé amibe berakod az SD kártyát és a gép normálisan fel kéne hogy ismerje. Na már most nekem a gép azt irja hogy a kártyát formázni kell használat előtt, pedig a fényképező simán lejátsza a videókat meg minden. Mi lehetne a megoldás hogy át tudjam menteni a gépre? Próbáltam a micro SD-t átteni pl telóba de nem látja a fájlokat
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok.
Tudtok ajánlani olyan ingyenes programot ami proci hőmérsékletét méri Windowson belül?
0
0
0
0
💬 2
KRZT963 avatar
@zsolty87: Core Temp
[LINK]

vagy

AIDA64
[LINK]
0
0
0
0
Zoli869 avatar
Zipware 1.4

WinCDEmu 1.4
0
0
0
0
Andris18 avatar
Sziasztok a problémám a következő volna. Használtam most először (2 éve telepítettem a windows 7 ulitmate 64bit sp1-et) a lemez töredezettség menteítőt. Az ssd- megtakarított nekem 10GB-ot de mintha a HDD-n csak elvett volna a helyből? Ilyen létezik vagy enyire benéztem valamit?
0
0
0
0
💬 6
no avatar
@Andris18: SSD-n értelmetlen töredezettségmentesíteni.
0
0
0
0
Hunork avatar
@Andris18: Kicsit konkrétabban.
Amúgy igen, lehet, hogy kevesebbet látsz, kérdés, mennyivel.
Ha engedélyezve van a rendszer visszaállítás, akkor töröld az összes pontot. Utána Lemezkarbantartó - Itt ugye egyszer sima takarítás, majd Rendszerfájlok törlése, és ha van korábbi Win verzió fájlok, akkor azt is. Aztán gép restart, elvileg több helyednek kell lenni.
SSD - kifejezetten NEM ajánlatos rajta töredezettséget mentesíteni!
0
0
0
0
gigazte avatar
@Andris18: Eddig még nem hallottam olyan emberről, aki SSD-n töredezettség mentesített volna. Legalább ezt is megéltem!😂
0
0
0
0
no avatar
@gigazte: Ezt abszolút nem támadásként írtam, de az a baj, hogy az emberek többsége annyi különbséget lát SSD és HDD között, hogy az előbbi gyorsabb és drágább. Viszont mivel nagyon hasonló a funkcionalitása, azért laikusként egyáltalán nem egyértelmű, hogy azt nem kell és nem is érdemes töredezettségmentesíteni, miután flashmemória, így működéséből kifolyólag nem is hoz létre töredezett tartalmat, nincs forgó alkatrésze, emiatt nem is hangos, stb.
0
0
0
0
Andris18 avatar
@Dono: Igen. Érdemes ilyen dolgok előtt gondolkodni, utánaolvasni megkérdezni de néha vagy az az 1% hogy elrontom. Az meg csak jó hogyha oktattok (ingyen 😆 ) hogy mi miért olyan amilyen. Legálabb egy jót nevettetek én pedig megtanultam hogy az LEMEZtöredezettségmentesítő.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@Andris18: SSD -n töredezettség mentesítőt? 😂
0
0
0
0
bukta2 avatar
Helo, melyik a legegyszerűbb/leghatásosabb vírusírtó mostanság?eddig konzolos voltam de most ismét pc re ruháztam be és a vírusírto az fontos 😀

Én mindig is nod-os voltam mert nem frissítget állandóan, de kb 2-3 éve hogy nem pc-ztem azóta sokat változhattak a dolgok, és linket esetleg küldhetnétek ha nem nagy kérés mert a legtöbb ilyen oldal vírust ír, ha le akarom tölteni a vírusírtót. Kösz előre is!
0
0
0
0
💬 7
hashimoto avatar
@bukta2: A defender naprakészen tartva+egy MBAM tökéletes. Nem kell felesleges géplassító nod meg avast és társai. 😃
0
0
0
0
bukta2 avatar
@hashimoto: MBAM? Mi is az? 😃
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@bukta2: MalwareBytes Anti Malware
0
0
0
0
bukta2 avatar
@reszler112233: Értem,köszi
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@bukta2: Kaspersky nem géplassító használom én is gondom vele semmi. 😀
0
0
0
0
Andris18 avatar
@bukta2: Ajánlom én is gyors és nagyon sok mindent meg tud találni. 😀
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@hashimoto: Én Eset Smart Security-t használok évek óta, és nem gép lassító, kivéve ha frissíti adatbázisát, de az is pár másodperc, amit szinte észre sem lehet venni, ráadás szinte mindig a bekapcsolás után pár perccel el is végez, így napközben nem terheli a gépet.
0
0
0
0
no avatar
Hello!

Valaki ismer olyan programot,amivel játék közben is lehet figyelni a processzor hőmérsékletét?
0
0
0
0
💬 3
reszler112233 avatar
@Adamsfamily: MSI Afterburner képes kiírni neked mi mennyi hőfokon megy, sőt FPS mérést is tud, és adott alkatrészek kihasználtságát is mutatja ha akarod.
0
0
0
0
sisko avatar
@Adamsfamily: Az MSI Afterburner tökéletes erre a célra(is)Ezenkivül a vga-t,ram-ot,stb is figyeli,beállítás kérdése.
0
0
0
0
no avatar
@sisko: Köszönöm szépen!
0
0
0
0
Zoli869 avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 5
no avatar
@Zoli869: Te most reklámozol? Egyébként ezeknek a nagyrészét a 7Zip is tudja, ugyanúgy ingyenes.
0
0
0
0
hashimoto avatar
@Dono: Meg amúgy, a winrarban is szarik mindenki a 30 napra, egy klikk a "bezár"-ra, és ott az ingyenes winrarod.. 😃
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@hashimoto: Na igen, de ha keresel van olyan letölthető winrar is amit egy patch segítségével teljes verzióra aktiválhatsz és nem 30 napos próbaverziós lesz.
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@reszler112233: Fikázni tudtok 7zip tesztelve hulladék. Gratula a winrar pachoz majd azzal fognak sittrevágni mivel ha buksz akkor igencsak nézik. 😀
0
0
0
0
hashimoto avatar
@Zoli869: Nekem nincs patchelve,csak egyet kell kattintanom azért, hogy ne dobja fel, hogy lejárt a 30 nap.
Amúgy meg tökéletesen működik így is, 9200FT-ért sok más, szép és értelmes dolgot lehet venni.
0
0
0
0
tomeek1 avatar
Üdv! Melyik a legjobb FPS mérő és CPU hőfok mérő programok? Ki melyiket használja?
0
0
0
0
💬 2
Zoli869 avatar
@tomeek1: Fps mérő bár én nem nézegetem MSI Afterburner,Cpu hőfok mérőnek meg a SpeedFant használom játék közben ez MSI Afterburner mutatja mennyi a hőfok ha beállítod. 😀 Esetleg még van a AIDA64 Extreme de ez fizetős ,amúgy ingyenesen is lehet használni de úgy nem ad meg minden infót a gépedről.
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
@Zoli869: Neten számtalan termék kulcs van hozzá kb 2 perc alatt talál az ember és akkor mutat mindent 😉
0
0
0
0
Zoli869 avatar
Ingyenesen legálisan letölthető programok amik fizetősek.
[LINK]
0
0
0
0
cszolee79 avatar
Hasznos programok, amit minden pendrive-ra ráteszek:
Total Commander Portable
SpaceSniffer
AIDA64 Portable
HWINFO
CPU-Z
GPU-Z
AnyDesk
TeamViewer
PatchCleaner
Windows Key Finder
Windows Service Commander
Nirsoft Mailpv
0
0
0
0
Barni57 avatar
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, hogy az avast free vagy az avast premium lenne-e a jobb vírusirtó, vagy tudtok-e egy jó vírusirtót?
Szerintetek miért lassult le a gépem egyik napról a másikra? Tudtok ezellen valamit javasolni?
A válaszokat előre is köszönöm!
0
0
0
0
💬 2
hashimoto avatar
@Barni57: Ha Windows 10-ed van, akkor a Defender jó.
Amúgy, ezek csak felesleges géplassító cuccok, a Defender, alap Windows tartozék tökéletesen elég.
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@Barni57: Az Avast mindíg is csak géplassító sz.r volt helyette használd a Kaspersky antivírust vagy az Avira ingyeneset .
0
0
0
0
DonTuros avatar
Sziasztok! 😀

Egy kis segítséget szeretnék kérni a fejemben lévő kis tervnek (elsősorban grafikus, kéne vektoros nagyítás, hasonlók).
Amennyiben nem gond, valaki tud ebben segíteni?
Privátban le tudnám írni, elmesélni teljesen a "gondom", tervem.
Igazából meglepetésnek készül, csak egyszerűen rengeteg fal van ebben a projektben, melyeket sajnos egyedül nem tudok ledönteni. Viszont tele vagyok kedvvel a "harchoz".

Előre is köszönöm minden segítőkész ember válaszát (meg segítségét)! 😀

Peace and Love
0
0
0
0
Andris18 avatar
Nekem is Avast (is) van. Megnyitod a programot és azt hiszem a beállítások fülnél lesz a karantén. Ha nem ott akkor keresgélsz a fülek között, nem valószínű hogy bármit is elrontanál főleg hogy minden ott van magyarul. Ha megvan a karantén akkor törlőd a fájlokat, esetleg előfordulhat hogy egyes fájlok törléséhez újra kell indítani a gépet ha kell az Avast ezt is kiírja.

A regisztráció meg annyi hogy hagyd hogy lejárjon amikor meg kéri a regisztrációt rányomsz arra higy ingyenes és megadsz egy másik emailcímet. (5perc kb amíg csinálsz egy gmail-t).

Ha több avastod van töröld le a régit, általában frissíteni is lehet az újabb verzióra de ha nem letorlod es felrakod az újat
CSAK EZEK ELŐTT TÖRÖLD KI A KARANTÉNBAN LÉVŐ DOLGOKAT.

😀
0
0
0
0
Barni57 avatar
Sziasztok!
Van nekem egy ingyenes avast-om, kb 1éve töltöttem le,és azt írja ki hogy 7nap múlva lejár.
A karanténba vannak vírusok azok elszabadulnak?
Vagy hogy lehet kitörölni?
És lehet olyat hogy még van a régi avast és letöltöd az újat és utánna letörlöd a régit?
A válaszokat előre is köszönöm.
0
0
0
0
Andris18 avatar
Sziasztok arról érdeklődnék hogy a a gpu-z programhoz hasonló (ez [LINK] ) nincs e cpu-ra is?
0
0
0
0
Barni57 avatar
Dono!
Köszönöm a válaszodat,nagyon hasznos!
0
0
0
0
no avatar
Általánosságban érdemes minden programot frissíteni, ha nem terjed el hamarabb hogy az adott verzióval valami probléma van.

Ha jól értelmezem amit kérdezni akarsz: leegyszerűsítve a Java virtuális gép (JVM) egy futtatási környezet, ami lehetővé teszi, hogy lényegében a rajta futó program - mondjuk egy játék, mint a Minecraft - bármilyen gépen tudjon futtatni, amin telepítve van a Java. A Java jelent még programozási nyelvet, amely nyelven írt programok futtathatóak a JVM-en például.

Valószínűleg azért van 32 bites, mert azt telepítetted, egyébként 64 bites rendszeren elfut bármilyen gond nélkül a 32 bites is, de letöltheted a 64 bitest innen: [LINK]
0
0
0
0
Barni57 avatar
Sziasztok!
Érdemes frissíteni az n vidia geforce experinét?
Milyen célt szolgál hogy segít a játékban a java?
Mert van a gépemen de 64bites a gépem de 32 bites a java nem baj?
A válaszokat előre is köszönöm!
0
0
0
0
Nomadson avatar
bszilvagyi : müüködik. kösz szépen, ad ki hangot, smsnél, hivást még nemtudtam kiprobálni, viszont hogy milyen hangot adjon ki azt nemjöttem rá hogy kell megvarriálni . 😀 ilyen picikét csippant eggyet
0
0
0
0
hashimoto avatar
Nomadson: Nincs minden veszve, nézd meg ezt(ha androidos a telefonod.): [LINK]
0
0
0
0
Nomadson avatar
Igen ilyesmire gondoltam. azthiszem ez fizetös. 😞 de köszönöm.
0
0
0
0
hashimoto avatar
[LINK]
Nomadson: Gondolom hasonlóra gondolsz.
0
0
0
0
Nomadson avatar
Hello. megoldást keresek egy kisebb problémára. hátha valaki tud egy jo progit. Sokszor hallgatok zenét és ha hivnak nem hallom. egy olyan progi kellene ami pl kijelzi a képernyőn hogy hivnak, vagy a gép csörög, vagy bármi ötlet ?
0
0
0
0
visor261 avatar
Valaki tud egy olyan programot amivel a windows gépem nem létező második monitorjaként tudom használni a linuxot futtató laptopom? Esetleg vakon?
0
0
0
0
Hunork avatar
Nagyon szívesen! Használd egészséggel!
0
0
0
0
CsehMedve avatar
Ez lesz az, köszi az infót Hunork!
0
0
0
0
Hunork avatar
Hali!

MSI Afterburner. A Setting alatt lesz OSD, Screen vagy hasonló fül (most melózok, fejből nem vágom) és ott kell kiválasztani, hogy mit óhajtasz látni. A programhoz kell még a Riva Tuner is, a kettő együtt jár.
0
0
0
0
CsehMedve avatar
Sziasztok!

Megtudná nekem mondani annak a programnak a nevét amivel játék közben valós időben lehet nyomon követni mind a processzorhasználatot, mind a memóriafogyasztást, videomemória fogyasztást stb....?

Sokaknál láttam már, hogy screenshot-on a jobb felső sarokban különböző színekkel megjeleníti a fenti adatokat szépen egymás alatt.
0
0
0
0
Krissz avatar
Ezt hangszerkesztővel kellene javítani sztem... 😆
pl: Audacity, Soundforge Audio, Adobe Audition
0
0
0
0
Galex1995 avatar
Hello 😃 Nos tudna e valaki nekem segiteni egy olyan dologban hogy koncert felvételen mivel birnám valahogy csökkenteni a basszus által keletkezett zörejt? Leszedtem a Sony Vegast de akárhogy állitgatom a hangot nem lesz jobb sőt... Ha valaki ért hozzá és tudna segiteni azt megköszönném 😀
0
0
0
0
no avatar
oké, de nem bizom meg mert kitudja milyen virus :/
de most komolyan? 100+€ért 1 program??!?! szerintem ez már rohat drága
0
0
0
0
Krissz avatar
Legálisan nem, max le torrentezed, az ingyé van 😀
0
0
0
0
no avatar
az Adobe Afer Effect-et lelehet tölteni ingyen? Mert nem akkarok 100+€t kidobni 1 programért (tudom tortent,stb de nem igazán bizom benne hogy 100% virus mentes, a próbaverzió meg nem elég + a watermark is zavaró)
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció