Milyen laptopot vegyek játékra!

2009. January 06., téma
Fórum » Laptop
A rá szánt összeget és hogy pl:melyik/milyen játékot szeretnétek futtatni rajta is írjátok le!
Hozzászólások: 2 268
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Sziasztok, igazából nem tudok új témát írni ehhez a részhez, ezért itt kérdezem. ezért elnézést kérek.

Valójában két nappal azelőtt ellopták a laptopomat, és még mindig próbálom követni a helyét. De találtam egy javaslatot az interneten, és lépésről lépésre követtem az egész cikket, de egy ponton az általam követett lépések abbamaradtak.

Befejeztem a folyamatot az eszköz keresése bekapcsolásával. Aztán amikor rákattintok a Find my device (Keressem meg a készülékemet) gombra, leállt a térképes hely megjelenítése.

Valaki javasolja, hogyan lehet nyomon követni a helyet?
0
0
0
0
DawnF avatar
Sziasztok! Nem annyira illik a témába , de mivel ez egy meglehetősen aktív fórum ezért itt teszem fel a kérdést: most vettem egy Hp Pavilion gaming 15 laptopot ( a profilomat frissítettem is az oldalon eszerint), amin néha laggokat tapasztalok mind videójátékban mind pedig filmnézés közben. Nem olyan gyakori, hogy bosszantó lenne, de azért mégis elkezdett érdekelni, hogy honnan ered a probléma, mert most cseréltem le a gyári alacsony feszültségű töltőjét egy utánygyártott 120 wattosra. És a különbség szemmel is jól látható most már nem laggolnak a játékok annyira. A Hp hivatalos oldalán azt olvastam, hogy a modellemet 200 wattos töltővel adják, de én a szervízből mégis ezt a 120 wattos modellt kaptam a problémát orvoslandó. Valakinek van esetleg tapasztalata a széria kapcsán? Mennyire számítanak a feszültségbeli különbségek?
0
0
0
0
💬 6
reszler112233 avatar
@DawnF: Pontosan milyen játékkal laggol? Csak azért mert az 1050 TI asztali verziója sem egy erőmű, nehogy a mobil verziója.
0
0
0
0
DawnF avatar
@reszler112233: Assassin's Creed Odyssey full hd mediumon, de egy directx frissítéssel az is megoldódott , most az a gond, hogy kék halállal kifagy két-három óra játék után és csak az Odyssey-nél csinálja ezt. Meg továbbra is a vlc-s laggolások jelen vannak. Elég világosan látom, hogy milyen játékokat lehet rajta futattni, szval nem izzasztom erőművet igénylő játékokkal a lapost. Emellett Fallout 4, meg Metro Exodus előbbi full hd high settings, utóbbi full hd low settings. Mind a kettő jól fut a gépemen. Azt olvastam, hogy az Odyssey elég proci igényes, de emellett még mindig fennmarad a másik tippem, hogy esetleg egy 200 wattos töltő kell.
0
0
0
0
Bronson avatar
@DawnF: Gyarilag 150W toltot kellett volna hogy adjanak. Hogy erted hogy a szervizbol 120W kaptal...? Ha hasznaltan vetted en megkerdeznem az eladot mi a helyzet
0
0
0
0
DawnF avatar
@Bronson: Igen, és egy sz*rabb gyári töltőt kaptam hozzá az előző tulajtól ( nem emlékszem rá, hogy hány wattos volt, de h gyengébb az biztos). Szval ja szervízbe vittem egy tisztításra, meg pasztázásra, a megvétel után, meg akksit tetettem bele. és kaptam egy új töltőt, ami igen egy utángyártott 120 wattos. Ott a szervíznek a honlapján azt is láttam, hogy ehhez laptophoz árulnak 200 wattos töltőt is. Ekkor merült fel bennem, hogy ez lehet a gond, hogy nincs elég feszültség benne: mert h ez elvileg elvehet alaposan a cpu teljesítményéből. A jelenlegi egyébként működik, csak azt látom, hogy az AC Odysseynek nem tetszik.
0
0
0
0
Bronson avatar
@DawnF: Vagy tegyel panaszt az eladonal, vagy vegyel egy 150W toltot. Nem hiszem hogy az lenne a baja, 120W annak a laptopnak eleg kene hogy legyen, de jobb lenne ha vennel egy gyari 150W toltot. Amugy ahogy az elottem szolok is irtak, ez a laptop a maga idejeben sem volt egy csucsdarab, szoval csodakat sem kell varni. Ha pedig csak egy jateknal tapasztalod a hibat, akkor nem a laptop a ludas 🙃
0
0
0
0
DawnF avatar
@Bronson: Gondolom, hogy elég. igazából ki akartam ezt zárni, és igen a fent említettek jah jól futnak rajta. Az Exodusból is jött egy nextgen update, de én a régebbivel tolom (első verzió ha így érthetőbb) . Anyway, úgy tűnik, hogy egy hűtőpadot kell vennem, az korábban sokat segített más laptopaimnál. Aha köszi a tanácsaidat, de ezeket a köröket már odavissza redditestül, mindenestül megcsináltam. Továbbá nem hibáztattam az előző tulajdonost, mert elég olcsón vettem, és tudtam, hogy majd foglalkoznom kell vele.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Megadta magát 10 éves laptopom és egy olyan gépet keresek, amin az “alap” PC jatékok, mint a Lol, Dota2 esetleg 1-2 indie játek, ami csak PC-re jött ki könnyedén akár max. beállításokon fut. Konzolom van, így nincs szükség arra, hogy többet tudjon a laptop. Kérdésem, hogy csak gamer gépekben lehet gondolkodni vagy a fentebb említett játékok simán elfutnak egy pl. 250.000Ft “irodai” laptopon? Előre is köszönöm a segítségeteket.
0
0
0
0
💬 2
PoPet avatar
@resolve3: Configtól függ, nem ártól. Nézz szét új/használt piacon, írd be gugliba hogy "Kinézettlaptop LoL gameplay" vagy "Kinézettlaptoprocija LoL test" aztán látod saját szemmel, hogy hogy fut.
0
0
0
0
FreeBSD 81 avatar
Sziasztok, az RTX 3050 mennyire alkalmas játékra?? 16 gb rammal, RYZEN 5 5600 processzorral... (LENOVO ideapad gaming 3)
0
0
0
0
💬 1
Pokman avatar
@FreeBSD 81: 3050-es laptop? Hááát, tekintve hogy PC-n új játékokban hogy teljesít én nem ajánlanám, mivel mobil kártya (vagyis laptopos) rosszabb mint azonos PC modell. Bár attól is függ hogy miket játszanál és milyen teljesítmény/minőséggel vagy megelégedve, de én személy szerint 3060 alá semmiképpen sem mennék gaming laptopnál ha újat vennék
0
0
0
0
Kodi06 avatar
Sziasztok

Laptop vasarlason gondolkozom, talaltam is egyet, jonak talalom. Erdekelne a velemenyetek, esetleg ebben az ar kategoriaban mas gepeket is szemugyre vennek. Koszi

https://www.currys.co.uk/products/asus-rog-strix-g15-amd-advantage-15.6-gaming-laptop-amd-ryzen-9-rx-6800m-1-tb-ssd-10222565.html

Ha valamiert nem toltene be az oldal akkor a spec.

ASUS ROG STRIX G15

- AMD Radeon RX 6800M - 12 GB GDDR6
- 16 GB DDR4 (3200 MHz) - 32 GB maximum installable RAM
- AMD Ryzen 9 5900HX Processor - Octa-core - 3.3 GHz / 4.6 GHz - 16 MB cache
1 TB SSD
Wide Quad HD 2560 x 1440p
- 165 Hz display - AMD FreeSync
0
0
0
0
Muffon avatar
Sziasztok!

Laptop vásárlás előtt állok, és 2 konkrét eszköz lebeg a szemem előtt.

ASUS ZenBook Pro Duo UX582
ROG Zephyrus Duo 15 SE GX551

Döntésképtelen vagyok abból a szempontból, hogy egyszerre használnám őket játékra a jövőben, (4 évre előre láthatólag) és munkára is (Office, Grafika, hobbi producerkedés).
Nagyon megfogott maga a gondolat, hogy a ZenBook alapjáraton jobban bírja a Akkumulátor terhelést, és dupla érintőképernyője van ami hatalmas előnyt jelentene (utazások szempontjából is).
Viszont a ROG-nak csak a 2. Képernyője érintős, ami kicsit hátrahúz, viszont 300Hz-el rendelkezik a Zenbook 60Hz-hez viszonyítva. Emellett nem egy egetrengetően erősebb a konfigja a zephyrusnak, de rendelkezik külön perfomance móddal, és Nvidia Optimussal.
Na meg a Zenbook Design szerintem gyönyörű, a Zephyrussal ellentétben.

Ti melyiket ajánlanátok munka/játék 50-50% eloszlatásban ?
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Muffon: ROG Zephyrus Duo 15 SE GX551
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.
Segítségeteket szeretném kérni.
Laptop vásárlás előtt állok,de olyan nagy a választék, hogy nem is tudom milyen irányba induljak.
Általános felhasználású gép kellene,ami jól bírja az egyszerre több munkafolyamatot.
Pl. online filmnézés, és egyszerűbb játék.
Fontos a wifi, bluetooth, másodlagos monitor rácsatlakozási lehetőség, jack bemenet és a gyorsaság.
Tudom,hogy nem ezek a fontosak,de a többi paraméterhez hozzá sem tudok szólni.
Max. 300.000 ig gondolkozm.
Köszönöm,ha segítetek.😀
0
0
0
0
💬 1
Quadgame94 avatar
@-tuzaedit-: Szia! Konkrét modellből az Acer Aspire 5 - A515-44G-R90V ajánlom. Szerintem ebben benne van minden amit keresel. Esetleg még Az ASUS vivobook széria jöhet be, de ott az ilyen procival szerelt darab 299 ezer.

Ezzel az Acerrel nem lőnél mellé. Árakat elnézve bőven megéri.

[url]https://www.acershop.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-aspire-5-a515-44g-r90v-ezust-matt-kijelzo-mar-3-ev-garanciaval-nxhw6eu003/13201/?utm_term=13201&utm_source=arukereso.hu[/url]
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
Sziasztok srácok!
ezekről valaki tud nekem véleményt mondani?

olcsóbb: [LINK]

drágább: [LINK]

amit a leginkább szeretnék tudni hogy max terhelés alatt hány celsius al üzemelnek.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@ichigo23619: Forrócskák, ha játszik rajtuk az ember akkor elég gyakori a 70-90 fokos hőmérséklet amit elérnek, ha huzamosabb max terhelést rájuk küldesz akkor pedig inkább a 90 vagy a feletti hőfok lesz jellemző, egy idő után azért nem melegednek majd tovább mert elkezdi lekorlátozni a teljesítményét a károsodás elkerülése végett. De alapjáraton is ilyen 50 fok környékén üzemelnek.
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
@LordSzalko: az úgy elég durva.
lehet inkább maradok az asztalinál.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Sziasztok!

Nagyon megtetszett az új M1-es MacBook Pro. Szerintetek mi a véleményetek róla?

Ui.: Nem játékra, de más topicot nem találtam...
0
0
0
0
💬 12
no avatar
@AMDMonsteR: Szerintem igen. #pontigény.hu
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@LordSzalko: LoL ide jössz pontot gyűjteni...
Te kis Libbencs
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Egy laptopot szeretnék venni főleg játékra. Cél a stabil 60 FPS Medium-High grafikán. Kinéztem erre a célra ezt a notebookot:

https://www.digiprime.hu/laptop/asus-x571gt-55184-elado

A kérdésem az volna ez mennyire érné meg? Milyen lehet a hűtése? Van esetleg más javaslatotok?

Sok előnye van ennek a terméknek pl.:
-1650-es videókártya
-16 GB RAM
-nagy tárhely (nekem fontos)
-120 Hz-es kijelző (tudom, hogy a videókártya nem tudja kihasználni)
-Win 10 van rajta alapból

A válaszokat előre is köszönöm!
0
0
0
0
💬 1
botmunpls avatar
@Bf5BF2Gta5: Őszintén szólva ha nem élet/halál dolog, én most nem vennék laptopot, max hardveraprón, pl:
https://hardverapro.hu/apro/asus_rog_strix_g531gt_i5-9300h_gtx_1650_16gb_120hz/hsz_1-50.html

De az elvárásaidat ez nem teljesíti újabb AAA címeknél.
+nem értem hogy ennyi pénzért a 1650 miért előny, hiszen a proci erősebb kártyát is meg tud hajtani, a monitor képfrissítését valsz nem fogja kimaxolni, és a ramot sem fogja kihasználni játékoknál.
Ráadásul tavaly ilyenkor ezt a teljesítményt kb egy százassal olcsóbban kaptad volna, iszonyat elszálltak az árak idén. (persze, minden téren elszálltak, de egy asztali géppel tudsz variálni meg szemezgetni az alkatrészek közül hogy alakítgasd kedved szerint)
A volt 3 éves laptopomat tavasszal 130-ért adtam el baráti áron, amúgy meg 150-60ért mentek. És 230-ért vettem anno 😃
Azóta még drágábbak lettek, tavasszal 150-ért voltak a használt gamer laptopok, most ennyiért vga nélküliek vannak, vagy 3-4. gen inteles gamer laptopok, ami kész vicc.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Az alábbi laptopok közül melyik lenne a jobb? (teljesítmény, fogyasztás, néha játék)

[LINK]
[LINK]
[url]https://www.computerfactory.hu/dell-latitude-e5450-1228?utm_source=google_shopping&utm_medium=cpp&utm_campaign=direct_link&gclid=Cj0KCQiAw_H-BRD-ARIsALQE_2P0K62FE2OHD6LNYgn16yH3DeYvyBkaqpI7hl-4Yk0k1JCALRvANXQaAu-7EALw_wcB[/url]
[LINK]

A választ előre is köszönöm!
0
0
0
0
💬 3
visor261 avatar
@KryptonBoy: Ha nem muszáj akkor nem most vennék a helyedben, ha valami komolyabb játékra kell mert azok itt kezdődnek most:
[LINK] 235k
[LINK] 280k
0
0
0
0
no avatar
@visor261: Főleg internet és filmhez kell.
0
0
0
0
visor261 avatar
@KryptonBoy: ahogy nézem ez a legolcsóbb [url]https://edigital.hu/notebook/hp-15-bs010nh-2gh34ea-notebook-halvany-menta-p531744?utm_source=arukereso.hu&utm_medium=price-comparison&utm_term=531744[/url]
ez a minimum amit ajánlok, nem tudom mennyi a max kereted rá, ez elég alap internethez + filmhez meg néha 1-2 játékhoz

ha neked is vagy 50 fül van megnyitva böngészőben, vagy komolyabb játékkal akarod tolni akkor minimum 8gb ram

ha szereted a szebb grafikát vagy a magasabb fps-t akkor dedikált vga/videókártya kell bele de ezeket már fentebb linkeltem.

és hát a határ a csillagos ég.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni! Az alábbi két linken lévő laptopból csak a processzor a változó. Illetve 13000 Ft különbség.

https://www.digiprime.hu/laptop/asus-tuf-gaming-a15-fa506iu-62975-elado
https://www.digiprime.hu/laptop/asus-tuf-gaming-a15-fa506iu-63737-elado

Kérdésem az lenne, hogy megéri a jobbik AMD Ryzen 7 4800 H proci az Nvidia GTX 1660 Ti kártyához, kihasználja e az erejét, vagy elegendő lenne e az AMD Ryzen 5 4600 H ereje is. Tehát megéri e a 13 K különbséget?

Válaszotokat előre is köszönöm!
0
0
0
0
💬 3
Warlordcommander avatar
@cherryon: Nagy különbség nincs a kettő között, kb 6-7%, de mind a kettő simán kihasználja a kártya erejét, szóval végülis döntsd el neked megéri e a kis plusz erő a 13ezret.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@cherryon: 13 ezer forint nem ár érte...bőven megéri, ha megnézed, hogy 6 mag 12 szál helyett lesz 8/16....mindössze 13e forint+ért, ami nem semmi!
0
0
0
0
no avatar
@cherryon: Mindenképpen a 4800H-val szerelt modellt vidd ilyen árkülönbözet mellett. Mindkét proci elég lenne a kártyához bőven egyébként.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Szerintetek egy 200K forintos laptopon elfut a Minecraft normálisan? Köszi a válaszokat!
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. Segítségeteket szeretnék kérni 2 laptop közti választásban hogy melyiket ajánlanátok.

1.. https://www.arukereso.hu/notebook-c3100/hp/omen-15-dh0012nh-7nf79ea-p493401939/

2...https://www.foramax.hu/asus-asus-tuf-gaming-fx506iual0143-144hz-fegyvermet%C3%A1l-p-17318.html?gclid=Cj0KCQjw59n8BRD2ARIsAAmgPmJ8KHhcDDCTI_OMpiliB15uZ1RFW1ab-MRyNbujFMFk7jO9XpVlkEwaAvuqEALw_wcB

Válaszotokat előre is köszönöm.
0
0
0
0
💬 8
no avatar
@Medveapo: ASUS picit talán erősebb, +1TB háttértár, annak ellenére hogy nincs OS hozzá és csak 2 év gari van.
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Szia. Köszönöm az infót. Annyit nem írtam oda hogy a HP omen 15 mellé most jár 1 25 colos 144hz-es monitor. Asusrol azt halottam hogy ezek a tuf márkák nagyon melegednek. Azért is gondoltam arra hogy megkerdek hozzá értő embereket.
0
0
0
0
no avatar
@Medveapo: Ha csak a vasat nézzük az ASUS jobb. A körítést nem ismerjük, így arról neked kell döntened, hogy a gyengébb (kb 10-15%-al) HP, -1 TB hdd, 3 év gari + windows 10 és a monitor megér-e ekkora felárat. Tippre a monitor nem ajándék, hanem a 130k.- különbözet része.
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Megertelek. Én magam nem tudom ezért is fordultam hozzátok segítségért. Csak leirtam amit kifelejtettem.
0
0
0
0
S4mple avatar
@Medveapo: 2. Szerintem jobb
0
0
0
0
no avatar
@S4mple: Köszönöm az infót.
0
0
0
0
no avatar
@Medveapo: ASUS mindenképp.
0
0
0
0
botmunpls avatar
@Medveapo: off: azért vicces, hogy az asusnál a marketing sablonnál "i7 tűzerő" van, a specnél meg ryzen 7... 😃

Ennek ellenére szerintem az asus jobban megéri, "ajándék" monitor ide vagy oda. 144hz-s 27 colos már 80-ért nagyon jó van a boltokban, de azalatt is, a 130k az nem mondom mi..
Melegedni egyébként minden laptop fog.
Win10-et teszel rá pendriveról, eredeti aktiváló kulcsot hardveraprón (meg néha emagon) pedig lehet 3-5 ezrekért venni.
0
0
0
0
Dani46 avatar
Hali egy ilyen laptoppal Asus ROG Strix G G531GU-AL740 el lehet játszadozni manapság?

i79750H
ddr4 8gb
GTX 1660 Ti 6GB GDDR6
512GB PCIe NVMe M.2 SSD
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Dani46: Igen, viszont vásárlás után nem ártana bele venni +8GB RAM-ot.
0
0
0
0
no avatar
@Dani46: Az nem kérdés. Minden fut rajta
0
0
0
0
S4mple avatar
Asus tuf ryzen 5 3550h gtx 1650 120hz megéri a 260 ezret? Mennyire jó a hűtése? Mivel alapból specifikációban megfelelő
0
0
0
0
💬 5
Puffin avatar
@S4mple: Linkeld be melyiket nézted!
0
0
0
0
S4mple avatar
@Puffin: https://www.arukereso.hu/notebook-c3100/asus/tuf-gaming-fx505dt-al400-p566610315/

Maximum később ram bővítés meg ssd
0
0
0
0
Puffin avatar
@S4mple: Ha játékra kell akkor én véleményem szerint felejtős. 16GB memória ahhoz alap már. Meg a 1650 nem fogja neked kitolni a 120Hz-et(fps) az újabb játékoknál.
volt TUF notebookom i5 8300 meg 1050-el, olyan volt mint egy porszívó. Nem tudom azóta kezdtek-e valamit a hűtéssel.
Saját vélemény: az Asus termékek az utóbbi időben rendkívül túlárazottak.
0
0
0
0
S4mple avatar
@Puffin: Ramot majd bővítek de a 120hzet csak csgoba használnám ki szerintem. Akkor nagyon hangos? Az igazából nem olyan nagy probléma fülessel de legalább a hűtés jó?
0
0
0
0
S4mple avatar
@Puffin: Tehát Minecraft Csgo vagy Cs 1.6 meg gta5 de ott 60fps a cél. Maga a laptop érdekelne pl. A hűtés a szervíz megéri-e 260k-ért mert nekem meg.
0
0
0
0
no avatar
Operációs rendszer Windows 10 (64 bit)
Operációs rendszer nyelve magyar
Processzor gyártó AMD
Processzor típus Ryzen 7 3700U
Processzor sebessége 2.3 - 4.0 GHz
Processzor magok száma 4
Videókártya Radeon™ RX Vega 10 Graphics
Memória 1×8 GB DDR4
Memória órajel 2400 MHz
Flash meghajtó 512 GB.

Szerintetek vinné az fs 19 et claas dlc vel meg pár modal? Megeri megveni telekombol hoznám ki 220000 Ft
0
0
0
0
💬 3
Quadgame94 avatar
@Elek Roland: Menne rajta. Mi a neve a laptopnak?
0
0
0
0
no avatar
@Quadgame94: Huawei Matebook D15
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@Elek Roland: A kijelzője nagyon gyenge. Csak 220 nites fényerő, alig 65%-ban fedi le az sRGB szinteret. Anyukám nem rég vette onnan a ZenBook 14-et. Olcsóbb is sokkal jpbb mindenben. Látom eppen nem kapható, de újabb készlet vátható, szerintem azt vedd. Kisebb a tárhelye, prociban ugyan az, kijelzője és anyag minősége is jobb. Van bill. vilagítás is, ami a D15-n nincs.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Laptop vásárlás előtt állok. Amire kellene: munka, illetve jó lenne ha a gta 5 rp és az ahhoz hasonló játékot elvinné ( nem szükséges a full hd). Ár amiben gondolkozok: 200-250k max.
Köszi előre is!
0
0
0
0
cseszka avatar
Sziasztok.
Gyerköcöm szeretne venni laptopot.A költség limites,de kb ez fér bele.Lenovo V155-15API
Nem kimondottan játék,inkább suli végett,ott se a render meg ilyenek,inkább csak World,office….a lényeg,ezeket akadásmentesen vigye,ne kelljen sokat várni a betöltésre.Aki ért a laposokhoz,mondana róla véleményt?Rendelés küszöbén állunk,csak megerösités kell,ill ha van ebben az árban jobb alternativa...Ez a lapos Szerbiában nálunk most akciósan kb 120-130K,a magyarországi árakat most ne nézzétek,mert ott jelenleg drágább.Ez a lapos létezik i3 procival és intel pnetium N5000 silverrel is,de ahogy néztem a Ryzen valamivel erösebb.Ami még érdekel,a leirásban az szerepel,hogy 256gb M.2 SSD van a laposban.Nem találtam infót hogy 2.5 HDD szerelhetö e bele adattárolásra?
Leirás az Emag-nál:[url]https://www.emag.hu/lenovo-v155-15api-81v50016hv-15-6-fullhd-laptop-amdr-ryzentm-3-3200u-8gb-256gb-ssd-radeon-vega-3-freedos-magyar-billentyuzet-szurke-81v50016hv-hu/pd/DX71PWBBM/?cmpid=79249&gclid=Cj0KCQjwrIf3BRD1ARIsAMuugNtSD8aMgqeMg0tGaUMgHqAIe1PJrijoj1mejkrJ5jQyaw_Q2q9uKnoaAusMEALw_wcB[/url]
0
0
0
0
💬 1
MentaStrike avatar
@cseszka: Szerelhető, viszont kérdezd ki, hogy mennyiért tudna esetleg az a webshop belerakni neked 2,5" merevlemezt/SSD-t, mert ha te bontod az alját, a garancia ugorhat (nem tudom hogy van ez nálatok).
Esetleg még ha jó árban van a 3500U processzorral, az hosszabb távon jobb lesz (3200U 2mag4szál, 3500U 4mag8szál), de iskolai használatra, netezésre a 3200U is jó.
A videón láthatod a 2,5" bővítőhelyet: [LINK]
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Esetleg tudna valaki segíteni abban hogy egy Lenovo Legion Y7000 (config lent) esetén gondot okozna e az hogy 4 magos a proci a játékok használata során? ( a jövőre tekintve is értetendő a kérdés )
Ha esetleg valaki tud jobb configgal szívesen megfogadom a tanácsát! 400k a keretem

Újabb fajta játékokhoz használnám leginkább! (2018- )

Intel Core i5-9300HF (4 x 2,40GHz / 4,10GHz Turbo, 8MB Cache), 15.6" FULL HD (1920x1080) LED matt IPS 144Hz 300nits, 16GB DDR4 2666MHz, 1000 GB SATA 5400rpm + 512 GB PCIe SSD, nVidia Geforce GTX 1660 Ti 6GB
0
0
0
0
💬 3
SuperPuma avatar
@Bojsza: Ha csak nem roppant fontos a mobilitás, inkább ne laptopot vegyél. Játék alatt úgy is be kell dugni a hálózatba.
0
0
0
0
no avatar
@SuperPuma: Fontos lenne a mobilitás, pont azért szeretnék laptopot! Ezért is érdekelne
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Bojsza: Egy laptop esetében minden lesz a dolog, csak időt álló nem. Nyílván a 4K Ultra 60Fps-t nem kell elvárni. Nekem 1650 van a gépben, a Horizon 4 egész jól játszható, a többi játék meg úgy is régi. Crysis 3. részét például egész erőteljesen megérzi, a Wolfensteinek egész jól futnak.
0
0
0
0
lumosnina avatar
Sziasztok!

Hamarosan ugy nez ki, hogy laptop csere lesz. Kifejtenem a gondolataimat, es remelem elnezitek ennek az oskovuletnek, hogy kicsit off topikol.

Szoval a lapos nem igazan jatekra lenne, annal inkabb kepszerkesztesre, videovagasra. Talan nem kell olyan eros gep, mit jatekra, de ujabb 5 evben gondolkodom.
(Fontos lenne a mobilitas, ezert is a lapos fele hajlok, de a szivem az iMac 2019 5K 27" fele is hajlik-ami utazasnal nagy hatrany, vagy a 16"-os MacBook Pro-ra. Utobbinal latom a portok hianyanak a hatranyat es azt is, hogy £5-600 extra a hasonlo teljesitmeny, kisebb kijelzo blablabla...)

Szoval NFS ujabb valtozatai, FiFa 20 es hasonlo jatekok amik neha mennenek a laposon. Minel magasabb kijelzo felbontas es fenyero, hogy a szerkesztes elvezet legyen, es egy masodlagos kijelzo lehetosege is fennall, 4K felbontasban.

Szoval ezek a kusza gondolataim, meg magam sem tudom mit akarok pontosan, ezert a tobb fej tobbet gondol alapon szortirozom a dolgaim. Koszi a segitseget! Udv, pacsi mindenkinek!
0
0
0
0
💬 8
Bronson avatar
@lumosnina: mennyi a keret...?
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Bronson: Furcsa ,hogy mindenki ezt kihagyja 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
@Andor1997: Inkább mondanám idegesítőnek 😊
0
0
0
0
lumosnina avatar
@Bronson: Bocs! £1500-£1700
0
0
0
0
Bronson avatar
@lumosnina: Ez jelenleg ar/ertek aranyban verhetetlen es az igenyeidnek boven megfelel! (es meg penzed is marad egy tuti 4k monitorra)

[LINK]
0
0
0
0
no avatar
@lumosnina: Sok fontos tényező kimaradt a szövegből, mint például, hogy mennyi rá a keret vagy milyen szinten menne a képszerkesztés avagy videóvágás, ezek nélkül nehéz érdemi ajánlást tenni.

Mac vonalban nem érdemes gondolkodni, ha játszanál is az adott gépen, szimplán nem éri meg.
0
0
0
0
lumosnina avatar
@LordSzalko: Jatek lenne a legkevesebb. Nem letfontossagu a leggyorsabban megcsinalni mindent, gondolok renderelesre...stb. (Nekem nem er meg +£500-1000-ot par perc gyorsasag) Nem vagyok nagy YT tartalom gyarto sem pro, hogy ez szamitson, egyszeruen, stabil es gyors gepre van szuksegem amire altalaban minden felhasznalonak. 😀
0
0
0
0
no avatar
@lumosnina: Ilyen büdzsé mellett az említett két gép nem jönne ki, az iMac esetleg a legsoványabb kivitelben a 2019-es variánsok közül. Régebbi modellek között nézelődj, ha ennyi rá a keret. Én egy MBP 2018-at használok cégesként, időnként egyszerűbb szerkesztéseket/vágásokat végzek rajta, de komolyabb munkákra nekem ott a PC mellette, lehetne a laposon is végezni de lényegesen lassabban.

Jobb hardverrel ellátott 2018-as modelleket kaphatsz ennyiért Mac vonalon, de csak használtan. De ilyen büdzsé mellett inkább Windows-os gépekkel szemezgetnék, habár ott is a nagy felbontású variánsoknál a jelenlegi keret a belépő úgymond.

Viszont, ha nem komoly szinten művelnéd akkor elhanyagolható a 4k és társai, simán beérnéd egy izmosabb FullHD-s lapossal is.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

A segítségetekre lenne szükségem,laptop vásárlás előtt állok mert már nagyon megérett a 6 éves Asus laptopom a cserére.
A keret rá maximum 300.000 forint , legfőképpen játékra és,majd az egyetemre (programozáshoz) kell. Ezért is lenne fontos a hordozhatóság miatt ,hogy laptop legyen.
Eddig ezeket találtam hasonló árkategóriában.
- ( ASUS ROG Strix G531GT-AL106) -> https://www.arukereso.hu/notebook-c3100/asus/rog-strix-g531gt-al106-p483410691/

- ( ASUS TUF Gaming FX504GD-DM707 ) -> https://edigital.at/notebook/asus-tuf-gaming-fx504gd-dm707-notebook-schwarz-p598423

- (MSI GL63 9S7-16P732-406 ) -> https://www.arukereso.hu/notebook-c3100/msi/gl63-9s7-16p732-406-p462818412/

- ( Acer Predator Helios 300 Gaming PH315-51-7294)
https://www.notebooksbilliger.de/acer+predator+helios+300+ph315+51+7294+gaming?nbb=17f39b&wt_cc5=cff13927d1e0456d8d86c50f2c8667de

Szerintetek melyik lenne a legjobb ezek közül , illetve örülnék ha tudnátok még hasonló árkategóriában ajánlani laptopokat. Fontos lenne az is ,hogy megbízható legyen. Előre is köszi mindenkinek 😀
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Narzax: Szia. Nekem rogom van bár újabb és kicsit drágább. Ha hozzáteszel egy kevés pénzt 420 ezer hellyett most 389 ért meg tudod venni a média markba...típus: GL504GM
Így keresd online. Ez már nem I5. Hanem I7 . És 6 gb videokártya amire szükséged lesz a játékokhoz ... Az Msi-t És a predatort szerintem kerüld el ...ha a listából választanál mindenképp a Rogot válaszd...tuffal hűtés gondod lessz...
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok . Mi a véleményetek Az Asus rog 2
i7-8750H, 2.2 up to.4.1ghz..16GB, 512GB Hdd, GTX 1060 6GB ddr5.
Most vásároltam nem kevés pénzért. De félek 2 évnél tovább nem lesz kompatibilis a fejlődésnek köszönhetoen...:/
Megérte a 415 ezer forintot ?
0
0
0
0
💬 2
sudosu avatar
@vippi27: Hali!
Hát ha fontos hogy notebookod legyen, akkor megérte az árát. Nyilván ha nem hordozod, akkor nagyon drága.
Ha nem akarsz minden játékkal maximum grafikán játszani akkor, biztos hogy elég lesz 4-5 évig (Full HD-val)
Nekem az asztali gépembe például egy GTX 960 van és még mindig futnak a modern játékok (2015-ös kártya) a CPU-m meg egy 4. generációs I5 (2014-es CPU). Szóval már erősebb a CPU-d mint az én gépemben.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@vippi27: Ezek ennyibe kerülnek. Igazából ha most rendes PC-t vettél volna, az sem lett volna sokkal olcsóbb. Vannak bizonyos előnyei, ami miatt én is laptopot vettem Spoiler!
egyrészt, mert szó szerint mindenből kellett volna újat venni...másrészt így több helyem marad
0
0
0
0
Bosed avatar
Sziasztok!

http://radium.hu/gamer-laptop/lenovo-gamer-laptop/lenovo-legion-gamer-laptop/lenovo-legion-y540-28064.html

Őt néztem ki +4gb rammal, win10-el, játekra mai címekkel. Mi a véleményetek róla? Esetleg hűtési tapasztalat? Köszi a válaszokat! 😀
0
0
0
0
💬 1
no avatar
Sziasztok! Én nem kifejezetten gamer laptopot keresnék, hanem egy mindennapi használatra jó laptopot, kevesebbet lenne játék játszva rajta, és ami lenne az a Sims, meg egy Star Stable nevű játék. 65 ezer forint lenne a max.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.Nos 1.000.000Ft a keretem és a legujjabb AAA játékokkal szeretnék játszani.Ha mondhatom az Escape from tarkovval meg a call of dutyval tolnám rendszeresen. Asus rog , Msi laptopokon gondolkodtam elsősorba de ugy mond a legjobb legerősebbet szeretném.Miket ajánlotok?
0
0
0
0
💬 2
AMDMonsteR avatar
@ricinho87: Elég hülyeség ilyenkor gondolkozni... Ekkora kerettel...
ASUS ROG Zephyrus GX531GXR-AZ043T
24GB RAM, RTX2080
Bár nem fog úgy menni a hőfokok miatt semmi mint egy desktop-on, de ez épp 1M alatt van, nem egy robosztus cucc, és bitang erős.
MSI terén ellenfélnek ott van 8750H helyett 9750H-val az MSI GE75 Raider 9SG, bár nem valami nagy a különbség e kettő között a nevén kívül.
Én személy szerint azonban inkább egy MSI GS65 Stealth 9SF laptoppal lennék leginkább kibékülve, mivel ugyan úgy 9750H van benne, csak 24GB helyett 16GB RAM-mal, és RTX2080 helyett 2070-nel, viszont ennek megfelelően ez a három közül a legvékonyabb, a legcsendesebb, és nem is tudsz rajta rántottát készíteni ha COD-ozol.
A legnagyobb érv a Stealth 9SF mellett, hogy átlag 150-200ezerrel olcsóbb mint a többi, és mégsem kompromisszumos a többihez képest.
Szóval végső soron amit ajánlanék az az MSI GS65 Stealth 9SF
0
0
0
0
no avatar
@AMDMonsteR: Köszönöm! Egyébként engem nem zavar a hangja eggyikneksem ugy is füles lessz rajtam hehe a másik igen a hőfok dolog eggyetértek és tudom nem lessz olyan soha de hát ez a leptop el kell fogadni és köszi ez a zephirusz tetszik. Köszia segítséget.
0
0
0
0
Master Killer avatar
Sziasztok, milyen játékra is alkalmas laptopot ajánlanátok 200.000-ig? Előre is köszi.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Hali!
Kinéztem egy laptopot, mert már erősen érik a gépcsere...nagyon erősen
[LINK]
Tudom, egy asztali géphez képest csekély a teljesítménye. Igazából játékok terén nem nagy az elvárás. Inkább az általános minősége érdekelne ezeknek a Dell gépeknek.
Árban plafon 200eFT-re gondoltam.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Helló srácok, általában nem szoktam írni mert el tudom dönteni egyedül is, de most kicsit nehézkes..
Nem teljesen gaming laptopról lenne szó, hanem barátnőmnek néznék egy ultrabook-ot, amiben MX150 v MX250 lenne (various reasons, indie játékok fussanak rajta, és csak jobb, mint egy fos intel hd). Na tehát találtam 2 elég jó lapost, ami árban kicsit csípős (mid range budget), de megoldható, csak nem tudok teljes mértékben döntést hozni:

1. Ultrabook Lenovo 14'' IdeaPad S540 IML, FHD IPS, Intel® Core™ i5-10210U (up to 4.10 GHz), 8GB DDR4, 512GB SSD, GeForce MX250 2GB -> 1.5kg (235k HUF)
2. Ultrabook ASUS ZenBook 14" UX433FN, FHD LCD LED, Intel® Core™ i5-8265U (up to 3.90 GHz), 8GB, 256GB SSD, NVIDIA GeForce MX150 2GB -> 1.1kg (270k HUF)

A lényeg, hogy light taskok és hordozhatóság miatt kellene az ultrabook, egész nap háton/kézben elég megterhelő tud lenni egy 2+ kg-os device. Szerintetek van valami mérv adó különbség a kettő között, vagy pro/con valamelyik okésabb?
Erdélyben élek, és itt szeretném megvenne, az árak átváltva vannak már feltüntetve.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@TheMenkuPocok: A kettő közül lényegében a Lenovo minden téren felül múlja az említett ASUS-t, nincs érv mellette a -0.4kg-n kívül. Pláne, hogy olcsóbb is kapod meg a Lenovo-t 35k-val.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@LordSzalko: Lehet azért húztam az ASUS oldalára mert tetszett a form factor, érdekes ahogyan felemelkedik az asztaltól, amikor kinyílik. De ez magában nem éri meg azt a plusz árat. Review alapján a Lenovo is egy nagyon jó ultrabook. Akkor ha az árak ugyanígy maradnak a Lenovo-t fogom választani 😀
Köszi a segítséget!
0
0
0
0
Zangetsu avatar
Helló mindenkinek!
szeretném lecserélni a laptopom és kellene egy pici segitség,hogy jó-e a döntés vagy sem.
A jelenlegi laptopom egy MSI GP72VR 7RF Leopard Pro amire gondoltam,hogy cserélem az egy Nitro 7 lenne...
Na ebben kérnék egy kis segitséget,hogy jó lenne a csere vagy sem?!
Előre is köszönöm a segitséget!
Kellemes hétvégét mindekinek! 😀
0
0
0
0
💬 6
Bronson avatar
@Zangetsu: Azért dobhatnál egy linket konkrét melyik darabokról van szó, mert sok verzió van mindkettőből...
0
0
0
0
Zangetsu avatar
@Bronson: https://www.msi.com/Laptop/GP72VR-7RF-Leopard-Pro/Specification ez van most nekem 😆 és valami hasonlóra szeretném lecserélni https://www.emag.hu/acer-nitro-7-an715-51-71de-fekete-15-6-fhd-1920-x-1080-ips-kijelzo-144hz-intel-core-i7-9750h-hexa-core-16gb-ddr4-512gb-nvme-ssd-1tb-hdd-nvidia-geforce-gtx-1660ti-6gb-gddr6-magyar-billentyuzet-nh-q5heu/pd/DZL2B6BBM/?X-Search-Id=6af3e1b896a3cb0f1d30&X-Product-Id=47571842&X-Search-Page=1&X-Search-Position=1&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view
0
0
0
0
Bronson avatar
@Zangetsu: Esetleg még ez lehet alternatíva:

[LINK]

Mindenképp laptop kell...?
0
0
0
0
Zangetsu avatar
@Bronson: Főképp igen,mert azt tudom hordozni ide-oda!Ezért kértem itt tanácsot..ha már amugyis témánál vagyunk akkor szerinted mennyit kaphatnék a laptopomért használtan?:c
0
0
0
0
Bronson avatar
@Zangetsu: Felnézel hardverapróra és körbenézel mennyiért mennek a hasonló laposok...
0
0
0
0
Zangetsu avatar
@Bronson: Köszönöm szépen a segitséget! 😀
További szép estét! 😃
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! laptopot szeretnék játékra: rainbow six siege-zni és planet zoo lenne az a játék amit mindenképpen szeretnék full hd-ban játszani és munkára mindenképpen windows 10-et szeretnék és naggyából 300.000 ft a keret.
Mit ajánlanátok? Előre is köszönöm!
0
0
0
0
💬 5
Bronson avatar
@MrChicken: [LINK]

Mondjuk ez!
0
0
0
0
no avatar
@Bronson: esetleg tudsz mondani mást is?
0
0
0
0
Bronson avatar
@MrChicken: Mi nem tetszik ebben?

Lényegében amit keress: 1080p panel/újabb i5/minimum 1050 gpu/8gb ram/ssd+hdd.
0
0
0
0
no avatar
@Bronson: Korábban írta azért nem mert nincs benne op rendszer, eltűnt a hsz.
0
0
0
0
Bronson avatar
@LordSzalko: Úr isten, hát meddig tart bármelyik pc-s boltban rátenni egyet...? 😶 vagy egy öt perces tutorialt megnézni youtube-on...
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Egy laptopot szeretnék vásárolni. Az árkategóriát még nem teljesen gondoltam át, de 100-150 vagy 150-200 ezer közt gondolkoztam. Esetleg tudnátok mindkét árkategóriában laptopot ajánlani?
Köszönöm!
0
0
0
0
💬 12
Bronson avatar
@Szekmas: Mire használnád elsősorban?
0
0
0
0
no avatar
@Bronson: Leginkább munkához kéne, de örülnék ha elvinne egy két jobb játékot is. Nemtudom, hogy ez lehetséges-e ezekben az árkategóriákban. Autoszerelőként dolgozok, diagnosztikához használnám a laptopot.
0
0
0
0
Bronson avatar
@Szekmas: Pl ez

[LINK]

Játékokkal persze kompromisszumot kell kötni, főleg alacsony gépigényű játékok jöhetnek szóba (alacsony beállítások 720p...), de nem lehetetlen...
0
0
0
0
TheXperia1 avatar
@Bronson: UHD620 az semmire nem jó....

https://www.notebook.hu/acer-aspire-5-a515-51g-36v0-nx-gvmeu-001-szurke

ebbe veszel még 4GB ramot aztán még az HDD helyére egy 480GB SSD-t aztán elég jó lesz és kb kijössz egy 150-ből 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
@TheXperia1: gyengébb cpu, rosszabb kijelző... ha akkora szempont a játék, akkor esetleg...
0
0
0
0
TheXperia1 avatar
@Bronson: 15,6 colos kijelzőre minek a full hd? 1366X768 bőven elegendő.
7th genes i3 is mai napig kiváló.
Peldául hozza az i7 4510U teljesitményét.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@TheXperia1: Ha munkára akarja hasznáni a kolléga minimum 1080p kijelző kell. 2019-et írunk, ne ajánljatok már 1366x768-as felbontást embereknek, kínzás a szemnek és minden szempontból sz@r.
0
0
0
0
TheXperia1 avatar
@TheMenkuPocok: Igaz mert sokkal jobb az 1920x1080 felbontás a hangya***i kijelzőn. Én is annyira élveztem ASUS ROG laptopon, hogy ujjongtam érte. Katasztrófa volt a kép rajta.... Most van egy 40 ezres HP laptop 100x jobb rajta a 1366x768 as felbontás és nem picsányi minden. Tudom lehet nagyítani stb de akkor se segített rajta.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@TheXperia1: Nem fogok veled vitázni ilyenek miatt, de szerintem az a felbontás ocsmás és nagyon zavaró. Ezen kívül ha megnyitok egy Word dokumentumot több mint fele képernyőt elfoglalja a toolbar. Ne csináld haver, az a felbontás már rég lejárt. Munkára minimum FHD kell. Otthoni használatra nekem mindegy mid van, de másoknak nem ajánld.
0
0
0
0
TheXperia1 avatar
@TheMenkuPocok: Másoknak ugyanúgy ajánlani fogom 😉
Sokkal jobb biztos ha olyan pici minden, hogy az csak na. FHD felesleg 15,6 ra.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@TheXperia1: Ok, ezek már saját preferenciák. Béke és bocs 😀
0
0
0
0
no avatar
@Bronson: Köszönöm a segítséget!
0
0
0
0
Ladis avatar
Sziasztok!

Ugyan nem játékra lesz, de remélem ideillik.

70-80k körül, vagy ha kicsivel több és jobb az se baj, kellene egy laptop ami majd ajándékba lesz. Alap dolgokra mint film, youtube, facebook, esetleg szövegszerkesztés.
Annyit utánanéztem hogy elvileg a Celeronok nem ajánlottak, de persze még így is zavaros a lista. 😆
Azért valamennyire szűkítettem a listát:
[LINK]

Annyi még lemaradt, hogy mindenképp kap majd egy SSD-t a rendszer alá.

Üdv!
0
0
0
0
💬 4
Bronson avatar
@Ladis: Ez lenne a legjobb 80ig a media markt kínálatából:
-SSD
-FullHD
-Bővíthető memória
-2mag/4szál

Átlag használatra bőven elég!

[LINK]
0
0
0
0
Ladis avatar
@Bronson: Köszönöm Bronson! 😀 Plusz legalább megtudtam mire érdemes figyelni választáskor.
0
0
0
0
gyereram avatar
@Ladis: megtaláltad az igazit? 😃
0
0
0
0
Ladis avatar
@gyereram: Hát igen, szerintem megtaláltam a középutat. 😀 Majd decemberbe jön.
0
0
0
0
Van Helsing 25 avatar
sziasztok lehet rossz helyre írom ezért elnézését kérek

néztem a telekom honlapján ezt

[url]https://www.telekom.hu/shop/termek/Asus+X540+Notebook--ASUS+X540UB-DM286T?contractType=home&commitmentPeriod=0&sku=jsku1754626501&paymentType=INSTALLMENT[/url]

és arra lennék kíváncsi hogy tud e 8gb ram nál többet fogadni vagy csak max 8gb ot kezel mert azt irja a leírás hogy 2*4gb
0
0
0
0
💬 2
TheMenkuPocok avatar
@Van Helsing 25: Gyorsan rá kerestem, és több helyen is azt írják, hogy a RAM az alaplapon van rajta és nem lehet cserélni. Tehát ha 2x4GB (azaz 8GB) RAM-al veszed meg, úgy is fog meghalni. RAM upgrade lehetőségről nem találtam semmit.
De lehet tévedek. Ha valaki talál valamit erről javítson ki!
0
0
0
0
Bronson avatar
@Van Helsing 25: ebbe a laptopba az ég világon semmi értelme a 16gb-nak. Játékoknál nem tudsz olyan beállítások mellett játszani hogy ne legyen elég a 8gb, profi munkára szintén gyenge, a mindennapi böngészéshez meg bőven elég 8gb...
0
0
0
0
gyereram avatar
Hello!
Mit gondoltok melyik érné meg jobban?
Az a cpu különbség nagyon megérződne?
Valami nagyobb különbség van a 2 laptop között amivel számolni kell?
Én az 1. Szavaznék, de gondoltam bekérdezek ide is mivel itt vannak hozzá jobban értők.
1.
https://hardverapro.hu/apro/gamer_laptopomat_ipad_pro-ra_cserelnem/hsz_1-200.html
2.
https://hardverapro.hu/apro/asus_rog_gl553v_i5_gtx1050_4gb_16gb_ram_garancia/hsz_1-200.html

Esetleg valakinek HP omen 15 tapasztalat?

220k Ft szánok rá.
Előre is köszi!
0
0
0
0
💬 8
Fatotem avatar
@gyereram: Az 1.-nél nincs megemlítve hogy van-e rá garancia. Ha nincs az úgy kicsit gázos.
0
0
0
0
gyereram avatar
@Fatotem: Egyetértek, egyelőre próbálom vele felvenni a kapcsolatot és rákérdezni az állapotára, garanciára és hasonlókra.
Amint kapok részletet, írok.
Ha lenne rá akkor úgy gondolom jobban megérné, lehet az a cpu megérződne. ( vagy nem tudom)
0
0
0
0
botmunpls avatar
@gyereram: Nekem ezektől eggyel régebbi szériás asus laptopom van (eszközöknél látharod a spec-t), én 220-ért vettem újonnan, hardveraprón szintén és a procit még sosem pörgettem ki...Valsz azért, mert gyengécske a vga benne, de itt ugyan így bőven elég a 1050-es kártyához a 2. laptop i5-öse.
A két gép csak processzorban különbözik, szerintem ennyi felárat csak a kiegészítők miatt ér meg, de nem tudom mennyire van szükséged hozzá külön billentyűzetre meg hűtőre...ha nincs akkor én az utóbbit venném.
0
0
0
0
gyereram avatar
@botmunpls: Igazság szerint én a kiegészítőket eladtam volna mert nem igazán kellenek.
Köszi hogy leírtad ezt, sokat segít.
Akkor lehet azt fogom megvásárolni,de másik fórumon ajánlottak egy olyat hogy HP OMEN 15 aminek itt a linkje: https://hardverapro.hu/apro/hp_omen_13/hsz_1-200.html
Ez 10k-al drágább a keretemnél, de azt írták hogy megérné rááldozni mivel jó kis laptop.
Mit gondoltok erről, esetleg valakinek van tapasztalata a készülékkel?
0
0
0
0
botmunpls avatar
@gyereram: Ugyan azt tudom mondani, a procit szerintem nem használja ki a vga, kivéve ha más erőforráshoz szükséges dolgot is végzel a gépeden.
Egy asztali gépnél nyilván érdemes újabb/jobb prociba fektetni, hogy a jövőbeni új vga-kat is bírja, de a laptopban fix a vga, szóval nem érdemes sokkal jobb procit venni, hogyha tudod, hogy nem fogod kihasználni.
Én is sokat szemeztem anno egy drágább i7-es laptoppal, de végül lebeszéltek róla és nem is bántam meg, mert amit spóroltam vele abból megvettem az állványt, kontrollert táskát...és teljesítményben nem marad alul, mivel csak játszok rajta.
Ha majdnem 0 perces 2-3 év garival és az anyaghasználat is jobb (kevesebb műanyag felület) akkor megéri, bár nekem 10 éve csak asus laptopom volt (3 db).
0
0
0
0
zsivko avatar
@gyereram: Nézd meg az enyémet ,lejjebb megírtam. 180.000ft újonnan.
0
0
0
0
gyereram avatar
@zsivko: 170k ra lealkudva megvettem amit botmunpls ajánlott még tegnap.
Köszönöm hogy segítettetek választani!
0
0
0
0
botmunpls avatar
@gyereram: Remélem te is hasonlóan elégedett leszel vele😃
0
0
0
0
zsivko avatar
https://gepigeny.hu/user/zsivko/eszkozok/290098
Ahoz képest hogy mennyibe kerül + freesync ennél jobb vétel nincs. Játék alatt max 70c gpu cpu. Az akksi meg 2-8 órát húzz.
0
0
0
0
💬 3
Bronson avatar
@zsivko: azért a dual ram sokat dobna rajta... még az inteles laptopokat is visszafogja a single channel... 😊
0
0
0
0
zsivko avatar
@Bronson: Jövő héten teszek majd bele és akkor is letesztelem, de 180.000ft-ért így is jó.
0
0
0
0
Bronson avatar
@zsivko: annyiért tényleg jó vétel!
0
0
0
0
Zsolt992 avatar
Sziasztok érdeklődnek hogy ez a gép alkalmas 1-2 ujabb játék futtatására minimum beállításokkal?
Asus X540U
Intel® Core™ i3-8130U Processzor, 3.4 GHz Max Turbo Freq
2 GB GDDR5 NVIDIA® GeForce® Videókártya
8 GB DDR4 memória
1000 GB Merevlemez
0
0
0
0
Puffin avatar
Eladó EVGA SC17!
[LINK]
0
0
0
0
💬 1
xsebix avatar
@Puffin: Komoly lapos... 😜
0
0
0
0
no avatar
Hello
Kineztem ket laptopot. Kerdesem, hogy melyikre erdemes befektetnem:
https://www.mediamarkt.de/de/product/_hp-omen-15-dc1303ng-2519078.html
https://www.mediamarkt.de/de/product/_hp-15-dc0304ng-2431097.html
Valaszokat elore is koszonom. Folyami hajon dolgozom, ezert neztem a nemetorszagi media mark-ot.
0
0
0
0
💬 10
reszler112233 avatar
@Zhenia75: Ha a pénz nem számít akkor egyértelműen az első, mivel abban már 2070 kártya van ami erősebb az 1060-nál.
0
0
0
0
no avatar
@reszler112233: No igen, de ami miatt elgondolkodtam az a memoria a masodiknal bovitheto 32GB-ra. Vagy ez nem olyan fontos? Illetve ez a 2000 euro jo ar?
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@Zhenia75: Más oldal szerint abban is 1x16 memória van, így szerintem simán bővíthető 32-re is még egy 16-ossal.

[LINK]

Viszont pont német Mediamarkt-ban van 32 GB memóriával is igaz a szériaszám változik a nevében, de a többi ha jól néztem ugyan az, szóval az alaplap is nagy valószínűséggel megegyezik a kettőben.:

[LINK]
0
0
0
0
no avatar
@reszler112233: Az SSD is ketszer nagyobb ennel nemcsak a memoria. Szoval jo ar ez? Bar en max a 2000 eurosat vennem meg csak kivancsi voltam ez jo ar-e erte?
0
0
0
0
xCube avatar
@Zhenia75: A drágább lényegesen gyorsabb az olcsóbbnál. Mindkettőt tudod bővíteni 32GB -ra, de erre még egy ideig nem lesz szükség. Ha van rá 2.000 Euród, akkor inkább azt vedd meg. Az utolsó belinkelt darab is jó, de a 300 Eurós felár nem ér annyit szerintem.
0
0
0
0
no avatar
@xCube: Kosz xCube. En is igy gondoltam. Maradok a 2000 euros gepnel.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@Zhenia75: Nyugodtan ajánlom én is a 2000 eurós változatot. Mint írtam az is bővíthető idővel, de jó darabig még a 16 is elég lesz. SSD-ből meg rendszernek bőven elég a 250GB, minden másra meg ott a 7200-at forgó HDD amire mehet nyugodtan játék is.
0
0
0
0
botmunpls avatar
@reszler112233: Így van, 2 év alatt az Asus ROG-omban a 16 giga ramot még egyszer sem sikerült kihasználnom, de még az asztali gépen sem😃 +mindkét gépben 128-as SSD van a rendszernek és az alkalmazásoknak, úgyhogy a 256 több mint elég
0
0
0
0
no avatar
@xCube: Hello Megvettem a laptopot, de azt nem neztem, hogy nincs rajta dvd meghajto, igy azokat a jatekokakt amik dvd-n vannak nem tudom jatszani. Erdemes venni ilyenkor kulso usb dvd drive-ot? es ha igen, milyent? koszi a valaszt
0
0
0
0
xCube avatar
@Zhenia75: 20 Euró körül kapsz külső USB -s meghajtót. Igazából szinte mindegy milyet veszel, alig van különbség. Én is vettem egyet a nagyobbik asztali gépemhez, abban sincs DVD olvasó.

Őszintén szólva nem gondoltam rá, hogy lemezes játékokkal is akarsz játszani rajta, manapság már gyakorlatilag minden digitális.
0
0
0
0
no avatar
Olyan laptopot szeretnék aminél az összeg 200-250 ezer Ft, fut rajta a fifa 18 és lehet vele videót vágni! Előre is köszönöm a választ
0
0
0
0
petto944 avatar
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy ez a laptop: [LINK] menyire lenne használható játékra (Witcher 3 Wild Hunt, Arma 3 és társaik) valamint egyetemi dolgokra? Gondolok itt tanulásra, videók szerkesztésére.
Ha esetleg hasonló árkategóriában van jobb akkor azt is javasolhatjátok 😃
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@petto944: Mindenre jó lenne, de én inkább ezt a laptopot ajánlanám:https://www.notebook.hu/asus-fx504gd-fx504gd-dm707-sotet-anyag(főleg amiatt hogy itt a Windows SSD-n van,.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
Bronson avatar
@NadasdiGuts1990: nem működik az oldal...
0
0
0
0
Ajax avatar
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy milyen laptopot vegyek játékra? 😃 Max 500 ezret szánnék rá, minden tippet várok, akár többször is írhatjátok ugyan azt, az legalább megerősít, hogy az tényleg jó. 😀
0
0
0
0
💬 6
Bronson avatar
@Ajax: Mondjuk ez...

[LINK]

(bár sosem értettem miért kell valakinek gamer laptop ennyiért...)
0
0
0
0
no avatar
@Ajax: Ugyan ezekkel a spcifikációkkal asus-t lehet venni 390-ért.
0
0
0
0
Ajax avatar
@dapra92: Pontosabb nevet tudsz mondani? Csak mert az asus elég tág fogalom.
0
0
0
0
no avatar
@Ajax: http://radium.hu/asus-rog-tuf-fx504gm-ajandek-asus-16-nereus-fekete-taska-1eves-pixelgarancia-23629.html
0
0
0
0
ors11 avatar
@Ajax: [LINK] ez nagyon kicsivel tööbb, mint 500k, de legalább egy gtx 1070-en van benne, ami sokall jobb, mint az 1060, így egy ideig nem lesz bajod vele 😃 annyi, hogy ssd nincs benne, de azt majd vehetsz később olcsón...sajnos nem tudom magyarba hogy állnak a dolgok, de nálunk ( románia ), már 515k-ért ezt adják.
[LINK]
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Ajax: 500k ért már nézelődhetsz rtx 2070 el szerelt rog laposokat is. Csak ki kell fogni az akciókat
0
0
0
0
Direwolf avatar
Üdv. Linkelek 4 lapost ami közül szeretne a család választani (én nem tudom eldönteni ha már több mint 2 választási lehetőségem van 😃😉

Internetezésre,filmek,képek stb tárolására/nézésére lenne használva.
Laptopokban nem vagyok otthon max mint lapos analfabéta az i3-asakat lőném ki de tényleg már nem tudom 😃
Plussz infók a használatról(ha számít valamit):
-Általában hason (igen jól olvasod) vagy az asztalon lenne használva.
-Élettartam fontos.
-Nem sűrűn lenne elvíve a házból.
(Lenovo-val nincsennek jó tapasztalataim)
[url]https://www.mediamarkt.hu/hu/category/_laptop-notebook-504830.html?searchParams=%2FSearch.ff%3FfilterTabbedCategory%3Donlineshop%26filterCategoriesROOT%3DSz%25C3%25A1m%25C3%25ADt%25C3%25A1stechnika%2B%2526%2BIroda%25C2%25A7MediaHUhuc504818%26filterCategoriesROOT%252FSz%25C3%25A1m%25C3%25ADt%25C3%25A1stechnika%2B%2526%2BIroda%25C2%25A7MediaHUhuc504818%3DLaptop%252C%2Bnotebook%25C2%25A7MediaHUhuc504819%26filterCategoriesROOT%252FSz%25C3%25A1m%25C3%25ADt%25C3%25A1stechnika%2B%2526%2BIroda%25C2%25A7MediaHUhuc504818%252FLaptop%252C%2Bnotebook%25C2%25A7MediaHUhuc504819%3DLaptop%252C%2Bnotebook%25C2%25A7MediaHUhuc504830%26filteravailability%3D1%26filtercurrentprice%3D130987%2B-%2B157356%26filterprocesszor%2Bt%25C3%25ADpus%3DAMD%25C2%25AE%2BRyzen%25E2%2584%25A2%257E%257E%257EIntel%25C2%25AE%2BCore%25E2%2584%25A2%2Bi3%257E%257E%257EIntel%25C2%25AE%2BCore%25E2%2584%25A2%2Bi5%26filterFelbont%25C3%25A1s%3D1920%2Bx%2B1080%2B%2528Full-HD%2529%26filtermem%25C3%25B3riam%25C3%25A9ret%3D4%2BGB%26filterh%25C3%25A1tt%25C3%25A9rt%25C3%25A1r%2Bm%25C3%25A9rete%3D1%2BTB%26channel%3Dmmhuhu%26productsPerPage%3D24%26followSearch%3D9857%26disableTabbedCategory%3Dtrue%26navigation%3Dtrue&sort=&view=PRODUCTGRID&page=[/url]
0
0
0
0
Damol avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 11
no avatar
@Damol: Szerintem egy gamer laptopnál, nem az az elsődleges, hogy vékony vagy vastag, hanem hogy a hűtése ***a legyen, és olyan hardverekkel legyen felszerelve, amik 3-4 év múlva se hagynak cserben, akár proginál, akár játéknál.
De ez csak az én véleményem.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Damol: Abban egyet értek az új kollégával hogy gamer laptopnál nem a kinézet a fontos, mármint hogy vékony vagy vastag, hanem a hűtés és a hardverek,az akku kapacitás sem számít mivel max terhelésen nudlit nem bírnak ezek a gamer laptopok. Egyszer én is beléjük voltam bolondulva már majdnem rá is nyomtam a megrendelésre,nem is olyan régen volt ez,igazából nem bántam volna a mai napig csak valamiért nem tudtam belépni az online accomba akkor és így lemaradtam az akcióról,és így végül nem lett belőle semmi de nem tartom szarnak a gamer laptopokat mert kényelmes megoldás játékra (is)
Persze bele kell nyúlni a zsebbe egy laptopnál de nem kell hosszútávra tervezni mivel ha hosszútávra tervezel egy gamer laptoppal az kb fél milliónál fog kezdődni 😀 ismétlem, kezdődni. Egy normal gamer lapos ha kifogod az akciót erre felénk olyan 250k tól kezdődik i5 el.. ha i7 el akarod akkor mégtöbb... és akkor abban talán lesz egy gtx 1060 as ha legaláb egy 1070 et akarsz az már 450 körül kezdődik , legalábbis erre felénk németben
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Itthon magyar honban vettem vatta új Asus rog tuf 504gm-et i7 8750, 16 gb ram, GTX1060 6gb, 1t Hdd, 256gb evo ssd-vel 390-ért, de nagyon szét kell nézni, mert ugyan ezekkel a hardverekkel találtam 450-ért is.
Ahogy nézegettem az 1070, 1080-as kártyával szerelt laposok itthon 550-től a csillagos égig mennek.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@dapra92: Igen ezek az árak nagyjából az akciós árak itt is... ettől csak több lehet
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@Damol: Az hogy vékony vagy vastag tök mindegy, de hűtése legyen jó, és erős hardverek legyenek benne. Viszont mint előttem írták, ha ténylegesen játék a cél, és nem rövid időre tervezel akkor már inkább fél milliónál kezdődő gépeket célozz meg. Azért mondom ezt mert ezen ár alatti laptokok sok esetben a mai játékokkal is küszködnek, és ugye továbbiakban kétlem, hogy gyengébb gépet igénylő játékok jönnének ki.
Viszont ennél az árnál kérdezném, hogy sokat akarod cipelni, és ezért kel laptop, vagy nem lesz sokat költöztetve. Ha nem ebből az árból asztali PC-ből akár atomerőművet is lehet építeni. (Fél millióból vagy picivel többől.)
0
0
0
0
no avatar
@reszler112233: Ezzel a kommentel kicsit vitatkoznék, de nem kötözködés céljából.
Csak akkor vegyél 350-400 felett laptopot, ha igazi gamer vagy, és igazán számít, hogy magas fps-el játsz. Konkrétan én egy 9 éves dell inspiron-t cseréltem le, amibe egy 2. generációs i7-es volt, 8 gb ram, 525 2gb-os kártya, és egy 700 gb-os vinyó. Ezzel játszottam far cry 3-4el közepes beállításokon, witcher 2, dead space 2-3, és még sorolhatnám.
Nálam pl. sose elsődleges szempont, hogy full beállításokon játszak egy játékkal, persze azért élvezhető legyen.
Én pl. amit vettem lapost, biztos vagyok benne hogy 7-9 évig nem kell lecserélnem, mert az én igényeimet ki fogja szolgálni.
Viszont az is igaz, hogy már akár 3-4 kilóból komoly asztali pc-t lehet összerakni, én azért nem tettem, mert sosem szerettem az asztali gépeket, inkább a hordozhatóságot tartottam szem előtt.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@dapra92: Ha megnézed adatlapom nekem is van Dell laposom 4. generációs i7-el szintén 8GB memória és szintén 2 GB-os VGA, de nem vagyok elszállva tőle, pedig az is 240 volt vételekor. Mondjuk mint írtad nem full garfikán elvisz azért sok mindent, de ennek hatására képminőség közel sincs ahhoz, ami nekem megfelelne. Na meg aminél a laposom elhasal ott, egy adatai alapján egy gyengébb asztali PC leveri. Előzőleg egy Fujitsu laposom volt, de azt egy 478-as foglatú 1 magos HT-s 3GHz processzoros Intel gép leverte, úgy hogy a laptopban már Core2Duo proci volt 2,5GHz-el.
Ezért is írtam, hogy ha hordozhatóság a cél akkor laptopból inkább 500 körül néznék, hogy évek múlva is élvezhetően futtassa a játékokat. Asztali PC meg mint te is ítad akár 3-400-ból is kijön ráadás az erősebb lesz, mint egy 500-as kategóriájú laptop, igaz asztali PC helyhez kötött.
0
0
0
0
no avatar
@reszler112233: Utána néztem, és az enyémbe sem 2. generációs i7-es volt. Nekem egy Dell Inspiron R17 N7110-om volt, bár még mindig meg van, bár már szinte egyáltalán nem használom.
Nem tudom, én teljesen el voltam vele egészen mostanáig, de mikor a far cry 5-el, és a primal-al, meg az újabb battlefild-el, meg a nfs-ekkel már nem tudott mit kezdeni, akkor határoztam el, hogy váltani kell.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@dapra92: Azt azért tedd még hozzá az a proci 4/8-as, ami úgy kb egy asztali Intel proci esetén is 4/4-nek felel meg, tehát azzal azért már lehetett is játszani, de annak a gépnek sem 200 körül lehetett az ára.
0
0
0
0
no avatar
@reszler112233: 350 volt anno ha jól emlékszem, de ki is szolgálta keményen! Azt hiszem még 2010-ben vettem. Azt azrt hozzá kell tennem, hogy a hűtése borzalmasan rossz volt, viszont soha sem romlott el, semmi baja nem volt.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@dapra92: Laptopok általában 100 fokig simán bírják, igaz ez esetben a ventilátoruk igazán hallható.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok,
Melyiket erdemes megvenni?
1. Acer Predator Helios intel 8750H processzor, GeForceGtx1050Ti 4GB, 16GB RAM, 512GB SSD, 2TB HDD 1300 EURO
2. Acer Predator Helios intel 8750H processzor, GeForce Gtx 1060 6GB, 16 GB Ram, 256 GB SSD, extra slot for hard drive or SSD, 1200 £
3. Acer Predator Helios intel 8750H processzor, GeForce Gtx 1050Ti 4GB, 8 GB RAM, 128GB sSD, 1TB HDD 345000 Ft
Koszi a valaszokat
0
0
0
0
💬 5
Bronson avatar
@Zhenia75: a három közül a második!
0
0
0
0
no avatar
@Bronson: Hello Bronson,
Az első nagyon alul marad a másodiktól? Érdemes amerikából vagy angliából megrendelni ha a második mellett döntök? Csak az amazon oldalon néztem, itthon nem tudom van-e és hogy milyen árban.
0
0
0
0
Bronson avatar
@Zhenia75: Ha külföldről rendeled, akkor vámot kell fizetned, ha szervizelni akarod, az megint egy kihívás lenne, én laptopot külföldről nem rendelnék... mennyit szánsz rá forintban?
0
0
0
0
no avatar
@Bronson: Hello, olyan 350 000 max. Esetleg itthon meglehet mar venni a masodikat? A szervíz nem worldwide?
0
0
0
0
Bronson avatar
@Zhenia75: worldwide, de átutaztatni egy laptopot fél európán...nem épp kézenfekvő. a vámról ne is beszéljünk, egyáltalán nem érné meg. a másodikat megveheted magyarországon is, de kb 400k...

ebben kb minden benne van, amit egy korrekt gamer laptoptól elvárhatsz:

[LINK]
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok szeretnék egy laptopot 50,000-70,000 ért
Gta 5-höz
Fortnite-hoz
És cs:go-hoz
Meg Netezéshez
És powerpoint-hoz
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@Dominik99889988: GTA5 höz biztosan nem fogsz találni laptopot 50-70 ezer forintért.
0
0
0
0
Bronson avatar
@dapra92: betezéshez meg powerpoint, csgo 720p very low esetleg. többi játék kizárt hogy élvezhetően fusson.
0
0
0
0
Puffin avatar
Eladó egy HP Omen Gamer laptop dobozában, garanciával.

Processzor: i7 7700HQ
Memória: 16GB
Videókártya: Geforce GTX 1050Ti 4GB
SSD: 250GB Samsung Nvme
Merevlemez: 1TB HGST
Eredeti Win 10 Home.

Még másfél év garancia jár hozzá.

December 22-től átvehető!!!

[LINK]
0
0
0
0
Colonir avatar
Sziasztok!
Elképzelhető, hogy koliba fogok menni és mivel nem akarom hurcolászni a gépemet, így szükségem lesz egy laptopra.
Árkategóriánál olyan 150 ezer környékére gondoltam, de egyébként nem szívesen költenék sokat rá.
Igazából jó lenne ha elmenne rajta a visual studio (programozáshoz), Heroes of The Storm, CS:GO meg mondjuk a Wow. Ezeken kívül csak random indie játékokkal játszanék, illetve filmet néznék. Ha ez megoldható kevesebb pénzből akkor azért örülnék egy legolcsóbb választásnak is.
Szóval van ötletetek, hogy mi lenne a jó választás? 😀
Előre is köszönöm!
0
0
0
0
💬 6
no avatar
@Colonir: Elolvastam a 'kérésed' a laptoppal kapcsolatban. Szerintem borzasztó nehéz lesz ilyen laptopot találnod. Megkerestem az általad említett visual studio hardver igényeit, ami 4 gb ram, és ha lehet ssd-n fusson. Találsz majd i3-as procit 3-4. generációsat 4 gb rammal, csak 128 gb-os ssd-vel, integrált vgaval 140-150 kp-ért, de hogy azon játszani nem fogsz WOW-ot az biztos, mert a vga iszonyat gyenge. Laptoppal az a baj, hogy nem tudod cserélgetni a hardvereket, így elég kis felhozatalt tudsz átnézni egy adott összegen belül.
A helyedben feltolnám a keretet még egy 50-el, és csak használt gépeket nézegetnék, mert 10x jobb laptopot tudsz majd használni jó pár évig.

https://hardverapro.hu/apro/asus_rog_g551jw_gamer_laptop_uj_win_10_karacsonyi/hsz_1-50.html

https://hardverapro.hu/apro/asus_rog_notebook/hsz_1-50.html

Gyors keresés után kerestem 2 használt lapost, nézd meg ezekbe mi van, és hasonlítsd össze, hogy újan milyet lehet most kapni.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@Colonir: Szia, nézd meg az én laptopom, és annál egy kicsit erősebbet keress, ha teheted ne AMD-set, hanem intel+nvidia kombót. Én is használtam visual studio-ra a laptopom szintén programozáshoz, feltételezem te is C# nyelvet fogod tanulni. Nekem a WoW MOP (Taurin tanulmányozom a játékot egyenlőre) max grafikán fut szaggatás nélkül, HD-ban.(1366x768, ennyit tud a kijelző) CS:GO-ban viszont már kevesebb fpst produkál kb 60at ami mm-re kevés, az HOT-sról viszont nem tudok nyilatkozni. Én mára már csak filmezek meg netezek a laptopon, valamint hs-ezek meg pici wow ha van kedvem, ezekre tökéletes. Szóval az enyémnél kicsit erősebbet keress és meg fog felelni az elvárásaidnak, esetleg nézz videót a laptop teljesítményéről amit kinéztél. Ha teheted használt gépet ne vegyél ha laptopról van szó, fene tudja ki hogy gányolta össze... Remélem tudtam segíteni kicsit.
0
0
0
0
KRZT963 avatar
@Ayistion: "ha teheted ne AMD-set, hanem intel+nvidia kombót."
Ezzel nem értek egyet. Az új ryzen procik sokkal jobban teljesítenek alacsonyabb ár mellett, mint az intelek. [LINK]
Valamint az integrált grafikus vezérlő is performensebb, mint az Nvidia néhány megoldása.[LINK]
Ez a laptop jó választás lehet számára: [url]https://m.emag.hu/acer-aspire-a315-41-r0le-laptop-amd-ryzentm-5-2500u-processzorral-15-6-full-hd-4gb-256gb-ssd-radeontm-vega-8-graphics-linux-nemzetkozi-angol-billentyuzet-fekete-nx-gy9ex-012/pd/DJQKVSBBM/?utm_source=price_comparer&utm_medium=cpc_emag&utm_campaign=arukereso_new_2018&utm_content=arukereso_hu&cmpid=72648[/url]
0
0
0
0
Ayistion avatar
@KRZT963: Hát nem tudom, nekem egy életre el ment a kedvem az AMD-től. De kinek a pap, kinek a papné. Szerintem minden embernek teljesen más tapasztalata lehet, nevezzünk egy termékkel kapcsolatban. Az enyém ez esetben negatív sajnos.
Még ha ez a gép mellett is döntene amit belinkeltél, a +4gb ramot mindenképp ajánlanám, az alap 4gb sajnos kevés. (szerintem, legalábbis nekem ez a tapasztalatom) Valamit VS nem tudom hogy fut Linux rendszeren.
0
0
0
0
gyereram avatar
@Colonir: https://hardverapro.hu/apro/asus_rog_g551jw_gamer_laptop_uj_win_10_karacsonyi/hsz_1-50.html
Ezt én is tudom ajánlani.
Főleg hogy én tegnap felhívtam és 165k-ig engedett + kedvesnek tűnt ( +10k ft marad a zsebedben azét már megéri ).
Gondold át , hívd fel őket és meglátod. 😉
0
0
0
0
Bronson avatar
@Colonir: Egy kicsit toldd meg, és ez legyen a minimum, ha ez alá mész a felsorolt igényekkel, abból csak csalódás lesz... ebbe később mehet egy ssd, mert ebben az árkategóriában az nem nagyon játszik...

[LINK]
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció